torstai 9. toukokuuta 2013

Ensimmäinen tavoite maalissa :)

Moikka moiiiiiii ja erittäinkin hyvää pyhää! :)
Aamulla avasin ulko-oven ja suomen lippu niin uljaana liehui siellä tangossa ja ajattelin, että antaa liputtaa vaan, tämmöisenä päivänä, minulle :D Tänään on juurikin se päivä, kun vaaka näytti semmoisia lukemia, että teki mieli pomppia ja hyppiä ja herätinkin siinä melskeessä miehenikin ylös sängystä katsomaan lukemaa (jotenkaan se ei kuitenkaan yhtynyt sekopäiseen riemuuni vaan mätkähti takaisin silmät ristissä sänkyyn ;) ) Peiton alta kuului kyllä perään murahdus.. hieno juttu <3 No johan siinä oli kannustusta kylliksi :D
-7 kg on nyt tiputettu ja laitetaan siihen vielä -200g päälle!!! Helmikuun 18.päivästä tänne päivään... Juu, hitaastihan se on lähtenyt, mutta sitäkin varmemmin!
 Jos nyt sitten otetaan koko juttu, siis siitä päivästä kun joku loksahti päässä ja alkoi todenteolla mietityttämään tulevaisuus ja se mitä suuhuni pistän ja kuinka usein perseeni jaksan nostaa sohvalta mihinkään oli päivämäärä 13.8.2011 ja "päiväkirjani" alkoi näin:

"Tästä tää nyt sitten lähtee..ensimmäiset sanat kirjoitettu..en tiedä miksi kirjoitan, ehkä siksi, että toivon motivaation heiketessä, kiusauksen iskiessä, olevan apua lukea tätä kaikkea tunteitten kirjoa..onnistumisia ja epäonnistumisia..tuntemuksiani ja ajatuksia!
Nyt on siis lauantai-ilta. Vedetty koko kesä överiksi :( Vaakaan en ole koskenut, mutta pelottaa... Lapsetkin ovat lihoneet, ei hyvä :/ .. "

Tosta se kirjoitus jatkuu eteenpäin ja ette usko kuinka ylpeänä nyt luen noita tekstejä... Tuosta päivästä 14,6kg köykäsempänä!!!!!!!!!!!! Mie oon tullu piiiiiitkän matkan ja matka on edessäpäin kuukausien mittainen, mutta mie oon niin oppinut, oppinut ja oppinut!!!!! En tiedä mikä on se tärkein, koska kaikki on tärkeitä asioita, mutta se on ainakin, että mielummin hitaasti ja varmasti KUN hötkyillen liian paljon liian nopeaan..:)
Mie rakastan herkkuja ja en koskaan niistä luovu kokonaan, herkut ja lököpäivät on elämän suola <3 Ja sillä pohjalla tässä mennään! Osaan jo herkutella ja sitten ottaa itseäni niskasta kiinni, vaikka en väitäkkään sen olevan helppoa!! Sunnuntaina oli taas niitä päiviä maanantain kanssa, että meinasin antaa periksi, vaan en antanut ja nyt taas tuon voiton ja kokemuken kautta seuraava kerta on helpompi, mie lupaan sen itelleni ;)
Aika paljon luvattu....
Liikunta! Joo, joo se ompi kivaa...Ja jos ei aina niin ainakin se liikunnan jälkeinen olo-tila!! Ihan voittaja fiilikset ompi. Sunnuntaina ja tiistaina kävin uiskentelemassa kilometrin molempina päivinä ja tykkään vedessä polskimisesta, helppoa ja erittäinkin hyödyllistä koko kropalle! Lenkkeilyt on myöskin jo ihan perusviikko kauraa useampana kertana viikossa. Salihommelit on ollut tauolla mutta taas sekin tuosta lähtee kesän kynnyksellä. Tärkeintä on se, että teet niitä hommia mitä luulet tekeväsi vielä 3 vuodenkin päästä ja sitä tahtia, missä säilyy motivaatio :)
Mulla on mielettömän hyvä olla tämän uuden elämän suunnan kanssa ja ihana huomata kuinka paljon ajatukset on muuttuneet ja osaa ajatella ja JAKSAA ajatella omaa hyvinvointia...Ei pelota enää lähteä kaverin kanssa lenkille tai tunnu raskaalta auton hajotessa kipittää kauppaan reppu selässä, WAU!
Ja hei, nyt jos täällä on joku joka on korviaan myöden täynnä tätä mun positiivisuutta niin todellakin mullakin on niitä paskoja päiviä.. Kaurapuuro maistui aivan pahvilta pari päivää ja marmelaadikarkki hyppäsi suuhun "ihan vahingossa" yksi päivä.. Taisimpa paistella paahtoleipiäkin yli yhden ihmisen yksi ilta ja eihän niitä roskiinkaan voinut heittää ;) Joten yritän vaan saada semmoisille ihmisille tsemppiä, jotka ehkä vielä on siellä 13.8.2011 ajatuksissa, mutta kovasti haluaisi tehdä itselleen jotain!! Sie aivan varmasti pystyt, kun pystyin miäkin <3 Juu ihan höpön pöpön kliseitä, mutta valitettavasti totta :)
JA MUISTAKAAHAN TÄRKEIN, MYÖ OLLAAN KAIKKI YHTÄ TÄRKEITÄ JUST SEMMOSSENA; KUN OLLAAN. Muistat vaan, että sulla kuuluu olla hyvä olo <3
P.S Tää kiittää sekä kuittaa ja alkaa suunnitella viikonloppuherkkuja ;)

2 kommenttia:

  1. JEIJ JEEEEE!! UPEA SAAVUTUS!!! :D <3 Onnea kovasti saavutuksestasi, meillä jokaisella on ne omat päämäärät ja omat tavoitteet sekä juri omanlaisensa tapa saavuttaa ne! Kuten sanoit, se oma tapa vaan on jokaisen löydettävä..sellainen, että voit olla joka ikinen päivä tyytyväinen ja taputtaa itseäsi olalle. <3 Tästä hyvä jatkaa! :D MIELETÖNTÄ! :D

    Itselläni se oma olan taputus ja tsemppi, into ja motivaatio ylsi huippuunsa salilla tänään, jossa tein ennätykset. <3 Se on näköjään miulle se tärkeä ja motivoiva asia ja nyt leijun pilvissä eikä työntekokaan meinaa maistua. ;D

    Huomenna nähdään. <3

    VastaaPoista
  2. KIITOS Teija <3 WAU, tosiaan ja molempien puolesta!!! Kyllä tästä tulee semmonen olo, että tätä täytyy saada lisää, mutta niinkuin on jo monta kertaa todettu, jokainen omalla rytmillään ja tavallaan. Onnistumisen tunne on kuitenkin hirmuisen tärkeää <3 Musta on hienoa kuulla, että onnistut ylittämään itseäsi, siitä todellakin tulee mahtava olo, yritä malttaa kuitenkin tehdä töitä :D Nähdään :)

    VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3