sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Loman loppu :)

Sunnuntai, viimonen päivä lomasta ja huomatkaa tuo hymynaama tuolla otsikossa ;)
Eihän se varmaankaan ole mukavaa herätä huomenna ennen kukonlaulua taas töihin, mutta toisaalta oli mukava loma ja ihana jäädä odottamaan kevättä,  ja reissuja on luvassa edessäpäinkin sekä ihania juhlia.

Torstaina me lähdettiin vielä koko porukalla Tallinnan laivalle. Ensimmäinen kerta kun mentiin lapsien kanssa ja voin sanoa että myös viimoinen! Kyllä ruotsin laivamatkat on enemmän lasten juttu, mutta saatiin me tuollakin aika ja rahat kulumaan laivan kaupoissa :D
Karkkia ja limua mussutettiin, syötiin ihana meriaamiainen ja tytöt sai Victoria`s Secretin tuoksut itselleen ostettua, niitä kun ei kuulemma saa mistään suomesta, iik.. hih.. Äitillä aukko sivistyksessä, täytyy myöntää!!
Oli myös ihmettä kuopuksella seurata hytin ikkunasta satamaan saapuvia isoja laivoja..


Perjantaina kotiuduttiin ja oli mukava viskata pyykkejä koneeseen, laittaa tiskikone pyörimään ja napsauttaa oma sauna päälle <3 Tervetuloa koti ja arki!

Nyt sitten muutama päivä on pyöritty lasten huoneen kimpussa ja ihan kohta napsahtaa viimonen pontti laminaatista kiinni, jippii!! Kauhea, ruma, vanha muovimatto jäi sinne alle, ei tule ikävä mokomaa pöllyn kerääjää. Seinät maalattiin valkoisella hohtomaalilla ja tuntui että neliöitä ois tullu samalla muutama lisää sen lisäksi että huone on raikas ja puhdas :)
Yhden IKEAn ostoksenkin kerkesin maalaamaan ja vielä pieni tuunaus ja kiva tulee!
Muutama hetki vielä niin alkaa tulemaan kuvia meidän tyttöjen huoneesta.
Oikein hyvää alkavaa viimoista Tammikuun viikkoa teille kaikille.
Jospa ensi viikosta kerkeää lukemaan muiden kuulumisia blogi kodeissa, ikävä on jo!!! <3


6 kommenttia:

 1. Teillä onkin ollut mukava loma. Innolla odotan kuvia uudeistetusta huoneesta... :)

  VastaaPoista
 2. Ilmankos meidänkin tyttö toi ruotsin laivalta kotiin tuota Victoria's Secretin tuoksua, jos ei sitä täälätä maista saa. Tiedänpä nyt minäkin sitten, hih... Innolla jään minäkin odottelemaan tyttöjen huoneen sisustuskuvia ♥ Työniloa huomiselle =)

  VastaaPoista
 3. Teidän loma näytti ihanalle ja virkistävälle :) Täällä myös mielenkiinnolla odotetaan lastenhuoneen kuvia! Se on meilläkin projektikohteena heti kun ilmat lämpenevät!

  VastaaPoista
 4. Odotan innolla remppakuvia! Auvoisaa arkeen paluuta sinulle.

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia, niin polttelee päästä Tallinan reissulle, sielä aina ihanaa.
  Oikein kivaa alkanutta viikkoa. <3

  VastaaPoista
 6. Paljon ehditte loman aikana tehdä :) innolla jo odotan remppakuvia ;) Mukavaa alkanutta viikkoa ❤️

  VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3