sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Tavoitteita vaan ei lupauksia :)

Tälle vuodelle en tehnyt lupauksia, mutta tavoitteita kylläkin. Onko niissä sitten eroa? Minusta on! En lupaa mitään, koska se tuntuu pakolta onnistua. Mutta tavoittelen kylläkin :) Asia mitä tänä vuonna pyrin opettelemaan vielä enemmän on kierrätys ja vanhan käyttäminen uudelleen. Tuunaus ja askartelu <3 Ensimmäinen tavoite otettiinkin käytäntöön heti. Tytöille pitää saada luistimet, pieneksi käyneiden tilalle ja kuopukselle onnistuttiinkin jo semmoiset sitten hankkimaan vanhana ja kuin uudet, 8 eurolla!
Voi kun voi pienestä olla onnellinen. Luistimien uusi omistaja odottaa innolla tulevia piruettejaan :)

Toinen asia missä taas yritän kunnostautua on oma hyvinvointi!! Kokonaisvaltainen semmoinen!! Vedenjuonti on ihan ykkösasia muistutella taas käyttöön, olen siinä super huono ja työpaikka ruokailuun omat eväät. Pienin askelin lähdetään tätä vuotta kulkemaan, nöyrin mielin niin monta kertaa itseensä pettyneenä, tsempit mulle ja kaikille samojen asioiden kanssa eläville!!! :)

Mä olen vietellyt täällä vapaa viikonloppua ja se on mennyt ihan kyllä mässäilyksi ja ihanaksi kotoiluksi. Perjantaina käytiin miehen ja vanhimman pojan sekä miniä ehdokkaan kanssa syömässä tyttäreltä saaduilla joululahjakorteilla Amarillossa ja hyväähän se oli hyvässä seurassa <3
Lauantaina tein jo vuoden toisen pitkän aamulenkin koirien kanssa (Wuhuu) ja siitä olikin sitten hyvä siirtyä  tyttöjen kanssa vaateostoksille ja järjestettiin pukukopeissa vaatenäytöksiä :D Hulluttelua ja edelleen hyvää seuraa ;) Hesen burgereita ja  vähän viikonloppu namusia filmien mukana filmtownista..

Tänään sitten jo yritettiin hieman muistella arkisia asioita ja viimosetkin tonttuset lähti unosille varastoon seuraavaan jouluun. Keittiön ikkunaan jotain pientä muutosta sain salusiineilla jotka ompelin saman sarjan kankaasta kun kappa. Sekin ihan vaatehuoneen kätköistä löydetty :)
Muutaman purnukan karsin tuosta ikkunalta pois ja niin tuli kiva. 
Miten tuo viherkasvi tuokin jo hieman kevään mieleen... <3


6 kommenttia:

 1. Kiva, että löysitte jo kuopukselle uudet luistimet! Kierrätys on ihan ehdoton juttu noissa lasten urkkavälineissä, kun kasvavat nopsaan ja käyttöä suome talvessa on loppujen lopuksi tosi vähän. Keittiön ikkunasta tuli tosi kiva. Tykkään ♥ Tuo lasinen hylly on kiva, kun siihen saa kaikkea ihanaa esille. Noi verhot on kyllä niin sun oloiset ja näköiset. Yks mun heikkous on kaikenlaiset kranssit ♥ Sydänkranssi on tosi ihana. Mukavaa alkavaa viikkoa sinullekin!

  VastaaPoista
 2. Juu kierrätyksen opettelua :) Ihana tunne saada hankittua jotain edullisemmin..ennen en tuommoista oikein osannut, aina mentiin kauppaan ja kärsittiin :-D Olen tykännyt tuosta hyllystä, tuo jonkun jujun muuten niin tylsään keittiöön! Kranssi saatiin joululahjaksi, tuossa nyt tuntui olevan sille paikka :) Kävinkin jo toivottelemassa ihanaa uutta viikkoa sulle "teillä" mutta sitä samaa vielä tätä kautta ♥

  VastaaPoista
 3. Sana lupaus kyllä luo jonkinlaista pakkoa. Tavoite on parempi ;) Mukavampi tehdä muutoksia vähitellen omaan tahtiin. Saatko teidän tipsuneidin lenkille säässä kuin säässä?! Meillä pieni pakkanen ja lumi saa tipsuherran vauhdikkaalle lenkille. Muuten mielummin vain tallustellaan ja ihmetellään maailman menoa.
  Kierrätyksen voisi ottaa parempaan syyniin, se olisi kyllä hyvä tavoite!
  Ihanaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Tervehdys ja rentoa Loppiaista :) Kyllä meidän Luna neiti lähtee ulos nykyään melkein aina ihan iloisena, sillä kun on tuo isompi motivaattori suunnannäyttäjänä :D Kova pakkanen nipistelee ikävästi varpaita, mutta muuten tekee pitkiäkin lenkkejä!

  VastaaPoista
 5. Ihanat verhot! Täällä on meneillään operaatio läskit kuriin - taas kerran. Viikko takana leivätöntä eloa.

  VastaaPoista
 6. Moikka ja ihana saada uusia tuttavuuksia tänne <3 Tänne tarvittais aivan sama motivaattori, mutta onneksi en luvannut mitään joten tavoite oisi ensin juoda vettä enemmän kuin desi päivässä ja työpaikalla nätisti vaan syödä omia eväitä eikä aina kahvilassa hyvää pullaa :D Miksi suklaa ja kaikenmoiset kakut on niin hyviä??!! Tsemppiä sinne ja raudanlujaa asennetta, tulen perässä ;)

  VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3