torstai 1. tammikuuta 2015

Tammikuu!

Alkaapa tämä vuosi todella omaperäisellä otsikolla :D
 Ja kertoo siitä kuinka tyhjentynyt olo on, niinkuin oisi tyhjentynyt ilmapatja, johon taas pikkuhiljaa pumppaantuu tuoretta ilmaa, täällä innostutaan taas uusiin juttuihin!

Näin Tammikuun alussa kun riisuu kodin kaikesta joulusta tuntuu ettei jäljelle jää hetkeksi mitään. Ajatukset tulevassa keväässä mutta mitäs tähän väliaikaan nyt sitte keksis..? Onko kellään samaa tunnetta??
Ihmettelee miten on näin paljon aikaa taas ajatella, kun ei ole joka päivälle suunniteltua tekemistä.  
 Joulun aika on ihanaa, mutta sitten on taas kiva keskittyä takaisin muuhunkin elämään ja mikä parasta, uusiin sisustus juttuihin <3

 Tämän vuoden ensimmäisen päivän aloitin kuitenkin aamulla pitkällä lenkillä  <3 Olipa kivaa. Ihan tyhjät tiet, ihmiset nukkumassa eilisen juhlintaa peittojen alla, raitis ilma, ihanat lenkkikamut! :)
 Meidän hauva vauvakin on kasvanut jo kohta vuoden ikään ja on jäänyt terveiset tännekin monta kertaa laittamatta. Näillä sitä riittää motivaatiota ulkoiluun!!! Toivoisin että jakaisivat siitä edes osan myös emännälleen ;)

Päivästä joululoma vieraat lähti viikon oltuaan meidän ilona, kummi-tyttö ja siskonsa ja me tytöt kurvattiin mikä mikä maahan katsomaan helinä keijun kuulumisia. Taas kerran hyvä elokuva, mikä lie roska silmässä, kun täyty kyyneleitä pyyhkiä elokuvan lopussa kaulaliinaan.. <3

En tehnyt uuden vuoden lupauksia eikä ole tipatonta Tammikuuta kun on ollut niitä kuukausia takana jo aika monta muutenkin. En ole ostanut vielä kuntosalikorttia eikä minulla ole sokeritonta kuukautta edessäpäin, mutta hiljaisia ajatuksia ja haaveita on paremmasta olosta ja terveellisimmistä elämäntavoista..
Lähdetään uteliain mielin kohti vuotta 2015!


10 kommenttia:

 1. Ihanaa uutta vuotta <3 Täällä kärsimättömyys vaan kasvaa 3vk vielä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äkkiä se menee vaikkei siltä tunnukkaan ;) Suloista uutta vuotta sinne <3 Tulehan tänne sitten kertomaan uutisia...

   Poista
 2. Olo joulun jälkeen on aina vähän hapuileva. Eikö voisi hypätä suoraan kevääseen?
  Nämä välikuukaudet on hyvä käyttää siihen ulkoiluun ja sisteluun. Ja oikeastihan tämä aika sujahtaa niin nopeasti, että kohta ollaan jo pihahommissa taas! Tsemppiä tähän vuoteen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tässä kaikkea mukavaa jos ois talvi, mutta nyt sataa vettä kaatamalla taivaalta... No äkkiä tähän kotiin sisältöä keksitään, se on vaan hetki kun tuntuu tyhjältä ja loput on niin nähty :D Ideoita ja projektia on kyllä jo valmiina odottamassa toteutumistaan :) Tulispa yhtä kiva vuosi kun edellinen <3 Tsempit myös sinne!

   Poista
 3. Tuleva vuosi on kuin kirja, jonka sivut ovat vielä tyhjiä. Olo on tosiaan joulun jälkeen hiukan tyhjä. Itse määrittelemme sen, millaisen kirjan kirjoitamme. oikein hyvää, onnellista ja rakkauden täyteistä uutta vuotta Sinulle, Katja ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti onnistuisin kirjoittamaan ihanan kirjan tänäkin vuonna, viime vuosi oli mukava ja täynnä iloisia muistoja <3 Olisi mukava vierailla sinunkin kirjan sivuilla ;)

   Poista
 4. Tyhjän oloista on täälläkin kun joulukoristeet tuli tuossa tänä aamuna laitettua viimeisiä myöten pois ja joulukuuset lähti myös jo pihalle....mitäs nyt sit tehdään?täällä tuli uuden vuoden lupaus tai ei ehkä lupaus vaan mietintä tehtyä, elämäntaparemontti hieman painoa pois, terveellisempää ruokaa ja liikunnan lisäystä elämään :) ja motivoivaa nyt kun isäntä tähän enemmän sai kipinän kuin minä , mutta kaksin tama käy helpommin ehkä <3 ihanaa alkanutta uutta vuotta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä sinne, ei mitään saa jos ei yritä :) Tämä viikonloppu on vapaa ja aion viettää laatuaikaa miehen kanssa, lapsien kanssa ja itseni kanssa siivoten :D Siinä mun tavotteet tälle viikonlopulle.. Ihanaa viikonloppua myös sinne!!!

   Poista
 5. Täällä ensivierailulla!

  Meillä asustelee kohta kahdeksan vuotias tipsuherra ja murkkuikäinen mäykky. Nuo tipsut ovat kyllä omanarvonsa tuntevia koiruuksia ;)

  En tehnyt minäkään mitään kummempia lupauksia uudelle vuodelle. Pienillä muutoksilla hyvään oloon ja itsensä kuunteleminen paremmin ovat tavoitteet tälle vuodelle.

  Tervetuloa kurkistamaan Fru Friidaan tipsuherran ja muun perheen elämää :)

  VastaaPoista
 6. Tervetuloa tänne <3 Toivottavasti tavataan myös jatkossa täällä :) Olen ollut muutaman viikon tavattoman huono ehtimään muiden blogeihin, otetaampa nyt oikein uusi tavoite tästä, toki tulen myös teille piipahtamaan! ;)

  VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3