lauantai 4. tammikuuta 2020

Ihanaa pellavaa makuuhuoneeseen ♥



Heipat vuoteen 2020 ♥

Eilen meillä oli aika tuulettaa makuuhuonetta ja vaihtaa puhtaat petivaatteet sänkyyn kun viikon olin siellä maannut, aivastellut ja kuumeesta milloin palellut ja hikoillut! Influenssa epäily tuli maanantaina ja tiistaina kävin uuden vuoden skumpan tilalle hakemassa poskiontelotulehdukseen antibiootti kuurin. Sitkeässä on tauti, mutta nyt toivottavasti jo helpottamaan päin!

Me saatiin joululahjaksi miehen kanssa mun vanhemmilta toivomuksesta pellava pussilakanat ♥ Olin aikaisemmin loppu kesästä ostanut pellavasekoite päiväpeiton ja ihastunut siihen materiaaliin. Pellava on luonnonkuitua ja materiaalina ihanan pehmeää ja sopivasti rouheaa. Meidän sänkyyn ja sisustukseen sopii hyvin lakanat joita ei tarvitse silittää vaan ne saa olla sopivan rosoisesti rypyssä!




 Valkoiset pussilakanat sekä tyynyliinat on ollut muutenkin haaveissa kauan, sänky tuntuu niin raikkaalta ♥ Pellava on myös allergikolle hyvä valinta ja se imee erittäin hyvin kosteutta ja johtaa lämpöä. Pellava on erittäin kestävää ja paranee vanhetessaan. Yhden yön tuntuman jälkeen olen erittäin tyytyväinen. Tykkään miltä se tuntuu iholla ja miten se ei takerru ihoon kiinni hiostavana vaan pysyy ilmavan pehmeänä täkin päällä! Suosittelen ♥

Olen alkanut kiinnittää muutenkin huomiota enemmän materiaali valintoihin vuodevaatteissa sekä pyyhkeissä. Vaikka hinta olisikin hieman korkeampi niin laatu takaa hyvän käyttömukavuuden ja kestävyyden!


 Meillä molemmilla on sängyssä kaksi tyynyä ja haaveissa on toiset pellava tyynyliinat joissa olisi vaikka nappikiinnityksiä tai pieniä yksityiskohtia muuten. On siis jo valmiina toiveita syntymäpäivälahjaksi tälle vuodelle :) Pellava tuotteet on melko hinnakkaita joten täytyy alkaa kerämään niitä pikku hiljaa ja käyttää tarjouksia hyödyksi!

Tästä aiheeseen tämän vuoden blogipostaus toiveet!! Mulla olisi itselläni toiveena tuottaa tänne mahdollisimman paljon taas ajankohtaisia postauksia. Sisustus postaukset ja remontointi olisi kovasti ykkösenä ja ajatuksena olisi vihdoin esitellä tätä taloa vähän yksityiskohtaisemmin ja kertoa haaveita sekä tulevaisuuden suunnitelmia remontoinnin, huonejärjestelyjen ja muun semmoisen suhteen. Leipominen ja ideoita juhlapöytään on myös lähellä sydäntä ja leivonta ohjeet kiinnostaa aina!
Blogin etusivun kuvat on vanhoja sekä teksti, nyt olisi aikaa ne muuttaa tässä tervehtymistä odottaessa, toivottavasti osaan vielä tai löydän googlettamalla ohjeita...

Fibromyalgia aiheinen postaus sai valtavan määrän lukijoita ja sainkin yv viestejä, tsemppauksia ja ohjeitakin sen kanssa elämiseen, myös avun pyyntöjä ja luulen siis että tämän kaltaisetkin postaukset kiinnostaa :)

Mutta jos sinulla, juuri sinulla ihana lukijani olisi joku postaus toive, kuulisin sen erittäin mielelläni ja toteutankin jos suinkin vaan voin ♥ Kirjoita siis kommentti kenttään asiallinen aihe!! Aihe saa olla ihan mikä vaan, ei tarvitse käsitellä mitenkään sisustusta tai remontointia.
Voit myös laittaa kysymyksiä, katsotaan jos saadaan niistä vaikka postuksen kokoinen vastaus :)


Meidän makuuhuoneesta sen verran että mehän nukutaan nyt rintamamiestalon alakerrassa. Keittiön ja olohuoneen välissä. Ratkaisu on tilapäinen, niin kauan kun tytöt asuu kotona. Tähän tilaan tulevaisuudessa tulee ruokailuhuone, jonka sisustuksesta haaveilen jo nyt. Yläkerrassa on kaksi isoa vaaleaksi remontoitua makuuhuonetta, joista toinen isompi on joskus meidän makuuhuone. Toisesta jää vieras huone ♥ Paljon on muutoksia joskus, mutta tekemistä on sitäkin ennen.

Nyt kun on asetettu taloksi, ihmetelty aikamme uuden kodin seiniä, vähitellen tutuksi tulleita ja nautittu vuoden aikojen muutoksista pihalla, alkaa hahmottumaan vasta meidän perheen tarpeet ja toiveet oman näköiseen lopputulokseen. Niillä ei ole kiire eikä hoppu, tärkeintä on kuitenkin mennä niitä kohti pikku hiljaa ♥ Vierivä kivi ei sammaloidu ;)

Kivaa pyhää ja nauttikaa yhdestä ylimääräisestä vapaasta ne keille tämä onni sattui! ♥

6 kommenttia:

  1. Ihanan joululahjan olette saaneet vanhemmiltasi. Pellavalakanoista olen kuullut paljon hyvää. Itseltä sellaisia ei löydy. Valkoiset lakanat sopivat hienosti teidän makkariin,mutta meille se olisi liian arka väri. Voisin veikata, että olisivat meillä pian likaisen harmaat, hih... Olen kai niin laiska lakanoiden vaihtaja.

    Minulle kaikki postaukset ovat tervetulleita enkä osaa kertoa mitään aihetoivomusta. Hyvää alkanutta blogivuotta sinulle, Katja ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo pellava lakanat on olleet niin ihanat että lisää tarvii ostaa ja haukkana vahtia tarjouksia! Kyllä meilläkin minun valkoinen tyynyliina on punaisen sävyttämä kun ei malta aina odotella hiusten kuivumista suihkun jälkeen iltasella :D

      Ihana nähdä pian ♥ Oikein hyvää vuotta 2020 ♥

      Poista
  2. Ihanan lahjan olette saaneet. Pellavalakanat ovat niin tyyriitä, mutta varmasti käytössä ihanat. Vanhan ajan puuvillaiset lakanat tuntuvat iholle ihanan viileiltä. Olen niin kuumaverinen nukkuja:)
    Ihanat kuvat kauniista kodistanne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tuo lahja oli kyllä aivan ihana ♥ Ja täytyy sanoa että on niin hyvät kuin kehutaankin! Täytyy olla haukkana tarjousten perässä :D Oikein mukavaa Tammikuuta sinulle :)

      Poista
  3. Kiitos paljon sinulle ♥ Meille on rantautunut nyt hieman pehmeää beigeä harmaan tilalle ja tykkään ♥ Kivaa Tammikuuta!!

    VastaaPoista
  4. If you're looking to lose pounds then you certainly have to start following this brand new personalized keto meal plan diet.

    To create this keto diet service, licenced nutritionists, fitness couches, and professional cooks united to develop keto meal plans that are productive, painless, money-efficient, and enjoyable.

    Since their launch in January 2019, thousands of clients have already completely transformed their figure and well-being with the benefits a great keto meal plan diet can provide.

    Speaking of benefits: clicking this link, you'll discover eight scientifically-certified ones given by the keto meal plan diet.

    VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3