tiistai 21. toukokuuta 2019

Kodikkuutta, trendikkyyttä ja tunnelmaa julisteilla!

* Kaupallisessa yhteistyössä Poster Store

Vähän aikaa sitten minuun otettiin yhteyttä Poster Storesta ja kysyttiin kiinnostusta tehdä yhteistyötä heidän kanssaan. Hetki piti miettiä olinko oikea kohde heille, koska meillähän ei paljon tauluja eikä julisteita seinillä ole ikinä ollut. Teksteistä olen kyllä tykännyt monta vuotta ja kun niitä oli tarjolla myös julisteissa ja kesähuoneen sisustus oli juuri silloin ajankohtainen, niin mietin että tässäpä uusi erilainen vaihtoehto tapetille!

Sitten alkoi valinnan vaikeus! Poster Storella on monipuolisesti jokaiseen sisustustyyliin olevia upeita julisteita, tauluja ja niihin sopivia kehyksiä. Tottakai tämmöinen romantikko valitsi heti aiheeksi kukat ja herkät ihanat tekstit ♥ Yhteistyö oli niin kattava että saatiin vielä valita tytöille myös omat julisteet uusiin huoneisiinsa! Kahden päivän pähkäilyjen jälkeen lähti tilaus ja sitten odotettiin kuumeisesti pakettia postista!

Paketti saapui ja sitten alkoi makustelu! Oli todella vaikeaa valita julisteisiin kehyksiä, mutta lopulta olin kyllä osunut aivan nappiin ja arvatkaas mitä, ei ollutkaan täysin valkoisia kaikki nämä minun valinnat! Eikä osa julisteista päätynytkään kesähuoneen sisustukseen mihin olin niitä alunperin ajatellut vaan meidän olohuoneeseen ja on aivan mielettömän kauniit siinä ♥
 Ympäristö on tärkeä Poster Storelle. Julisteet ovat painettu
paperille, jolla on vastuullisen metsäalan FSC-ympäristömerkki.
Painotehtaat ja kaikkien julisteiden valmistus kantaa
Pohjoismaista Joutsenmerkkiä, joka on yksi tiukimmista
ympäristömerkeistä Euroopassa.

Poster Storen perustivat keväällä 2014, Tukholmassa, veljekset Oskar Renlund ja Tobias Renlund. He esittivät ajatuksen, että taiteen pitäisi olla kaikkien saatavilla
- eikä kauniiden asioiden tarvitse olla kalliita.

Kotisi pitäisi olla keidas,
joka antaa sinulle inspiraatiota ja energiaa
– Oskar Renlund, Perustaja

         
Näistä ajatuksista olen samaa mieltä ♥
 Julisteista saat kauniita sisustus tauluja valitsemalla kattavasta valikoimasta niihin kehykset ♥ Minun ehdoton suosikkini oli aito tamminen julisteripustin joka ei ole aivan perinteinen kehys ja joka toi mieleen vähän vanhan ajan tunnelmaa. Kehyslista pysyy yhdessä magneettikiinnityksellä jossa on valmiina ripustusnaru. Muutenkin hämmästytin itseni valitsemalla myös pieneen tekstitauluun tammiset kehykset jotka hienosti sitoo yhteen tuon kuvakollaasin!


Tuntuu että olohuone oli odottanut näitä tauluja, niin hyvin löysivät paikkansa seinällä ♥


Makuuhuoneeseen valitsin kauniit ja herkät tekstitaulut erivärisillä puukehyksillä, jotka tuo kontrastia romanttista tapettia vasten! Tekstin pitää aina jollain tavalla koskettaa ja olla osa elämää päästäkseen meidän kodin sisustukseen. Ne kertoo ihmisistä jotka asuvat tässä kodissa ♥Taulun ei tarvitse aina olla välttämättä ripustettuna vaan voi nojata seinää vasten jolloin syntyy rento vaikutelma sisustukseen. Tämä tunnelma sopii hyvin kesähuoneeseen!


 Joskus julisteisiin ei tarvitse edes kehyksiä, ne ovat niin upeita jo sellaisenaan ja sopivat hyvin esimerkiksi lastenhuoneisiin. Silloin niistä tulee mieleen kauniit piirustukset.

Meidän tytöt oli haltioissaan saadessaan valita oman maun mukaiset julisteet omaan huoneeseen! Oli mielenkiintoista nähdä kuinka valinnoissa näkyi tyttöjen persoonaa ja luonnetta. Ihan niinkuin romantikko äidinkin valinnoissa.
Ihana teksti valikoitui kuopuksen huoneeseen. Minusta tekstissä on juuri se mitä voi 14-vuotiaan hormoonimyrskyisen teinin sydämellä olla ♥ Näille julisteille on vielä kehykset harkinnassa, kun löydetään ensin seiniltä niille oikeat paikat!

Eläinjulisteet oli upeita ja vanhemman tyttären huoneeseen pääsi tämä viisas, rauhallinen norsu ja kaunis elämänviisaus tekstinä ♥ Aivan huoneen omistajan näköiset valinnat!

On tärkeää tietää että julisteet on painettu taidegalleria-laatuiselle raskaalle paperille.
Julisteilla on myös arkistointiominaisuudet. Ne eivät muuttuu keltaisiksi ajan kuluessa!!

Olen todella tyytyväinen näihin juliste valintoihin ja kiitän Poster Storea tästä mahdollisuudesta saada kotiin tällä minulle uudella tavalla tehtyä upeaa tunnelmaa ♥

Sinulle lukijani, Poster Store tahtoo myös antaa mahdollisuuden hankkia näitä ihania julisteita ja kehyksiä nyt 30% alennuksella koodilla katjansisustus30 Huom! Ei koske Selection-julisteita tai kehyksiä! Koodi on voimassa 5.6 saakka

Ei muuta kun klikkaa itsesi verkkokauppaan ja luo omaan kotiin sinun näköistä trendikästä tunnelmaa! Palataan taas ♥


2 kommenttia:

  1. Kauniita julisteita, mä oon sen verran vanha että mulla on tauluja :)

    VastaaPoista
  2. Hei. Kauniita julisteita. Meille ne ei kyllä sopisi, taulut on meidän juttu. Sitä aina ihmettelen, miksi tekstit on englanniksi. Meillä on kaunis oma kielemme, miksi ei suomeksi. Kielemme ei ole edes itsestäänselvyys. Itse käytän vain äidinkieltämme. Eri juttu on matkustellessa tai kanssakäymisessä ulkomaalaisten kanssa.

    VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3