sunnuntai 8. syyskuuta 2019

Muutoskohteena rintamamiestalon vessa!


Huomenta ♥

Nyt on vessa remontti seinävalaisinta vaille valmis! Tämän talon tekemisissä on oma tunnelmansa, kun tietää tekevänsä itselleen, omaa kotia ♥ Muutenkin tämä muutos sitoi koko kodin yhtenäiseksi kokonaisuudeksi, nyt joka huoneessa on "meidän näköistä"! Pieniä muutosjuttuja on vielä alakerran saunatiloissa, mutta ne on sitten enemmän miehen juttuja kun vaihdetaan saunan ovi ja vahataan paneelit ja lauteet. Värimaailma on hänen päätöksessään siellä, näin on sovittu :)

Syyskuu on lähtenyt melko kiireisesti ja kipuisasti alkuun. Olen aikatauluttanut vapaapäivät täyteen ohjelmaa ja jo perjantai iltana oli melkoinen stressi päällä. Nyt taas täytyy muistaa hiljentää vauhtia ja kuunnella itseään mikä on riittävää! Oikea käsi on kipuillut melko lailla ja siitä on nyt sitten lähetteitä tutkimuksiin että mikä vaivaa. Vanhat haamut ja tunteet nousee pintaan vasemman käden kanssa taistelusta ja en kyllä oikeasti jaksaisi aloittaa samaa rumbaa alusta toisen käden kanssa, olin melkoisen alakuloinen alkuviikosta... Mutta tutkitaan ennenkuin hutkitaan ja nyt onkin kalenteri tyhjänä kaikesta turhasta menosta seuraavat neljä päivää, ihanan vapauttavaa välillä ♥

Muuten fiilikset syksystä on ollut hyvät ja onhan näissä hämärtyvissä illoissa niin ihana oma tunnelmansa ♥ Pari kertaa olen käynyt lenkilläkin ja siitä olen kyllä taas niin ylpeä, parempi edes joskus kun ei ollenkaan!! Omenahilloa keittelin pienen määrän olemattomasta omena sadosta vieraille pannarin kanssa yhtenä päivänä ja kasvihuoneesta on saatu leivän päälle kurkkua ja tomaatteja. Edessä olisi pihan laittoa talven edeltä ja ensimmäisiä kertoja kevään jälkeen takkaan tulia, onhan tässä paljon enemmän kuitenkin hyviä asioita kuin huonoja ♥ Ensimmäiset joululahjatkin ostin pari viikkoa sitten :)♥

Mutta nyt siihen vessa remonttiin!

Vessassa haluttiin uusia kalusteet, vanha vessanpönttö sai kuitenkin jäädä. Seinissä oli sinisen sävyiset kaakelit samoin kun lattiassa ja ne haluttiin vaaleammaksi. Kaakelit oli hyvässä kunnossa ja lattiassa oli vesieristeet joten pelkkä maalaminen oli tässä kohtaa kustannuksia ajatellen järkevää! Otettiin maaliksi kaakelimaali V33. Olen aina ollut vähän semmoinen huoleton maalaaja enkä paljon perusta aineista millä suositellaan käyvän läpi ensin maalattava kohde ja niimpä nytkin jätin alkukäsittelyaineen kauppaan. VIRHE!!! Maalattu pinta on epätasainen ja laikukas. Onneksi kalusteet ja muu peittaa suurimman osan seinistä joten lopputulos ei ollut katastrooffi :D Mutta opetuksena muille tämä!!

Tässä on vessan lähtötilanne kuvat! Kuvista puuttuu peilikaappi jonka mies kerkisi irrottamaan seinästä ennen kuvia :)

Tässä remontin jälkeen ♥

- Allaskaappi Hemnes sarjaa IKEAsta, samoin allas ja hana
- Peili ja Nordby sarjan vitriinikaappi sekä punotut korit Jyskistä
- Riviera Maisonin saippua annostelija sekä ihanat naulakot Sisustusliike Dreams Kouvola
Kristallikruunu oli ostettu jo edellisen kodin vessaan :)

Vessasta tuli raikas ja kodikas, ollaan erittäin tyytyväisiä lopputulokseen ♥ Vitriinikaappi toi ryhtiä ja paljon säilytystilaa eikä ole ihan se perinteinen ensimmäinen ratkaisu vessaan, siksi se olikin ihana onnistunut idea jota hetken joutui miettimään aluksi, että olenko nyt ihan hullu jos tämän toteutan :)

Huomenna haetaan uusi sohva olohuoneeseen ja se jännittää enemmän kun aikoihin tuliko hitti vai huti... Iki ihana valkoinen Ektorp saa väistyä modernimman harmaan kulmasohvan tieltä, koska olohuoneeseen tarvitaan istumatilaa ennenkaikkea. Mutta oliko tämä oikea valinta jää seuraavaan postaukseen(sillä sitä en tiedä vielä itsekkään) joten moikat ja palataan pian ♥

7 kommenttia:

 1. Kaunis Wc! <3 Niin kätevää, kun voi vanhojen kaakeleiden päälle maalata. Säästyy paljolta, kun ei tarvitse kaikkea uusia.

  Mukavaa syyskuuta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Tuo kaakelimaali on huippu, maalilla ylipäänsä saa muutettua paljon asioita helposti! Tunnelmallisia syksy päiviä sinulle!

   Poista
 2. Ompas kaunis muutos vessassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ♥ Se jotenkin sitoi koko talon yhden näköiseksi :) Nyt vaan talvipesää rakentamaan torkkupeitoista ja kynttilöistä ♥ Ihania syyspäiviä sinne :)

   Poista
 3. Wau, upea muutos! Ihanat yksityiskohdat, kattovalaisin, seinäkoukut yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ♥ On tullut nykyään ajateltua että niin kauan odottaa että saa mieleisensä jutut sisustukseen, eikä tarvitse olla edes niin runsasta kun on ne jutut mistä eniten tykkää :) Ihanaa Syyskuuta sinulle ♥

   Poista
 4. Tulipas kauniin näköiseksi, hyvä muutos.
  Meillä olis kans remppa vessaan tarkoitus tehdä, mut en sano koska ???

  VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3