tiistai 13. joulukuuta 2016

Terveisiä ja yks kiva idea! :)

Oikein tunnelmallista ja mukavaa Lucian päivän iltaa sinulle ♥ Valon juhlaa!
Nyt on ollut aivan eri hapitus ja energia taso päällä näin joulun alla, kun maassa on lunta ja ilmassa pakkasta! Ulkona liikkuessa on paljon valoisampaa ja tietysti kauniimpaa, kun maisema on valkoinen. Siitä se joulumielikin syntyy helpommin :)


Meillä koko viikonloppu juoksenneltiin ystävien ja kummilasten luona kylässä vaihtamassa jouluisia paketteja ja juomassa glögiä vaihdellen kuulumisia ♥ Ihania tunnelmallisia koteja saanut nähdä!
Vai mitä olette mieltä ystäväni Krissen joulutunnelmasta? ♥ Ja parhaat joulutortut ikinä, en ymmärrä miten ne vaan suli suuhun tarjoiluvadilta yksi toisensa jälkeen?! :D



Koska joulu se tulla jollottaa jo ensi viikolla on nyt tällä viikolla viime hetken ostosten vuoro, kynttilä varaston täydentämistä ja jääkaapin sekä komeroiden täyttöä. Ensi viikon alussa en liiku kun pakolliset enää :) Loppuviikon ruuhkiin toivottavasti en joudu lähtemään!
Joulukortitkin on korkea aika kirjoitella loppuun ja lähettää pitkänmatkalaisille. Suurimman osan vien pakettien mukana ystäville.
Tänään on ollut koti ja parantelupäivä, kun eilen oli koko päivä tutkimuksia kahdessa eri sairaalassa. Illasta tiesin jo että tämä päivä tulee olemaan melkoinen kivistys ja kipupäivä, mutta eihän tähän ikinä totu! Aamupäivän hämärässä oli hyvä hiljuksiin istua sohvan nurkassa kuusen valossa ja päivästä tulikin ystävä sitten piristämään mieltä ♥ Kuppi teetä ja sympatiaa, taas jaksaa!!

No siihen mun kivaan ideaan tai siis varastettuun semmoiseen! Mä kävin viikonloppuna tyylivarkaissa! Yhden kummilapsen isän kotona, vanhan omakotitalon rouhean romanttisessa keittiössä tuikki kynttilät pöydällä jotka oli laitettu valurauta paistinpannuun ♥ ♥ Ihan super ihana idea!!! Siinä huokaillessa tätä erinomaista keksintöä haki ystäväni minullekkin varastostaan ikioman pannun, oli kuulemma ostanut huutokaupasta pahvilaatikollisen niitä, joten joutihan tuosta yksi antaa ♥ KIITOS A
Onnellinen minä lähti paistinpannu kainalossa innoissaan sisustamaan kotiaan :) Eilen sairaalareissujen jälkeen kukkakaupan kautta kotiin ja taas uutta asetelmaa vääntämään keittiönpöydälle. Mitäs tykkäätte?
Ihanko huti vai melkoinen hitti? Mä tykkään kyllä ♥




 Tämmöstä täällä meillä, kuinka teillä on menty kohti joulua? :)


15 kommenttia:

  1. On kauniita kuvia tulvillaan postauksesi. Mun äiti tekee omalla reseptillä myös torttuja, ja ne ovat aivan käsittämättömän suussasulavia. Ei se kyllä kaukana ole tuo joulu, voi että kun aika on mennyt äkkiä.

    VastaaPoista
  2. Ihan oikea hitti! Minulla olisi valuurautainen pikkulettupannu, sitä varmasti voisi samalla tavalla käyttää.
    Ihanaa tiistai-iltaa!

    VastaaPoista
  3. Ihana miten tunnelmallisia kuvia ja mahtava myös tuo paistinpannu idis!!
    Meillä on joulukukkia ripoteltu ympäri kotia ja joululaulut soi aamusta ilta myöhäälle:)

    VastaaPoista
  4. Nyt sormia syyhyttää tehdä kasvariin valurautakynttiläasetelma! Mua nimittäin aina huolettaa jättää sinne lyhtyjä. Tuo olis takuu varma, palamaton alusta. Ihania kuvia sinulla jälleen!

    VastaaPoista
  5. Ihania joulutunnelmia. Ja ihania kuvia.

    VastaaPoista
  6. Kauniita kuvia taas! Onpa kiva idea tuo paistinpannu! Taas vähän erilainen asetelma.
    Samoilla linjoilla joulua tehty täälläkim. Muutama lahja vielä hankittavana ja kuusen laittaminen. Sieltä se jollottaa...
    Kivaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  7. Ihania kuvia ja tunnelmia! Ja kiva idea on tuo paistinpannu. :)

    Mulla on joulun laittaminen ihan alkutekijöissään edelleen... Hitusen harmittaa se sohvanpäällis-hommeli, meni se idea sitten siinä. Tänään ajattelin kuitenkin jotain nyt tehdä täällä joulun suhteen. Pakettien hommaaminenkin vielä vaiheessa... Kortit on sentään jo laitettu ajoissa, että jotain valmista kuitenkin!

    Saas nähdä miten tiukka työviikko on ens viikolla, olen vielä perjantaina iltaan asti töissä siellä hässäkässä!

    Mukavaa joulun odotusta sinulle!

    VastaaPoista
  8. Kiva idea toi paistinpannu kynttilänalus. Hyvä justiin siksi että on varmasti palamaton alusta.
    Mukavaa joulun odotusta sinne.

    VastaaPoista
  9. Kauniita kuviasi ihailen jälleen <3 Kotinne on niin ihanan kodikas ja sydämmellinen tunnelma välittyy <3 Kiva idea tuo paistinpannu, aloinkin heti miettimään saisinko minäkin tämän idean käyttöön ;) Kivaa joulun odotusta <3

    VastaaPoista
  10. Täältä blogista löytyy aina niin ihania tunnelmakuvia! <3 Tsemppiä käden kanssa, toivottavasti saat hyviä uutisia tutkimuksista <3

    VastaaPoista
  11. Ihana tunnelma teillä ja niin täynnä lämpöä! Kiva idea tuo paistinpannu. Sammaleet sopivat siihen hienosti kynttilöiden kaveriksi.

    VastaaPoista
  12. Ihana tunnelma teillä ja niin täynnä lämpöä! Kiva idea tuo paistinpannu. Sammaleet sopivat siihen hienosti kynttilöiden kaveriksi.

    VastaaPoista
  13. Kiitos kehuista! Miten hyviä kuvia olitkaan meiltä ottanut! Juuri tätä olen sanonut, että mun kuvakulmat on ihan hakusessa. Sinulla aina niin kivat "kulmat" :)) mutta siis ihanaa kun kävit ♥ Oli oikein piristävää!
    Paistinpannuidea on loistava. Ihana mies tuollainen, joka ostelee vanhoja pannuja sisustustarkoituksella ♥

    VastaaPoista
  14. Voi miten kauniita kuvia ja ihana fontti ♥ Tykästyin tyyliisi kovasti ja paistinpannuun sopii kynttillät loistavasti. Tervetuloa vastavierailulle :)

    Maiccu
    https://mansikoitajavaahtokarkkeja.blogspot.fi

    VastaaPoista
  15. wonderful Christmas feelings. and wonderful pictures.

    ดูหนัง

    VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3