maanantai 3. lokakuuta 2016

Welcome October!

Hei sinulle ♥
Eilen oli astetta kylmempi aamu jo. Auton ikkunoita sai raapata ja nurmikko oli kauniisti huurtunut valkoiseksi. No mutta mikäs ihme tuo on kun siirryttiin viikonloppuna Lokakuulle :)
Päivät on olleet kuitenkin kauniin aurinkoisia ja lämpimiä, joten kaunista keski syksyä eletään!

Vihdoin sain kaivella vaatehuoneen kätköistä viime keväänä kaverilta ostetut hanskat ja pipo laatikot. Hienosti sopi tuonne ylähyllylle eteiseen ja ne on nyt sitten ihan tämän talon aikuisten käytössä! :) Jo sen takia että tuonne ei perheen pienin vielä ylety ja että aikuinen löytäisi omansa suht äkkiä kaiken lapas, villasukka, huivi katastrooffi alueelta kun kunnolla mennään talveen. Pieni eteinen, iso perhe, kaamea kaaos, ainakin välillä :D



Tämä kori ois sitte kuopuksen! Sinne pitäs mahtua kaikki pyöräilykypärästä lähtien, siis pitäisi vaan ei aina kerkeä, ehdi, muista...niin ainakin perustellaan kun tavarat makaa korin päällä... Äidin mielestä kun tuo kannen avaaminen ei hirmuisesti aikaa veisi mutta nuorena on niin kiire :D

Mitäs muuta meinasin tehdä Lokakuussa... Ainakin viritellä valoja enemmän ja enemmän, mitä syvemmälle syksyyn sukelletaan... Nämä ihanat uusimmat tunnelma valot löysin blogi kamun vinkillä taigerista 8e.
 Virittelin ne keittiön ruokailutilan ylle viirin kanssa ja siinä ne nököttää sulassa sovussa ♥

Sitten mä ainakin aion juoda litroittain teetä kylminä kohmeisina aamuina. Viritellä villasukat jalkaan, sytytellä kynttilät ja hipsiä mun teehyllylle ja käyttää liikaa aikaa pohtien minkä makuisella kuumalla kupposella lähtee päivä käyntiin :) Mulla onkin nyt aikaa aamuisin, koska mun kiireet loppui nyt hetkeksi ja aloitin pitkän sairasloman. Ihan lääkärin määräyksestä pitäisi rentoutua ja harrastaa vaikka niitä pitkiä aamuja, josko tuo käsikin sitten joskus alkaisi taas mun kanssa kaveriksi...

Hmm... Mitäs sitte? No ainakin haluisin kovasti yllättyä tässä kuussa uudemmankin kerran oikein positiivisesti kotona. Eilen nimittäin yllätyin ja siitä tulee aina niin hyvä mieli. Parempi mitä osaa edes toiselle tuoda sillä hetkellä julki.
Meidän perheen iskä oli nimittäin ihan itte leiponut pullataikinan (no tyttären pienellä avulla) mutta jotakuinkin itse selviytynyt tästä hommasta ilman että kukaan oisi pyytänyt/käskenyt/vihjaillut...
Ja ne pullat oli hyviä, ihan niinku kunnon korvapuustin vaan pitää olla ♥
Mun mielestä on ollu huippua että meidän perheen isi joka ei vielä muutamia vuosia sitten tehnyt mitään keittiössä, no joo syömistä lukuunottamatta, on jo aikamoinen kakuntekijä ja muutamat ruuatkin onnistuu oikein hyvin. Kyllä mä mielelläni soppakauhani jaan sen kanssa, oikein mielelläni ♥
  Tässä kuussa meillä myös juhlitaan perinteisiä halloween juhlia. Toissapäivänä varastosta kannettiin pahvilaatikko joka on täynnä kauheita kummituksia ja kurpitsakoristeita :D Niitä tässä pikkuhiljaa asettelen paikoilleen, suunnitellaan kutsukortteja ja tarjottavia. Halloween juhlat on samalla kuopuksen nimpparit ja ette usko että näistä aletaan puhumaan jo aina viimostaan elokuussa :)
Huomatkaa kuvassa oleva kakkupala... raskaat työt vaatii raskaat kalorit..vai miten se meni :D
Tässä kuussa aion fiilistellä syksyä. Terassille istutettuja värikkäitä asetelmia, puiden mahtavaa väri ilottelua, kirpsakoita aamuja, lasten syyslomaa, alkavaa jouluhulluutta ja ihan totta paljon enemmänkin!

Mitä suunnitelmia sulla on Lokakuulle? :)
Ihanaa viikon jatkoa sinulle ♥ P.S Suosittu villasukka arvonta jatkuu myös tänä vuonna, kunhan saadaan sukat valmiiksi ensin!!! Se on sitte niitä asioita mitä tehdään marraskuussa ;)





11 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! ❤ Kivat nuo laatikot hyllyllä.
    Lokakuussa samoilla linjoilla mennään. Valoja, kynttilöitä jne...
    Tunnelmallista jatkoa!❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja ihania tunnelmallisia syyspäiviä sinne ♥

      Poista
  2. Voi, kun sulla on kaunista siellä, mieki löysin vähän samantapaset valot kun sulla, mutta kauhean vaikea niitä on laitella, kun ovat niin ohutta lasia. Kuistissa ovat nyt rennosti roikkumassa, täytynee katsoa, jos ne vielä johonkin muualle keksisin laitella.

    Syksy on kyllä aika ihanaa aikaa ja niin tunnelmallista, kynttilät ja kaikki ja se suuri juhlakin on taas melko lähellä :)

    Iloa syyspäiviisi Katja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari ♥ Nää mun valot on ilmeisesti muovia, tuntuu ainakin siltä :)
      Ihanan tunnelmallista viikonloppua sinulle :)

      Poista
  3. Tässä kuussa ajattelin vierailla ystäväperheen luona, bloggailla I love me messuilla ja nauttia perheestä ja ystävistä.
    Ihanaa tiistaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvälle sinun Lokakuu ♥ Nyt jo illat alkaneet hämärtyä aikaisemmin ja kynttilänvalossa on ihana istua sohvannurkassa, vaan täytyy vissiin alkaa suunnittelemaan ihan täysillä ensi viikon Halloween juhlia ;) Kivaa viikonloppua, iloa päivääsi ♥

      Poista
  4. Kauniit kuvat ja nuo puulatikot on ihanat! Olen ihan hullaantunut noihin teidän purkkeihin, onpas kauniita <3

    VastaaPoista
  5. Kauniilta näyttää teidän kodissanne, kuten aina. Nuo uudet valot on kyllä niin ihanat, että munkin täytyisi kotiuttaa sellaiset. Toivottavasti niitä on vielä saatavana.
    Voihan mies, miten ihana on taas ollut ♥ ja perinteinen pulla, kun vaan on niin hyvää!
    Mun lokakuuhun kuuluu töitä, kakkuhommia, korispelien lipunmyyntiä, lapsenlapsia ja loppukuusta vähän iltapukujuhlaakin. Monenlaista siis tiedossa.
    Kaikkea hyvää sinulle, Katja ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ystäväni ♥ Valoja en enää löytänyt tigeristä, oli kuulemma suositut, toivottavasti kerkesit saada omasi :) Mies kyllä tosiaan yllätti, toivottavasti nopsasti uudelleen! Tsemppiä kiireiseen Lokakuuhun, onneksi nähdään hyvin pian kuitenkin ♥ Ihanaa viikonloppua meille ;)

      Poista
    2. Kävin eilen Tigersissä ja eihän noita valoja siellä enää ollut. Harmi! Olisivat kyllä olleet just niin ihanat ja edullisetkin.

      Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3