keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Minun aamuni :)


Mä sain vihdoin siivottua mun makuuhuoneessa olevan klaffilipaston sisällön kymmenistä unelmien talo&koti lehdistä ja muista hoikistu viisaasti opuksista ja tilalle viimeinkin se mitä sinne oli tarkoituskin laittaa eli läppäri! Meillä täällä pienessä kodissa ei ole semmoista ylellisyyttä kun tietokonehuone mutta tän kirpparilöytö klaffilipaston jälkeen sentään nurkkaus oli mahdollista vaikkakin sitten makuuhuoneessa yhdistettynä yöpöydäksi.

Täällä mä sängyn laidalla olen keikkunut aamusta ja käynyt piipahtelukierrosta pitkästä aikaa muiden blogeissa. Nyt on halu löytää uusia ihania blogeja,  josta saa taas lisää inspiraatioita ja innostusta oman kodin sisustukseen.
Sitte mä oon miettinyt kynttilöitä. Ihastellu niiden valoa ja tunnelmaa. Onneksi synnyin aikaan jolloin niitä  jo raaskii käyttää tunnelman luojina, joskus aikoinaan kun niitä säästeliäästi käytettiin tuomaan torppaan valoa. Ei ollut vara tuhlailla mokomaan tunnelmaan kun jouluna.
Kynttilän kaunis lepattava liekki on niin rauhoittava. Sillä on hyvin terapeuttinen ja rentouttava  vaikutus. Yhdistettynä hämärään ja saunan lämpöön se on luksusta! Joskus se oli vaan pakollista.
Niin ne ajat muuttuu, onneksi ♥
 Nyt on alkamassa aika kun näitä ihanuuksia ostetaan eniten. Niitä annetaan ja saadaan lahjaksi. Pimeässä pohjolassa imetään kynttilän valoa kun heikkopäiset auringon ollessa näkymättömissä monet kuukaudet. Joka vuosi varaston pursutessa vanhoista lyhdyistä ja kynttiläpurkeista on saatava joku uusi. Se vaan on niin. Minä ostin jo kesällä ystävän myydessä  kirpulla näitä purkkeja, niin nyt ei tullut heti hätä, hih...  Ja nää oli ihan täydelliset makuuhuoneen lipaston päälle. Tästä jatketaan muihin huoneisiin, levittämään kynttilöiden tunnelmaa ♥

Tunnelmallista päivää joka kotiin!! :)

6 kommenttia:

 1. Kivan tietokone nurkkauksen sait aikaan.
  Ja tuikku nurkkauksen.
  Itsekkin juuri tänään laitoin tuikkuja olohuoneen pöydälle.
  Hyvää keskiviikko päivää sulle.

  VastaaPoista
 2. Tuo klaffilipasto on kyllä täydellinen löytö ja juuri ihana tuolla makuuhuoneessa.
  Kivaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 3. Ihana tunnelma näissä kuvissasi:)

  VastaaPoista
 4. Kauniita, tunnelmallisia kuvia!👍

  VastaaPoista
 5. No nyt on niin kiva bloggausnurkkaus, että!

  VastaaPoista
 6. Söpö bloggailupiste ❤️Innolla jo odotan postauksiasi ❤️ Mukavia syyspäiviä ❤️Minulla oli blogissa juuri esittely postaus,käy kurkkaamassa jos löytyisi jotain uusia blogeja sinullekin ❤️

  VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3