perjantai 13. marraskuuta 2015

Pikkujoulut Havaijilla.... vai miten se meni ;)Taidettiin sittenkin olla pienellä minimatkalla maailmalle keskellä kaamosta ihan Helsingin keskustassa ja tämmöisen elämyksen järjesti meille bloginaisille 40+Blogit joihin oli ilo liittyä loppukesästä ♥

Kokomo Tikibar&room tarjosi mahtavat puitteet pitää hauskaa ja iloita harmaatakin harmaamman vuodenajan keskellä noin 20 bloginaisen kanssa. Tiki kuvastaa elämästä nauttimista ja osata ottaa positiivista mieltä niin pienistä kun isoistakin asioista ja minusta tuo ravintola väreillä ja hauskoilla toteemipaaluilla oli onnistunut tuomaan juurikin tuon lämmön tunteen asiakkaalle!
Ravintola toimii niin ruokapaikkana, cocktail baarina, yökerhona sekä mainiona paikkana järjestää hieman erilainen juhla tai yksityistilaisuus ystäville varsinkin näin talvella kaiken pimeyden keskelle.
Minulle jäi mieleen parhaiten isot kristallikruunut katossa (enhän oisi muuten sisustus bloggari ;) ) ja vaatimattomasti suomen parhaimmat bataatti ranskalaiset, lurpsis!!


Jos malttoi sulkea silmät hetkeksi nauttiessa cocktailia, olisi voinut kuvitella olevansa palmupuiden alla tropiikissa. Tässä ravintolassa osattiin tehdä maukkaita juomia myös ilman alkoholia, sitä arvostan!!!Kauniisti ja samalla hauskasti katetut alkupalat simpukan kuorilla ja sanomalehti kääröissä. Silmän ruokaa ei oltu unohdettu, hyvä niin!


Pääruokana söin aloha kokomo nimisen annoksen mutta juurikin niillä super hyvillä bataatti ranskalaisilla ja suurena ketsupin ystävänä en edes kerinnyt semmoista turhuutta miettimään. Todella maukas ja runsaan makuinen annos!

Mutta mitäs, mitäs lopuksi... No suklaatakin suklaisempi kakunpala valkosuklaa jäätelöllä enkä usko että tarvii ainakaan naisihmisille kertoa mihin se kieli hävisi suusta :D

Joten nöyränä ja kiitollisena kiitän suuresti tästä keskellä viikkoa piristyksestä 40+blogi yhteisöä ja sieltä reippaalle Helille erikois terkut joka tämän teki mahdolliseksi!!!
Kaikille illan naisille virtuaali halit. Kokomo tikibaarin henkilökunnalle hienosta palvelusta ja erilaisesta ravintola elämyksestä kumarrus ja yhteistyökumppaneille lahjuksista hymyt, niitä saikin kantaa monta kassia illasta hotellille ♥
Onnellinen kurkkukipuinen bloggari lähettää postauksen iloisena maailmalle ja toivoo että jos eksyt Helsinkiin, käytä tilaisuus hyväksi ja piipahda hetki auringossa Uudenmaankadulla ;)

 10 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista ihanalle blogikollegalle ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi ♥ Oli mukava tavata vaikkei keritty kovasti siinä jutustelemaankaan :) Seuraavaksi sitten!

   Poista
 2. Paranehan pian! Samaa mieltä alkoholittomista juomista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu yritetään, kiitos kovasti ♥ Minä kun harvoin tuota alkoholia otan niin on ihanaa että saa maukkaita hienoja cocktaileja myös alkoholittomina :)

   Poista
 3. Aivan ihana postaus! Onnellista joulun odotusta ja ollaanpa kuulolla : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Heli ♥ Oli aivan ihana keskiviikko ilta, minä niin nautin!!! :) Oikein mukavaa marraskuun jatkoa myös sinulle, voi hyvin ♥

   Poista
 4. Ihana pikkujoulu postaus ❤️ Mukavaa viikonloppua ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja oikein mukavaa viikonloppua myös sinulle vaikka uutiset tänä aamuna maailmalta on saanut ajatukset hiukan surullisiksi... ♥

   Poista
 5. Oih ja voi noita teidän herkkujanne! Olisi ollut ihanaa olla mukana, välimatka tekee vain vähän haastavuutta näihin lähtemisiin. Mutta kiva oli olla mukana virtuaalisestikin somen välityksellä ;) Mukavaa viikonlopun jatkoa - ja paranemisia!

  VastaaPoista
 6. Teillä on varmasti ollut tuolla mukavaa. Kyllä vaan harmittaa, että tältä länsirannikolta lähteminen tuonne pääkaupunkiseudulle on hieman hankalaa. Nämä reissut jäävät useimmiten väliin, mutta ehkä joskus minäkin pääsen osallistumaan 40+-kekkereihin...
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3