tiistai 22. syyskuuta 2015

DIY Muffinssivuoka valot!


Tiistai moikat tänne ja halit uusille lukijoille sekä uskollisille kanssa kulkijoille <3
Mulle iski yhtenä iltana hirmuinen askartelu syyhy ja se oli jollain tavalla saatava kuriin, joten muistin muutamissa blogeissa nähneeni hauskoja muffinssivuoka valoja itsetehtynä. Vai oisko noi pahviset oikeammin cupcake vuokia, mutta siis idea sama! :)
Ostin töistä tullessa 15kpl kirkkaan led valosarjan joka toimii pattereilla ja mahdollistaa laittaa nuo minne tahansa ilman että pistorasia täytyy olla lähettyvillä ja led valot ei kuumene, tärkeä juttu muistaa kun materiaali kuitenkin herkästi palavaa, ettei syty tulipaloja!!!
Sitten vaan pieni reikä vuoan pohjaan keskelle ja poltin siitä läpi. Liimaa voi laittaa hieman reikään jos tuntuu ettei muuten pysy :) Sitten ei muuta kun sopivaa paikkaa etsimään valoille!
Mulla ei löytynyt kun 10 vuokaa, joten jätin muutamia valoja vuokien väleihin ilman koristuksia ja toimii hyvin, ei tää niin justiinsa ole ;)

AIKA HAUSKAT!!! :)


 Tämmöstä askartelu vinkkiä tänään sille kuka ei oo tämmösiin törmänny :) Niin helpot että lapsillekkin voi antaa tehtäväksi!!
Mukavaa tiistai päivää, nyt täytyy startata töihin, heippa <3




18 kommenttia:

  1. Tulipas sulta sopivasti postaus, kun olin koneella :)

    Olipa ihanat valot ♥ Tuolla lailla mä voisinkin toteuttaa neidin huoneeseen lamput... vieläkun löydän tästä kaupaungista hienoja vuokia ;) Muistatko yhtään, kenen vuoat nuo on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus on oikeassa paikassa ja vielä oikeaan aikaankin ;) Kiitos <3 Nuo vuoat on joskus joltain reissulta jostain sisustuskaupasta mutta ainakin meidän Prismassa on täällä hauskoja ja kauniita vuokia nykyään :) Oikein mukavaa viikon jatkoa!!!

      Poista
  2. Mulla myös vastaavanlaiset keittiössä. Kivoilta näyttää ja ihanat nuo ☆ noissa vuoissa.
    Mukavaa tiistaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähdet on niin ihania ihan missä vaan <3 Kiitos ja mukavaa tiistai iltaa sinne päin :)

      Poista
  3. Tosi kivat tuli noista sun muffinsivuokavaloista! Mäkin olen törmännyt näihin joissain blogeissa ja ihastellut niitä. Samalla olen miettinyt myös tuota kuumenemista, mutta tuo led-valosarja tosiaan sitten toimiikin näissä ihan turvallisesti :)) Meilläkään kun ei aina ole pistorasiaa siellä missä pitäisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ystäväiseni <3 Nyt vaan askartelemaan omat kivat sisustusvalot ;)

      Poista
  4. Tännehän minäkin sitten tupsahdin, kiitos kutsusta! Hauskat nuo valot, alkaa olla jo aika lisätä lamppuja kotiin meilläkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa <3 Kyllä hämärtyneet illat kaipailee jo tunnelma valoja nurkkiin!! :)

      Poista
  5. Nuo muffinivalot on tosi hauskat. Sopii mihin huoneeseen vaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään noista valoista ja uusia ideoita on jo syntynyt mitä ja mihin vois laittaa ;)

      Poista
  6. Onpa kiva idea. Minä niin pidän tällaisista simppeleistä (= suht nopeasti valmistuvista) askartelujutuista. Kiitos tästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä <3 Pidän kaikenmoisista askarteluista joissa lopputulos on onnistunut :D Tässä ei voi kyllä epäonnistua..

      Poista
  7. Onpas kauniit muffinsivuoat. tämä on kaunis setti. aloin nauramaan ajatukselle, kun meillä on pikkuruiset karkki-paperivuoat. Ei taitas ihan fiksu veto olla. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!!! Vois olla ihan ylisöpöt pienissä sievissä vuoissa ;) Mulla on jo idea uusiin valoihin viikonlopun vauvakutsuille <3

      Poista
  8. Vastaukset
    1. Kivasti antaa hauskalla tavalla valoa keittiön ikkunaan :)

      Poista
  9. Ihanat ❤️ Minä olen ihastellut blogeissa tällä idealla toteutettuja valoja ja kyllä on itsellekin yhdet tehtävä ;) jokunen vuosi sitten tein sinisistä muovimukeista samanlaisen valosarjan mut ei ollu näin kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti <3 Mulla on tossa jo toiset toteutettu vauvakutsuille, niistä sitten sunnuntaina blogissa!!!

      Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3