sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Juhlat!

Mulla viikonloppu menny kakkujen teossa ja tänään niitä tarjoillessa :)
Eilen ensimmäinen vapaapäivä kahdeksan päivän putken jälkeen ja aamusta piti sen kunniaksi kirmata kauppaan jauhoja ja mansikoita ostamaan. Siitä sitten päivä jatkui keittiössä ilta kymmeneen asti.
Mansikkakakkua tottakai kesäjuhliin, voileipäkakkua, suklaajuustokakkua ja valkosuklaalla sekä kookos hiutaleilla kuorrutettuja mansikoita, mehukasta vesimeloonia palasina, syntisen hyvää snickers kakkua ja aina tarttee olla joku uusi kokeilu ja tällä kertaa se oli kinuskikissan mansikka kinuski spiraalikakku, namia ihan kaikki ja nyt vatsat pömpöllään onnellisena kivasta päivästä ja mukavista vieraista istuskelen sohvalla bloggaamassa :D

 Kuopuksen tekemiä popcorneja sekoitettuna sulatettuihin omar karkkeihin ja fazerin siniseen.. Maistui lapsi vieraille kyllä hyvin :) Ja löydettiin kivat vuoat lipuilla Prismasta.

Yksinkertainen koristelukin on kaunis! Kiva koristelu vinkki on leikata kukkamuotilla kurkusta kukkia voileipäkakkuun :)




Onnea keskimmäiselle lapselleni, 16-vuotta täyttävälle pojalle <3

P.S Vielä muutama päivä aikaa osallistua arvontaan joka löytyy muutama postaus taaksepäin! Ja myös FB sivuilta! Ihanaa uutta viikkoa ja tervetuloa muutama uusi lukija <3 Kiitos kaikki mukana kulkijat, ilman teitä tää ei ois näin kivaa ;)

14 kommenttia:

  1. Kiitos kivasta voileipäkakun kurkkukoriste ideasta. Täytyy testata seuraavan kerran kun voileipäkakkua teen. Kiva blogi sinulla:)
    Ihania herkkuja olit tehnyt.
    T. Sari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja ole hyvä <3 Tuo kukkien teko kurkusta on niin simppeli juttu, pienellä vaivalla tulee kivat koristeet! Nyt on herkkuja syöty niin paljon että mahassa tuntuu... ja olossa..pieni ähky päällä :D Hyvää uutta viikkoa Sari :)

      Poista
  2. Nami , mitä herkkuja! Me kotiudumme reissustamme huomenna ja tarkoitus on pitää esikoiselle läksiäisjuhlat pikapuolin. Kiitti tarjoiluideoista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä vaan, sitä vartenhan täällä kirjoitellaan <3 Oikein ihania juhlia teille!!

      Poista
  3. Ihanat tarjoilut olet taas loihtinut ♥ Juhlissa on paljon hommaa, mutta aina itse juhlat sitten palkitsevat. Nuo kukat ovat minustakin tosi kauniit tuossa voileipäkakun päällä. Sinä myös aina laitat kaikki niin kauniisti tarjolle. Onnea pojalle ja vanhemmille vielä näin jälkikäteen!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos paljon taas <3 Siellä toinen pullapirkko :) Juhlat oli mukavat, oli kiva turista ystävien kanssa oikein ajan kanssa ja nuo leivonta päivät menee hyvin kun ei varaa mitään muuta samalle päivälle! Tarjolle laittamisessa olen tooosi kriittinen ja minusta se on minun heikoin lenkki jota olen yrittänyt petrata, mutta oppia ikä kaikki ;)

      Poista
  4. Nam mitä ihania herkkuja olit leiponut juhliin <3 Ja onnea 16V pojallesi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista <3 Mukava leipoa silloin kun saa koko päivän varata siihen puuhaan :) Mukavaa uutta viikkoa sulle!

      Poista
  5. Oih, nam mitä herkkuja siellä on nautittu! Tuo voileipäkakun koristelu, on todella kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yksinkertainen on kaunista <3 Kiitos! :) Ja oikein mukavaa uutta viikkoa!

      Poista
  6. Kiitos kuvista :) mä niin tiesin että toi kukka sopii täydellisesti ;) Onnea,sankarille!
    T: Merja Heikkilä
    Ps.onko hieman pelottavaa kun näinkin vieras tuntee sut niin hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä ;) Hyvin on blogia luettu! On se jännää kun ei sitä ajattele aina kuinka moni saattaa tietää blogin kautta minua vaikka kuinka hyvin, vaikkei sitten muuten tuntisikaan kunnolla. Mutta kyllä mun elämä on ihan aitoa tätä <3 Hyvää viikon jatkoa Merja <3

      Poista
  7. Nami nami mitä herkkuja! Mansikkakakkua en olekaan vielä tänä kesänä syömään. :)

    VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3