lauantai 1. marraskuuta 2014

MUTTA, Sehän ois Marraskuu :)

Tänään kävellessä huurteisen, pakkasen värittämän metsän läpi, tuli tunne, että tää on just oikeanlainen Marraskuun ensimmäinen päivä. Pikku pakkanen kutitteli poskissa, kun koirien kanssa käpöttelin hiljaisia teitä ja mietiskelin mennyttä viikkoa. Viikko on ollut jokseenkin rankka, polvi kipeytyi pari päivää sitten ihan yhtä äkkiä ja selkä ollut huonosta asennosta seisoessa töissä kipeä...Taasko tää alkaa...?! Toivottavasti ei!
Mutta nyt on Marraskuu ja ensi kuussa juhlista paras,  Joulu <3
Nyt saa fiilistellä ja maistella ja haistella ja askarrella, kääriä lahjoja ja kuunnella joulumusiikkia, ihan miten haluaa ja kuinka paljon haluaa, kuka määrää milloin voi laittaa tonttuja tai leipoa pipareita, ei kukaan muu kun sinä itse :)

Eilen meillä meni uuniin ekat jouluiset luumu tortut ja liedellä lämpeni glögi, tarviiko edes mainita miltä maistui ja mikä oli tunne <3

Ja tuosta Riviera Maisonin lasista maistuu glögi kaikista parhaimmalle ;)

Viime viikonloppuna kotiutin uuden maton meille tuliaisina sieltä keski-suomen reissulta ja keittiön pöydän alle se suikahti ja mustat tähti matot sai paikan tyttöjen huoneesta. Syy oli selvä, mustissa matoissa ei riittänyt edes kaksi kertaa päivässä imurointi, kun se jo oli imenyt itseensä kaikki koiran karvat ja nehän näkyi!! Nyt tää uusi matto on sata kertaa helppohoitoisempi, ei näy karvan karvaa ja kivan näkönen kuin mikä, tykkään :)




Apua, kello on vaikka mitä, töihin vielä riennettävä täksi päiväksi...
Hyvää pyhäinpäivää, muistakaa kynttilöillä taivaan tähtiä ja huomenna jatketaan viimostaan!!! <3

9 kommenttia:

  1. Joulun odotus lähtee tosiaan itsestään ja joku vuosi aikaisemmin ja toisena myöhemmin.....alkoi tekemään mieli joulutorttuja ;) kaunis ja varmasti helppohoitoinen matto tuohon :) mukavaa lauantaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulutortut oli kyllä hyviä, nami! Matolla on väliä ;) Ihanaa kun näyttää siistiltä, ne karvat teki niin epäsiistin näköisen ja sotkuisen keittiön! :) Oikein hyvää viikonloppua, mulla alkoi just myös semmonen ♡

      Poista
  2. Ihanan positiivinen postaus ja juuri oikealla asenteella kirjoitettu! Nuo RM:n glögilasit on kyllä tosi kauniit. Itsekin meinasin niitä meille hankkia, kun olivatkin sitten jo Dreamsista loppuneet siltä erää. Joulutortut ovat kyllä niin herkkua, mums mums... Hyvää Pyhäinpäivää Sinullekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin ja toi uusi matto! Ihana <3

      Poista
    2. Kiitos Krisse ♥ Sie se sitte aina piristät minuu!!!! Oikein ihanaa tätä päivää ja huomistakin, mie aion niin pysytellä kotona ja aamusella sukeltaa bloggaajien ihaniin koteihin, taidan siis pistäytyä kylässä ;) Tykkään tuosta matosta, se on just hyvä. RM laseja voisin huolia meillekkin lisää!

      Poista
  3. Voih mikä mattoihanuus ;) sopisi meillekin, kun keittiöön ei ole vastaan tullut mattoo, jonka huolisin, paitsi pirun hintava =) niin ja joulutorttuja on hiukan jo ikävä, saako niitä edes tehdä, kun ne tuo mieleen hakaristin..ei vaan tää on parasta. Täällä sataa nyt just lunta!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie kans tykkään hirmuisesti tuosta!! Ai niin se hakaristi juttu :-D No mie teinkin enkelitorttuja ja kukkia ♥ Voih, lunta..★ Tänään riitti mielialan nostatukseen tuo pikku kuura ja pakkanen, lumihan sais vallan riehaantumaan ★ Ihanan tunnelmaista pyhää sinne! :)

      Poista
  4. Olipa ihana matto ♥
    Minunkin tekisi mieli laittaa jo vähän valoja, mutta naapurit kattois aika kieroon kyllä mua ;) Täällä laitetaan valot tosi myöhään ja otettaan pois aikasten :(

    VastaaPoista
  5. Mutta eikös nykyään oo syysvaloja eikä varsinaisia joulovaloja ;) Hih... Ei mullakaan vielä oo terassin kaiteella perinteistä valkoista havua valoineen mutta kyllä ihan kohta on ★ Ihan sama mitä naapurit sanoo, joulu on vaan kerran vuodessa ♥ Ihanaa sunnuntaita sinne Mia!!!

    VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3