sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Juhlahumussa ja sitä kohti..

Moikka!
Onkos nyt isit pusuteltu ja halailtu taas vuodeksi eteenpäin? :) Ja aika monella saattoi olla masutkin aika ähkyssä kaikista juhlaruuista ja herkku kakuista...
Meidänkin perheessä juhlittiin viikonlopun molempina päivinä! Tää mamma oli herkkänä lauantaina, kun esikoinen päräytti 20 vuoden ikään <3 Voi sitä tunnetta vaatehuoneen lattialla perjantai iltana, kun vauva kuvia selasin ja hiukan fiilistelin ;) Taisi siinä muutama kyynelkin vierähtää... Minun pieni poika, ensimmäinen rakkaus pakkaus <3

Sunnuntai valkeni meillä perinteisesti isänpäivänä niin, että isi sai kahvit ja lahjat ja pusut ja halit sänkyyn :) Itsetehdyt kortit ja niiden runot on niiiiiin parhautta. Se hiukan harakanvarpailla riipustettu runo, täydestä sydämestä ja aidosti, miten joskus sitten ilman niitä pärjää???
Iltapäivästä oli aika kattaa pöytä ja lopputuloksesta saa arvailla juhlittiinko tässä nyt isää vai pikkujouluja :D Jouluvaihde vedetty täysillä päälle....Tyttö haki vähän aitoja kuusen oksia metsästä pöytään, servetteihin sipaisin juuttinarua ja kynttilät palamaan, siinä tunnelmaa helposti ja nopeasti <3

Ette arvaa kuinka mua illasta alkoi sormia kutiamaan ja syyhyämään ja pistelemään ja polttelemaan ja siihenhän ei auttanut muu, kuin kaivaa rapisevaa paperia kaapista, naruja ja liimaa ja istua keittiön pöydän ääreen paketoimaan joululahjoja. Voi wautsi sitä tunnetta :))
Tänä vuonna lahjojen paketointi on puoliksi askartelua ja koristelua. Mikä sen ihanampaa kuin ojentaa joululahjaksi kauniisti paketoitu lahja tärkeälle ihmiselle?? <3
Kurkistetaanko hieman ;)
Laidasta laitaan vanhaa, modernia ja romanttista hempeilyä..
Toki niitä perinteisiä tonttupapereitakin kääritään, mutta tässä oli vähän erilaisia vaihtoehtoja ja mun mielestä ihan kivoja tuli, vai mitä tykkäsitte? Makuja on tietty monia :)

Jahas! Uusi viikko ja uudet juhlat :)
Tytär täyttää maagiset 18-vuotta huomenna ja keskiviikkona laitetaan vieraille kakkua pöytään ja kuplivaa lasiin. Pienellä porukalla tiiviissä tunnelmassa juhlitaan ja kaitpa siinä taas silmän nurkan saa kostumaan, kun sen vielä "eilen" niin pienen tytön kaappaa syliin ja rutistaa siihen sen kaiken onnen minkä omaan elämään tarvitaan <3 Onneksi suojelusenkeleillä on pitkät siivet!

Hyvää viikonalkua ja muistattehan kaikki uudet piipahtelijat täällä, minut löytää myös Facebookista!!! Sinne vaan sydämellä tehtyä-blogi sivustosta tykkäämään ja olet aina ajantasalla kuulumisista ;) heippa hei!!!

1 kommentti:

  1. Moikka HeiDi <3 Juu juhlia on juhlan perään joka viikko, jos ei omassa kotona niin kutsuttuna :) Mutta onhan juhlat kivoja!!! Niin kuka kertois mihin tää aika oikein rientää... Tänäänkin taas itkut piti tirauttaa, kun tytär täytti 18-vuotta <3 Huomenna sitten kahvitellaan niitä. Onnea sinne teillekkin ja mukavia tunnelmallisia pikku prinsessan juhlia :)

    VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3