torstai 21. marraskuuta 2013

Uudet glögilasit :)

Moikka sinne jokaiselle :) Ja yksi uusi lukija siellä, halit <3
Tänään oli riemun päivä kun taivaalta veden sijasta tuli hetken räntää :D Pienin murunenkin teki oikein varmistus soiton kotiin koulumatkalta, että huomasiko varmasti isi ja äiti, että lunta sataa <3 No huomattiinhan me ja varmasti naapurit huomasi meidät, kun suu auki tanssittiin tuolla pihalla, hih, hieman hassua kansaa me ollaan juu :D

Tiistaina käytiin äitini kanssa joululahja ostoksilla hieman tonttuja auttelemassa ja on se vaan mukavaa olla aikuisena äidin hyvä ystävä <3 Siinä on jotain semmoista kemiaa, mitä ei korvaa mikään muu!! Toki äiti ja tytär suhteessa on myös niitä "Eino" myrskyjäkin, mutta juurineen se ei toivottavasti ikinä revi irti :)
Iltasella kotiuduttuani oli minullakin lahjakassi mukana, minulle <3 Ei oisi voinut äiti parempaa nimipäivä lahjaa keksiä, kun Dreamsista kauan ihailemat RM:n glögilasit <3 Nää on vaan niin ihanat!!!

Boisson chaude, kuumaa juomaa, joten jos ei glögistä tykkää niin vaikka kuuma kaakao kera kermavaahdon, NAMI :) Uskomattoman kevyt kädessä ja se mihin tykästyin juurikin tuossa lasissa on tuo juju, että se kuuma juoma on tuolla lasin sisällä ikään kuin toisessa lasissa, ei pala näpit ja lasi on kaunis juurikin tuon takia! :)
Toinen esittelemätön ihanuus löytyi syksyllä sieltä Witikkalan kartanon aarteista ja se on tämmöinen pieni tähtitarjotin, jolle voi keksiä monta käyttötarkoitusta..


Tähän voi laittaa tunnelmaa kynttilöillä, valoilla tai sitten pipareita lapsille tarjolle tai suklaakonvehteja herkkusuille, ihan fiiliksen tai kattauksen mukaan :)

Juu, onhan meille niinkuin tullut tuo joulu jo jäädäkseen ja niin saapi meillä olla! Kukin talo tavallaan ja tyylillään :) Aion nauttia tästä kaikesta ihanasta yltäkylläisestä koristelusta, herkemmästä mielialasta, lasten jännityksestä ja salaisuuksien kuiskailuista. Se on meidän perheen joulu ja se ei ala 24.joulukuuta vaan ihan silloin, kun se minäkin vuonna päättää hypähtää sydämeen...Sieltä se tulee <3
Olenhan muistanut sanoa, kuinka onnellinen olen, kun käyt täällä minua katsomassa :) Hyvää viikonloppua juuri sinulle!!!

10 kommenttia:

 1. Tehtiin sitten samaan aikaan postaus samoista glögilaseista, on ne vaan niin ihkut!!! Sulla kyllä parempi kuva, voi kun pukki toisi minulle uuden kameran.. En millään saanut kauniisti valaistua kuvaa. Mutta siis, glögiä juotu tänään täälläkin ja joulua laitettu, ei muiden tarvitse meitä jouluhulluja ymmärtääkään, eikö vaan?? <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, käväisin äsken kommentoimassa sun blogiisi ja meinasin aloittaa melkein samalla lauseella sen :D Miekii mietin järkkäri kameraa joulupukin listaan, mutta en tiiä.. Toinen ois monitoimikone :D Alkaakohan tässä tulla jo vanhaksi..hih.. Kyllä jouluhullu toisen hullun tuntee ja se riittää <3 Kyllä me saadaan hullutella ja hei, reilu kuukausi enää jouluun!!!

   Poista
  2. Ei me mitään vanhoja olla ;) Sydämeltään nuoria! <3

   Poista
 2. Ihanat glögilasit! :) Joulua odotellessa täälläkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin se glögi maistuu vieläkin paremmalta noista laseista juotuna ;) Hauskaa viikonloppua!

   Poista
 3. Ihanat on lasit, samoin tarjotin!
  Mäkin käyn joskus äitin kanssa ostoksilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Mia <3 Äidit on välillä ihan parhaita...niin hyvässä kun pahassa :D hih..

   Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3