perjantai 11. lokakuuta 2013

White..

Joskus näitä otsikoita postauksiin on kovin vaikea keksiä ja jos on muutamat päivät ollut vähän muutenkin vaikeeta ja hankalaa niin sitten varsinkin :D
Mutta siis tervehdys joka kotiin ja hyvää alkavaa viikonloppua :)
Tänään oli kaunis syyssää <3  Ja vaikka tykkäänkin vesisateista ja tuulen vihvomista puista ja kynttilän loimusta hämärässä päivässä, niin nyt oli erityisen kaunista, kun puut ovat mielettömän keltaisen punertavan kikertäviä ja jotenkin sitä auringon pilkahdusta tarvittiin herättämään minutkin muutaman päivän kohmeesta...
Mitään en ole oikein saanut aikaiseksi kotona ja olenkin ihan laiskana vaan lojunut sohvalla pääosin. Toki tiedän, että yleensä niin vireälle minulle, se teki hyvääkin, varsinkin kipeälle kädelle, mutta itse sisäisesti kärsin näistä kaamos päivistä ;) Mutta nyt olen tänään piristynyt ja virtaa taas tuntuu virtaavan suoniin ja tekemistä siis täytyi keksiä.
Olin jo haudannut ajatuksen suihkia olohuoneen rottinki lepotuolin valkoiseksi ennen kevättä, mutta tänään siihen sään puolesta kyllä sitten tuli oiva tilaisuus ja minäpä en jättänyt tilaisuutta käyttämättä!
Muistatteko värin ennen?


Ei siis paha ollenkaan, MUTTA :D
Ajatuksesta meni minuutti ja tuoli oli kannettu aurinkoon!


Toinen minuutti ja alkoi olla jo hyvässä mallissa värin vaihto..

Samalla siinä sitten poika suihki koiran lelukorinkin sisustukseen sopivammaksi :)
Nyt aivan ihana, pettämätön white <3

Pehmuste kankaat saisi myös vaihtua, mutta jos löytyisi joku kiva viltti vaikka joulun ajaksi tuohon päälle. Kevääksihän tuo heleä ruusu kangas taas sopii hyvinkin :) Kyllä mä nyt tykkään että se sopii kokonaisuuteen paremmin valkoisen sävyisenä tuo tuoli!
Tulipahan taas pientä askartelua suoritettua nopsasti ja kätevästi.
Yhden pikku jutun keittiössä fiksailin alkuviikosta. Vaihdoin tylsän muovisen ruokailuväline lokerikon tämmöiseen polyrottinkiseen versioon. Lokerikko kestää astianpesukone pesua!

Siistiä ja sievää :)

Nopsasti tänään päivällä kaupassa käydessä silmäilin kuinka joulu pikku hiljaa taas tulee kauppojen hyllyille <3 Lehtihyllyistä en vielä bongannut kaipaamiani tunnelmallisia joululehtiä. Ne itseasiassa varmaankin melkein aloittelee sen oikean joulun odotuksen meillä! Kupponen kuumaa ja sohvan nurkkaan lukemaan ja ihailemaan tunnelmallisia joulukoteja ja sisustuksia <3 Onko parempaa rentoutumis keinoa keksitty ;) Mukaan tarttuikin sitten lehtien sijaan ensimmäiset joulusuklaat ja niitä sitten makusteltiin jälkiruuaksi koko perheen voimin!



Olen monta kertaa käynyt uudelleen ja uudelleen lukemassa teidän kommentteja arvonnassa mistä teidän joulumieli syntyy ja ihania tuttuja juttujahan sieltä löytyy <3
On tullut taas lisää lukijoitakin ja syyshalit kaikille!!!
Huomenna me lähdetään yhden yön reissuun veljen perheen luokse ja en malttaisi enää odottaa, KOSKA, arvaatteko mikä oisi siellä mulla odottamassa??! Witikkalan kartano!!!!!!! OIKEESTI!! No tulihan tää totaalinen hysteria nyt sitten :D
Siellä kyllä meinaan haistella sitä tunnelmaa ja fiilistellä aivan rauhassa ja kun astun sieltä ulos niin jo tunnen kuinka olkapäät on laskeutuneet ja olen saanut annoksen taas aivan ihania sisustus unelmia <3 <3 <3
Näihin tunnelmiin täältä, voikaa hyvin, Katja

11 kommenttia:

  1. Ihana tuoli, mahtava muodonmuuots :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos <3 värillä on väliä ;)

    VastaaPoista
  3. Kiva tuo muutos. Mun pitäis tehdä jonkinlaisia jouluisia torkkupeittoja joilla saisi muutettua sisustusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Torkkupeitoilla saa paljon ilmettä huoneeseen kyllä ja itsetehty on aina ihan paras <3

      Poista
  4. Noniin.. tää "Anonyymi" täällä harjottelee kommentoimaan näihin sun postauksiin, mitä on mukava lueskella ihan itsekseen kaikessa rauhassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie oon aina hyvin, HYVIN iloinen uusista kommenteista ja "kamuista" siellä ruudun toisella puolella :)

      Poista
  5. Heissan Katja! Tuolista tuli todella hieno :) Odottelen innolla, mitä ihanaa oletkaan löytänyt Witikkalan kartanosta tällä kertaa..
    Laitoin sinulle haasteen omaan blogiini, käypäs kurkkaamassa :)

    VastaaPoista
  6. Moikka moiiiiii :) Kävin haastetta kurkkaamassa ja semmoisen tässä syksyllä just tein ja sain saman haasteen toisestakin blogista ja ajattelin josko vaikka vastailisin edes noihin kysymyksiinne joku päivä :) Kiitos haasteesta <3

    VastaaPoista
  7. Moikka! Sisustushullujen sivuilta tänne juuri eksyin kun kyseltiin minkä nimisii blogeja ihmisillä on. Jäin heti koukkuun ja jäin lukijaksi =) Tervetuloa poikkeemaan myös minun blogissani =)

    pieniaonnenavaimia.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka ja kiva kuulla, että tykkäsit blogistani <3 Kävin tutustumassa sinunkin blogiin ja näytti ihan siltä, että vierailen kyllä useamminkin :) Hyvää alkavaa viikkoa!!!

      Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3