maanantai 9. maaliskuuta 2020

Kevät ♥


Noin vuosi sitten oli muutto edessä tähän taloon ♥
Piha oli täynnä kinoksia, pelkkiä salaisuuksia lumen alla. Oli kihelmöivän jännittävää odottaa nurmikon alta paljastuvia kukka aarteita!!

Joka vuosi jaksan hämmästyä entistä vahvemmin tätä valtavaa energian määrää mikä nousee koko kroppaan Maaliskuun alkupuolella, silloin, kun aurinko ja valo herättelee nukkuvaa luontoa ja minua talvipesästä.

Ja tämä talvi oli unelmieni talvi, en kaipaa lunta, en pakkasta kun Marras/Joulukuuksi tuomaan tunnelmaa joulun juhlaan!

Ulkona tuoksuu selvästi jo keväälle. Aivan pian avoterassin paviljongin runkoon laitetaan katto ja verhot, grilli tuodaan vajasta ja sohvalle levitetään päälliset. Mitä sitä odottelemaan enää kun kevät kuume on jo ihan pitelemätön ♥
Auringon lämmittämä lasitettu terassi, lehtien välistä esiin pyrkivät suloiset helmililjan kukat, lintujen laulu aamussa, ensimmäinen puutarhalla käynti ja ne ekat aamuteet ulkona, I LOVE IT ♥Eilen käytiin Repoveden kansallispuistossa kävelemässä, nauttimassa kauniista päivästä ja paistamassa makkaraa! Metsä on kyllä äärimmäisen rauhoittava paikka ja jokaisen kannattaisi välillä piipahtaa metsässä nauttimassa luonnonterapiaa. Suomi on täynnä ihania metsiä ja kauniita järvimaisemia ♥ Aika halpaa luoda itselleen arjen luksusta!

Tänä kesänä yhtenä lomatoiveena meillä olisikin kierrellä vähän Suomea ja nähdä paikkoja missä ei olla käyty tai mihin kaipaa uudestaan. Minä olen aika paljon nähnyt lapsena tätä kotimaata, kun asuntovaunulla kierreltiin kesälomalla Suomen mantuja ristiin rastiin, mutta ei niitä lapsuudessa nähtyjä paikkoja enää kovin hyvin muista :)

Kun korona virus jyllää, täytyy hillitä halua lähteä ulkomaille ainakin niin kauan kun näin suositellaan ja uhka on todellinen!

Toivotaan siis Suomeen pitkää ja kuumaa kesää :)
Alakerran maalaus projekti valmistui jo Helmikuun alussa ja ollaan oltu äärimmäisen tyytyväisiä lopputulokseen. Muutamia korjattavia paikkoja jäi mutta vanhassa talossa nekään ei ole niin justiinsa. Maali on sopivasti kulunut laminaatin reunojen kohdalta ja lattia näyttääkin nyt enemmän lautalattialta. Koti on paljon paljon valoisampi ja niiiiin rauhoittava ♥Valkoinen tuo enemmän tilan tuntua ja raikkautta ♥ Muutos on valtava ennen ja jälkeen kuvissa, eikö? Luulisi että täällä olisi tehty isompikin remontti! :)

Olohuoneeseen vaihdettiin myös pöytä! Arkkupöytä oli ollut 15-vuotta meillä ja nyt tuli aika vaihtaa! Kaivattiin pienehköön olohuoneeseen jotain kevyempää ja sirompaa. Mies toi kauniin metallisen tarjotinpöydän kokousmatkaltaan Espoolaisesta Cafelattelifestyle myymälästä ♥
Pöytä sitoo nyt harmaan vuolukivitakan ja sohvan yhteen olohuoneessa!

Makuuhuoneeseen löydettiin uudet yövalot, kun mies ei nähnyt lukea kunnolla entisillä lampuilla. Uudet valaisimet sopii makuuhuoneeseen kun nenä päähän ♥Meillä vietellään nyt koiranpäiviä, kun äidin koira tuli viikoksi hoitoon!
Pipsa on kaksivuotias yorkshirenterrieri ja aika veikeä ja suloinen paketti ♥

Vanhempi tytär on allerginen koirille ja jouduttiinkin sen vuoksi luopumaan omasta muutamia vuosia sitten, mutta allergia lääkkeillä pysyy tytön allergia toivottavasti viikon kurissa! Ja vielä kun nukkuu yläkerrassa, mihin Pipsa koiralla ei ole ollenkaan menemistä.

Aika kylki kyljessähän tässä yhdessä ollaan, ihana Pipsa ja minä ♥


Ihanaa uuden kevät viikon alkua kaikille ja aurinkoista Maaliskuuta ♥
Kuka muu odottaa kevättä yhtä paljon? :)

2 kommenttia:

  1. Sulla on kiva blogi. Kiinnostaisi tietää kotimaan lomasuunnitelmia. Matkustelemme myös Suomessa ja uudet kohteet kiinnostaisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ♥ ja anteeksi että vastauksessa kesti näin kauan! Nyt tuo korona virus saa lomasuunnitelmat lyömään kokonaan jäihin mutta onneksi voi haaveilla ja unelmoida kaikesta ♥ Sinne myös terveyttä ja jaksamista tämän kaiken ympärillä ♥

      Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3