sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

Kevätmessut 2018...

..tarjoili taas Helsingin messukeskuksessa täydellisen kattauksen väriloistoaan, tunnelmaa ja huumaavaa kukkaloistoa niin väreillään kuin tuoksullaankin! Tuntui että tänä vuonna korostui ideat kotiin luodusta parveke paratiisista tai terassi upeudesta joka mahdollistaa hyggeilyn ilman, että tarvitsee aina lähteä kotoaan minnekkään kauemmas etsimään hyvää oloa ja rentoa loma fiilistä ♥

Huonon viime kesän jälkeen, kaiken energian imeneen talven ja lumessa kahlatun mielen nostatti ylös kyllä tuo messupäivä viimeistään. Olen ollut muutenkin aivan fiiliksissä upeista aurinkoisista päivistä, mistä on päässyt monena päivänä nauttimaan Kouvolan seudulla ja tuntuu taas että hymykuopat on syvemmällä ja ilo kuplii kurkussa herkemmin ♥ ONNEA on aurinko ja valo!!!

Värit oli tuolla messuilla minulle se mikä yllätti tai siis se että tykkäsin niistä kovin paljon. Runsaita kauniita kattauksia voisin ihastella vaikka koko päivän ja imeä ideoita puutarhaan, kun nyt meilläkin semmoinen tänä kesänä on!!


Tässä kattauksessa oli kiva tuo teline missä voisi tuoda erilaisia yrttejä pöytään hauskalla tavalla! Niillä sitten voisi täydentää salaattia tai ruokaa omaan makuun.


Tässä tarjoilussa ehdoton upeus oli tuo pieni takkatuli joka oli rakennettu keskelle pöytää ♥




Ehdottomasti upein, mun suosikki ♥ Toki pieniä muutoksia tekisin, koska kukkien korkeus ja runsaus asettaa haasteen nähdä vastapäinen kaveri, jolle voisi ruokailun yhteydessä muuten olla kohteliasta sananen vaihtaa :)

Tää koko terassi idea oli kerrassaan niin romanttinen ja ihana!!







Mitkä värit ja kukkaloisto ja tuo varjo ja ihan kaikki ♥ TYKKÄSIN ja rakastuin!




Ideapuutarhassa tänä vuonna pääsit sukeltamaan vanhaan tuttuun Liisa ihmemaassa satuun ja tapaamaan siellä hullun hatuntekijän sekä kanin ja hassunkuriset teekutsut ja mitä muuta muistat sadusta? Valtava työ on ollut kaikessa rakentamisessa, ja mielikuvitusta joka on ruokkinut nämä ideat täytyy vaan ihailla!



 
 Tämä violetti väri lumosi minut ja vanhoista perunalaatikoista rakennettu hyllykkö oli varsin soma.



Nuo siniset ovet sai ajatukset siirtymään hetkeksi Kreikkaan ja tuli ikävä ♥


 Kirpputori missä oli muutama aika ihana haave juttu!


Hauskat nuo amppelit!



Ihan eri tyylilajia mitä itselleni voisin kuvitella mutta siksikö tämä lumosi minut täysin..?! Aivan super ihana ja tiedän täydellisesti kenelle tämä parveke/terassi olisi unelma ♥ Minun nuorempi poika rakastaisi näitä kaikkia värejä ja köllöttelisi täällä varmasti koko kesän varsin tyytyväisenä :)

Super kiva päivä messuilla ankaraa päänsärkyä lukuunottamatta ja ensi vuonna taas uudelleen, ehdottomasti ♥

Kävitkö messuilla itse?
Tästä se ajatus sitten meillä, lue---> minulla taas lähti ja tottakai oli eilen rynnättävä ensimmäiselle puutarhakäynnille ja meinasin pyörtyä pelkästä tuoksusta kasvihuoneen ovella, mutta siitäpä sitten seuraavassa postauksessa :) Hyvää yötä ja iloa uuteen alkavaan viikkoosi ♥





11 kommenttia:

  1. Kevätmessut antoi kyllä ison sysäyksen kohti kevättä. Paljon kivoja ideoita ja lukuisia ihania kokonaisuuksia. Ideapuutarha oli minun suosikkini.

    Kiitos seurasta ja kyydistä Sinulle, Katja ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolta sai niin paljon kevät huumaa ja värikylpyjä, että entistä innokkaammin odottaa lumen alta paljastuvaa nurmikkoa ♥ Kiitos itsellesi seurasta, oli niin mukava päästä piipahtamaan tuolla :)♥

      Poista
  2. Kattava pläjäys ihanissa väreissä! Upeita kuvia ja innostavia ideoita.
    Itse en käynyt messuilla, joten tyydyn näihin teidän kävijöiden tuomiin kuvatuliaisiin!
    Keväistä viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla saa kyllä niin paljon intoa oman kevätkodin laittoon ja ihania ideoita, että jää sisustusinspiraatio päälle ja niillä höyryillä sisustin sitten meidän terassin :D Oikein ihanaa alkavaa viikkoa, tuokoon se taas lisää aurinkoisia päiviä ♥

      Poista
  3. Upeita kuvia olet messuilta ottanut :) Messuillä kävimme ja oli mukava tavata sielä blogisiskoja ja ihailla kukkia. Tuo mielikuvitus rikkaus on tosiaan ihailtavaa <3 Ihanaa uutta viikkoa Sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Helppo oli ottaa kauniita kuvia upeista puitteista! Messuilta se minutkin vei puutarhalle ja nyt on jo kukkia terassilla, ihanaa aikaa tämä vaan on :) Oikein aurinkoisia ajatuksia ja päiviä sinulle :)

      Poista
  4. Kiitos ihanista kuvista! Minua harmitti kun en pääse messuille (jalkaleikkaus..) , vähän lohdutti Sinun ottamat lukuisat kuvat:)

    t.Kirsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olipa ihana kuulla että sain ilahduttaa sinua kuvilla kun et ole messuille itse päässyt! ♥ Toivottavasti paranet pian ja pääset nauttimaan täysillä ihanasta keväästä :)

      Poista
  5. Hih, jollain on vähän kamera laulanut! :D Mulla jäi tänä vuonna messut väliin muiden viikonloppukiireiden keskellä, mutta näiden blogeissa näkyvien kuvien kautta pääsee hyvin kyllä tunnelmaan mukaan! :)
    Mulla tuli muuten ihan sama mieleen noista korkeista kukkajutuista keskellä pöytää, että mahtais olla hauska kurkkia vastapäätä istuvaa niiden takaa :D Tyyliin Arvaa kuka? -dinnerparty!

    Ihanaa alkanutta viikkoa Katja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvaa vaan monta kuvaa jo deletoin :D Vähän tuli napsittua noita kuvia...hih..
      Juu kuvista minökin viime vuonna jouduin kaiholla katselemaan, mutta onhan tuolla messuilla vaan niin upea tuo tunnelma ja väriloisto, että täytyy ensi vuonnakin yrittää jos mahdollista taas päästä ♥
      Juu vähän hassusti oli pöytä katettuna mutta ehkä ideana olikin sitten tuossa tuo runsaus?! Tai sokkotreffit :D Oikein ihanaa viikkoa Marika ♥

      Poista
    2. Tuon runsaskukkaisen kattauksen tehnyt Sanna kirjoittaa blogissaan kukka-asetelmasta näin: "Tein kukkajutuista tarkoituksella korkeat. Se vaikeuttaa todellisessa elämässä vastapäisen kanssa keskustelua, mutta en voinut vastustaa innostusta, ja tein kerrankin näyttävän kukkakattauksen".

      Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3