sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

Kevät terassi!





Niinhän siinä sitten kävi että heti kevätmessujen jälkeen tuli hirmu hinku päästä puutarhalle tuoksuttamaan kevättä ja kukkia ♥ Ja siellä menee tämmöinen ihmispolo aivan sekaisin!! Mikä huumaava tuoksu ja kostean lämmin ilma. Silmät sulkiessa saattoi kuvitella matkustavansa sekunniksi välimeren ilmastoon. Mukaan lähti kaksi kassia orvokkeja joiden seassa muutama ihana suloinen lemmikki. Monena vuonna orvokin väri on ollut turvallinen valkoinen, mutta liekö kevätmessujen inspiroiva väriloisto tarttui mukaan että nyt mieli teki sinistä ja violettia ♥




Muutama postaus taaksepäin esittelin keittiön uuden rottinkisen ruokaryhmän ja kerroin että entinen siirtyi terassille ja onkin sinne aivan super ihana! Myöskin entisessä kodissa terassilla ollut vanha valkoinen puusohva sopi hyvin täydentämään ruokaryhmää pöydän päässä ja tuomaan lisää istumatilaa ♥ Punaisen tiiliverhoilun päälle viritin kattoon vaijerin verhoille, jotka peittää kivasti rumaa seinää ja tuo tilaan lisää romanttista tunnelmaa. Kelapöytä löysi myös paikkansa sohvan vierestä johon on kiva laskea käsistään vaikkapa teekuppi sohvalla istuessaan. Vaaleanpunainen tytön nikkaroima ja maalaama penkki pääsi toiseen päätyyn pöytää ja tuo hauskaa tunnelmaa muuten hillityyn sisustukseen!



Kukat kruunaa tilan. Orvokit ja lemmikki kestää pientä yöpakkasta ja monen vuoden kokemuksella uskalsin ottaa riskin ja istuttaa kukat ulos. Sen verran pienissä astioissa myös ovat että helppo siirtää sisään hallan vaaralta. En malta odottaa että pääsen tästä jatkamaan kukkien istuttamista ja pihan laittoa. Sormissa kutiaa jo niin kovasti päästä puutarha ja maalaus hommiin!!



Terassille paistaa koko päivän aurinko ja siinä oli lämmin viikko sitten sunnuntaina korkata virallisesti grillikausi avatuksi vaikka läpi talvenkin meillä on grilli käytössä, mutta ulkona syömisessä oli tunnelmaa ♥

Nyt taas on sadetta, harmaata ja ankeutta, eikä kauniista päivistä ole säätiedotuksien mukaan tietoakaan ja pelottaa jo valmiiksi millainen kesä sitä taas tästäkin tulee. Olisi niin ihana päästä nauttimaan kunnon lämpimästä kesästä tänä vuonna kun suunnitelmissa ei ainakaan kesäloman aikana ole lähteä mihinkään ulkomaille, kotimaan matkailu ollut suunnitteilla jonkin muotoisesti, ehkä pieni parisuhdelomailu pärnussa. Onko teillä jo kesäloma suunnitteluja tehty?

Näiden kuvien ottamisen aikaan maassa oli vielä kerros lunta, nyt talvesta nuutunut nurmikko ja lämpöä odottavat koivun silmut ♥ Niin se vaan kohta on jo vappu ja Toukokuu. Joko on sima tekeytymässä? Meillä huomenna semmoiset suunnitelmat :)

Nyt toivotan rentoa sunnuntai iltaa sinulle ♥


6 kommenttia:

  1. Teidän terassi on kyllä tosi kaunis ja viihtyisä. Kiva, kun pöytäryhmän ja ruokapaikan sai katoksen alle sateelta suojaan. Kiva idea laittaa nuo verhot tuohon seinälle. Minäkin pesin juuri yhdet ohuet valkoiset verhot ja meinaan taas viritellä ne tuohon etuterassille, kunhan ilmat vähän kuivavat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos Krisse ♥ Tuo on hyvä että ruokailutila mahtui hyvin terassi osaan, saa nauttia ulkoruokinnasta ilmalla kuin ilmalla halutessaan :) Verhot peitti sopivasti ruman tiiliseinän ja toi terassille romantiikkaa, tykkään kyllä! Nuo on semmoista hyttysverkko kangasta niin kostean ilman jälkeen kuivahtaa nopeasti jos pääsee kostumaan. Toivottavasti nähdään pian ♥

      Poista
  2. Kauniilta näyttää. Tuo verhoidea onkin mainio.
    Orvokkeja hankin minäkin muutaman etu- ja takapihalle ihastuttamaan.
    Mukavaa viikkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Verho homma oli just passeli tuohon kyllä :) Ennen vappua minäkin taas köröttelen puutarhalle hakemaan lisää kukkia ♥ Oikein mukavaa viikon jatkoa :)

      Poista
  3. orvokit on niin kauniita. Onneksi ne kestävät vähäsen pakkasta.

    VastaaPoista
  4. Kauniita kuvia! Upea on terassipöytä ja kiva tuo verho.
    Voi kun nyt lämpenisi, niin pääsisi kukittamaan parveketta!

    VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3