tiistai 28. marraskuuta 2017

Kuusen tuoksua...


Ihaninta tässä kaamoisessa hämäryydessä on tunnelmalliset illat kynttilän valossa. Koti on lämmin turvallinen pesä, mihin saa huoletta kääriytyä kun karhut talvi unilleen. Lohtuun voi syödä vihdoin huoletta suklaata, koska joulu! :) Ja monen monta muuta syytä olla onnellinen ♥

Tässä ensimmäisessä kuvassa, jonka napsasin illansuussa, vasta suunnitellen blogipostausta, minulla ei ollut pientä sievää kuusta makuuhuoneessa, mutta vielä oli kaunis uusi kynttelikkö.
Autossa matkalla viemään tyttöjä harkkoihin, selvisi että enää minulla ei ole kynttelikköä, mutta mulla on vihdoin pikku kuusi :D
.... Mieheni oli astetta leveämmin pukeutunut takkiinsa eteisessä... ja hupsis...
Lupasi ostaa uuden ♥
Tää pikku kuusi ♥
Ja sen ihanat RM joulukoristeet... jotka tämän päivän jälkeen todistettavasti on lasia...
Nimittäin mulla oli 3 uutta joulukoristetta tähän kuuseen, mutta toivottavasti sirpaleet tuo onnea, koska yksi sitten lipesi kädestäni ja teki astetta helpommaksi ymmärtää mieheltä pudonneen kynttelikön kohtalokin ;)

 
Viikonloppuna minulta kysyttiin anonyymisti joulukalenteri postauksen kommenteissa mikä on mieheni joulukalenteri....? Valitettavasti minulle ei tullut tästä kysymyksestä mieleen huoletonta kysymystä siitä, voisiko olla kenties miehillekkin jotain kalentereita kaupoissa myynnissä vaan aika henkilökohtainen kysymys koskien mieheni elämää ja en oikein ymmärrä (tai ymmärrän hyvinkin) mitä tämä kysymys tarkoittaa...
Kuitenkin haluan yleisesti tähän kysymykseen vastata! Mies riepuni ei ole jäänyt pahalla mielellä ilman kalenteria vaan hänellä on kaksi arpakalenteria sekä hän halusi hieman persoonallisemman kalenterin ja kävin ostamassa hänelle ps4 uuden sotapelin jota hän saa "avata" silloin kun on aikaa ja huvittaa! :) Tuo köriläs kun ei oikein meikkikalentereista perusta ;)

Olen pahoillani jos ymmärsin kysymyksen väärin mutta tuli tunne että blogiani luetaan tahallisesti tai tahattomasti väärin. Meillä elää ja voi hyvin myös mies henkilö, joka toistaiseksi kuitenkin haluaa olla ihan yksityishenkilönä eikö aio aloittaa kirjoittamaan blogia omasta näkökulmastaan ja näin ollen kunnioitan häntä siitä myös tuomatta hänen asioitaan esille, mutta hänen luvallaan ja omalla luvallani pidätän myös oikeuden itselleni, millaista sisältöä tuon blogiini!

Kiitos sinulle joka käyt hyvillä mielillä lukemassa blogiani, toivottavasti en pahoittanut kenenkään mieliä ♥ Teitä on siellä niin paljon tuomassa hyvää mieltä, ootte korvaamattomia!!!

Kolme yötä Joulukuuhun, ihanaa ♥
14 kommenttia:

 1. Iiihana pikkukuusi koristeineen! <3

  Minäkin nappasin omani jokunen viikko sitten lasitölkkiin keittiön pöydälle, mutta samaan aikaan alkoi silmiä kutittaa ja nenää niiskuttaa, joten kuusi ulkoistettiin sulostuttamaan kuistin ikkunaa ;) Ainokainen hyasinttikin piti nostaa kukkien auettua hieman kauemmas ruokapöydästä tuoksumaan. Mutta pakko noita ihanuuksia vaan on hommata, koska JOULU <3

  Suloisia ja suklaisia marraskuun viimeisiä päiviä sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo pikku kuuset on niin tunnelmallisia kyllä ♥ MUTTA mikä tämä nenän tukkoisuus, ihon kutina ja pieni päänsärky on... Apua jos olen herkistynyt itsekkin kuuselle, kun aito on vaan niin aito... Täytyy tutkailla tilannetta :)
   Ihania jouluttelu päiviä myös sinne ja kohtahan me pian jo nähdään, ihanaa ♥

   Poista
 2. Ihana pikkukuusi ja kauniit koristeet!
  Itseni tekisi mieli koneilla sitä huonekuusta...
  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Vielä en ole itse huonekuuselle lämmennyt, mutta tunnetusti olenkin jälkijunassatuleva kaikille trendeille :D Se saattaa olla sitten ensi vuoden juttuja jos silloinkaan..
   Ihania tunnelmallisia päiviä sinulle myös ♥

   Poista
 3. Oikein tunnelmallisia kuvia sinulla täällä.Meillä on kynttilöitä siellä sun täällä,kaamoksen kesyttäjät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ♥ Kynttilät on parhautta!!! Mukavaa viikon jatkoa ja tunnelmointia sinulle :)

   Poista
 4. Ihana tuo kuusi koristeineen!
  Joulukuu lähenee, ihanaa!
  Kynttilät tuo niin kivaa tunnelmaa.
  Mukavaa alkavaa joulukuuta sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Joulukuu on alkanut tunnelmallisesti ja eilen kun sain joulukodin melkein kokonaan valmiiksi kuusta myöden, tuli ihana rauha, nyt vaan nautitaan ja puuhaillaan jouluisia ruokia ja paketoidaan lahjoja ♥ Oikein ihanaa Joulun aikaa!! :)

   Poista
 5. Ihana pieni kuusi💕Ihanaa alkanutta joulukuuta❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinne ♥ Niin ihanan tunnelmallista aikaa tämä ♥

   Poista
 6. Nyt se on meinat joulukuu. Minäkin olen vähän laittanut joulua.
  Matkaväsymystä aikaeron takia on vielä vähäsen.
  Mutta kiva lueskella blogeja.

  VastaaPoista
 7. Voih, toivottavasti saat vielä uuden kauniin kynttelikön!
  Kuusi on niin sievä ja kaunis tunnelma.
  Hurmaavaa ensimmäistä adventtia sinne Pohjolaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu uusi on jo hankittu ja kauniisti kynttilät siinä eilen paloikin jo ♥ Terveisiä täältä sinne lämpimään vesisateiden ja vuoroin lumituiskujen keskeltä :D

   Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3