tiistai 7. marraskuuta 2017

Kaunis kattaus on puoli ruokaa!

Silloin kun on aikaa ja inspiraatiota, on ihana kattaa ruokapöytä kauniisti ♥ Etsiä fiilikseen/tunnelmaan/teemaan sopivia servettejä laatikosta, hakea ehkä luonnosta jotain koristetta pöytään tai sytytellä vaikka vaan kauniisiin kippoihin kynttilöitä. Tilasin joskus muutama vuosi sitten rottinkialuset lautasille enkä päivääkään ole niihin menneitä pennosia katunut! Yksistään ne laittamalla lautasen alle, on pöydässä jo hieman enemmän sitä jotain arjesta poikkeavaa.



Rakastan kauniita astioita ja minulle ne tekee jo kauniiksi vaikka houkutteleva teksti lautasen reunalla, Bon Appetit ♥ Kauniit jalalliset lasit luo pöytään juhlallisen vaikutelman, vaikka tarjolla olisikin vaan maitoa ja vettä :)


Varsinkin näin joulun aikaan on helppoa saada aikaiseksi tunnelmaa kotiin, kun ainakin meillä tuikkii valosarjoja ja kynttilöitä melkein joka nurkassa. Tähtiverhojen kaveriksi ripustin verhon reunaan roikkumaan led-valot jotka toimii paristoilla. Puusälekaihtimen yläreunassa on lista jonka päälle oli helppo piilottaa paristokotelo ja Perfect Homen valoissa on kaukosäädin mukana joten päälle ja pois käy vaan nappia painamalla, suosittelen!!

Pitsipallovalot ja huurretut oksat on vaan ehkä käymässä tuossa pöydän päässä, en vielä tiedä, tykkäänkö vai enkö, mutta tässä kattauksessa toimi!



Viime sunnuntaina syötiin siis näissä tunnelmissa (älä anna tarkkanäköisenä puukalenterin päivämäärän hämätä, sitä vaan ei aina muista vaihtaa, hih..)

Tyttären perhe oli viikonloppu kylässä ja keittiössä valmistui lapsenlapsen ja mummin herkkuruokaa, aivan tavis jauhelikastike ja potut sekä mozzarella salaatti, mutta kun pöydän kattamiseen oli nähnyt vähän vaivaa, oli siihen ihana istua ruokailemaan ♥

Olen kauan pohtinut tuota kynttelikköä vaihtoon oikeaan lamppuun, mutta sitten aina kun kuvista katsoo sitä, miettii että onhan se ihan kaunis. Saa nähdä mikä on sitten se päivä kun siihen kyllästyy ja mitä tilalle. Yksi vanha lamppu ois kiikarissa yhdessä sisustusliikkeessä mutta...


Iltasella käytiin kuusiostoksilla. Vähänkö olen monta vuotta haaveillut valkoisesta kuusesta ja nyt sitten sen ajatuksen toteutin, mutta ulos. Sisälle en huoli edelleenkään kun aidon vihreän ja tuoksuvan ♥

Me lähdetään iltapäivästä tyttöjen kanssa fiilistelemään paikalliseen sisustusliike dreamsiin, sillä sinne avautui tänään satumaisen kaunis joulumaailma, jota liikkeen omistaja, ystäväni Jessica,  rakensi koko viikonlopun ja tarjolla vieläpä lämmintä glögiä, joten meille passaa kyllä ♥ Moikka!


20 kommenttia:

  1. Kaunista❤️ ihanaa joulunodotusta ystäväiseni❣️

    VastaaPoista
  2. Todella kauniisti olet laittanut kotia! Kyllä tuohon ruokapöytään kelpaa käydä herkuttelemaan!

    VastaaPoista
  3. Kaunis on kattaus! Valoilla saa kyllä mukavasti tunnelmaa.
    Viikonjatkoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valot ja kynttilät on pimeän ja sateisen syksyn pelastus ♥ Oikein mukavaa uutta viikkoa!!!

      Poista
  4. Kaunis tunnelma ja tyylikäs kattaus! Mukavaa viikkoa! 😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiito ja oikein mukavan tunnelmallista uutta viikkoa sinulle :) ♥

      Poista
  5. Kauniit nuo aluset ja kaunis kataus.<3
    Pitäisiköhän itsekkin jo laittaa joulutähdet ikkunoihin.
    Ihanaa tunnelmaa tuovat kyllä erilaiset valot.
    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä nyt jo tähdet voi viimostaan ripustella ja laitella valoja kotiin koska on niin anekan harmaata ja pimeää, ainakin täällä päin Suomea Kymenlaaksossa :) Ihanaa uutta viikkoa ♥

      Poista
  6. Kaunista ja heleää ✨ Ja jo ripaus joulutunnelmaa. Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuula ♥ Oikein mukavaa uutta viikkoa!! Jo keskellä Marraskuuta mennään kohti ihanaa joulua :)

      Poista
  7. Kaunis ja tunnelmallinen kattaus! Astiasi ovat kyllä upeita ja nuo rottinkialuset.
    Tuo valkoinen joulukuusi tuo kyllä mukavaa fiilistä ulos, kun niin harmaata vielä ennen kuin saadaan lunta!
    Kivaa päivää sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Toivotaan tosiaan että lunta ja pikku pakkasta saataisiin nopsasti koska tunnelma alkaa latistua kyllä vesisateen myötä!! Mukavaa uutta viikkoa sinulle :)

      Poista
  8. Teillä on kyllä kaunis keittiö ja tosi viehättävä kattaus!

    VastaaPoista
  9. Ihana kattaus! Rottinkialuset ovat kivat! Pitäisi ihan itselle hankkia💕ja valkoisesta kuusesta makkariin olen haaveillut...🤗

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ♥ Valkoinen kuusi pienillä tähtivaloilla on kyllä ihana valontuoja tuolla ulkonakin :) Kivaa uutta viikkoa!! :)

      Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3