perjantai 13. lokakuuta 2017

Ilona Pietiläisen vuosikalenteri 2018 ♥


Yhtenä päivänä sukelsin sohvannurkkaan torkkupeiton alle (selkävaivaiselta ehkä vähän liioiteltu kuvaelma... :D ) ja selasin sivu sivulta ensi vuoden Ilona Pietiläisen Tärkeimmät hetket, Kauneimmat ajatukset kalenterikirjaa. Mitä enemmän ahmin sivuja/runoja/kauniita kuvia, ajattelin onnellisena miten ihanaa on tämmöisen kirjan kanssa aloittaa vuosi. Minusta tätä voisi kutsua semmoiseksi voimaannuttavaksi hyvinvointi kirjaksi, samalla kun se muistuttaa tärkeistä menoista ja asioista.
Voin kuvitella vähän huonompanakin päivänä mielen piristyvän jos aukeammalla on jokin tsemppaava tai kannustava teksti. Kauniit kuvat kuukausien vaihtuessa pelkkää plussaa ♥


Kirjasta löytyy myös nimipäivät ja hauskoja ehdotuksia tylsän päivän varalle. Esimerkiksi Joulukuun 20.päivä voi huoletta ilmoittaa varatuksi, koska siellä on teksti:

                                Villi päivä. Aamulla saa mussuttaa surutta
                                            pullan tai kaksikin hätätapauksessa.
                                      Suklaa lasketaan tänään vitamiiniksi ja
                                            herkut lähes tarpeellisiksi ♥

Hyvä syy ottaa töistä vapaapäivä :)♥ Eikö?

Sain docendolta näitä kalentereita yhden itselleni ja yhden sinulle, jollekulle onnekkaalle arvottavaksi! Arvonta lähtee käyntiin nyt ja mukana olet kommentoimalla yhden tai useamman ensi vuoden toiveestasi vai haluatko antaa kenties ihan lupauksia jostain? Mitä ihanaa, tavallista, arkista tai haavetta olet toivonut toteutuvaksi?

Minä toivoisin itselleni tavallista tasapainoista onnellista arkea, jossa osaisin huomata ne pienet hetket jotka loppujen lopuksi tekee elämästä juhlan!

Arvontaan voit osallistua jos olet blogini lukija, instagramini seuraaja tai facebook sivuston tykkääjä/seuraaja. Jos olet näitä kaikkia, osallistut kahdella arvalla :) Ilmoita mitä kautta blogiani seuraat kommentissasi! Onnea kaikille arvontaan ♥ Arvonta aika 22.10 sunnuntai iltaan saakka.

* Kiitos docendo ihanista kirjoista ja yhteistyöstä. Kiitos Ilona Pietiläinen hurmaavista lukuhetkistä ♥

21 kommenttia:

 1. Toivon, että saataisiin olla mahdollisimman terveitä. Toivon, että lapset jaksavat hyvin koulussa ja kasvun myllyrryksissä. Toivon, että osaan olla heille tukena oikealla tavalla. Toivon, että kasvit kasvii hyvin ensi vuonna ja aurinko paistaa :) Yhdellä arvalla mukana. Tuo kalenteri näyttää aivan ihastuttavalta!

  VastaaPoista
 2. Toivon hartaasti, että pääsisin kouluttamaan itseäni lisää. Opinnot alkaisivat sopivasti vuoden alussa.
  Kaikissa kanavissa seuraajana eli kahdella mukaan.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Voi kun ensi vuosi toisi niin itselleni, kun sinulle ja kaikille muillekkin roppakaupalla terveyttä. Kliseistä, mutta totta...terveyttä oppii arvostamaan vasta kun sen menettää. Hetkellisesti tai pysyvästi, mutta kuitenkin. <3 Ihanaa viikonloppua Katjalle. T. Teija

  VastaaPoista
 4. ...niin ja kaikissa kanavissahan mie seuraajana olen. T. Teija

  VastaaPoista
 5. Mä olen vähän huono täälä blogimaailmassa käymään mutta nyt ajattelin että jos on mahdollisuus osallistua Ilonan ihanan kirjan arvontaan niin tulinpa kurkkaamaan ❤Ensivuoden haave ja toive on toteuttaa niitä unelmia jotka ovat nyt lähempänä kuin koskaan, tuoda iloa tutuille ja tuntemattomille ja rakastaa elämän jokaista hetkeä ihan täysillä ❤

  VastaaPoista
 6. Ilman muuta mukana!
  Toivon leppoisaa arkea,terveyttä ja onnea läheisilleni ja itselleni!❤
  Ihanaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 7. Mukana arvonnassa❤️ Toivon ensivuodelle onnea ja ihanaa eloa uudessa kodissa ja myös terveyttä. ❤️Seuraan instassa,fb:ssa ja olen blogin lukija. :)

  VastaaPoista
 8. Mukana ihanassa arvonnassa. Ja toiveeni olisi ensi vuodelle, että pääsisin valmistumaan pinttiskoulusta ja saisin maalarintöitä. Ja saataisiin olla terveenä ja onnellinen perhe. ❤

  VastaaPoista
 9. Toivon että ensi vuonna näkisimme aikuisia lapsiamme useammin.
  jaanaair@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Toivon, että kaikki olisi hyvin ja onni hymyilisi. Yhdellä mukana.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Valmistuttuani saisin sellaisen työpaikan missä nauttisin olostani ja johonka joka kerta menisin ilosta enkä pakosta.. ❤ voi olla liiankin suuri toive ensi vuodelle vielä, mutta ihanaahan se olisi..

  VastaaPoista
 12. No just nyt toivon, että voittaisin tämän ihanuuden äidilleni. <3 Voi, miten hän tykkäisi tästä! Suloista viikonloppua!
  Yhdellä arvalla mukana,
  Maisa
  pienet.suloisuudet@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Toivon terveyttä ja onnellisuutta. -Marja

  VastaaPoista
 14. Mukana ehdottomasti ja seuraan kaikissa kolmessa tätä ihanaa blogia. Instassa, facessa ja täällä. Olen onneni kukuloilla, sillä sain eilen tiedon uudesta työpaikasta ja saan aloittaa päivätyön <3 Odotan siis ensi vuodelta enemmän perheen kanssa vietettyjä iltoja ja viikonloppuja. ihanaa
  -johanan-

  VastaaPoista
 15. Juuri eilen sanoin miehelle ennen nukkumaanmenoa, kuinka onnellinen olenkaan tästä elämästä ♥ Ja ainoa asia mitä oikeasti toivon, on terveys koska ilman sitä vähenee onnellisuuskin. Tämä siis oman kokemukseni mukaan. Aivan ihana kirja ♥ Kahdella mukana!

  VastaaPoista
 16. Toivon läheisilleni terveyttä ja itselleni myös!❤️
  Ihana arvonta!❤️
  Mukana kahdella arvalla. Seuraan blogia ja instaa myös!

  VastaaPoista
 17. Minä toivon rauhallisempaa arkea, jotta minulla olisi aikaa keskittyä perheeseeni.
  Seuraan kaikissa kanavissa.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 18. Ihana arvonta jälleen ja mukana tottakai. ❤️
  Toivon kaikille läheisilleni ja itselleni terveyttä.❤️
  Seuraan ihanaa blogiasi! ❤️
  Mukana siis yhdellä arvalla.


  VastaaPoista
 19. Ensi vuodelle toivon ihania hetkiä pienen esikoistyttäreni kanssa ja tietenkin terveyttä ja rakkautta läheisilleni ja itselleni <3
  Seuraan blogia ja instaa :)

  VastaaPoista
 20. Seuraan instaa, facea ja blogia�� Mulla on samantapaista elämää ollut kun sairastuin myös vuonna 2011 ja olin jo siinä kunnossa, että mietin loppuuko maanpäällinen elämä tähän. Selvisin ja kovaa taistelua on ollut yksinhuoltajana kaikki nämä vuodet, työelämässä onen pysytellyt, joskin pitkiä sl jaksoja ollut. Nyt ihan hyvä tilanne�� Paksusuoli leikattiin pois ja opettelen elämään avanteen kanssa�� kiitollinen jokaisesta päivästä ja uskon, että Jumala antaa jokaiselle sen kuorman mitä jaksaa kantaa. Terveyden täyttämiä ja siunattuja päiviä sulle ❤

  VastaaPoista
 21. Melko raskas vuosi ollut meidän perheellä, joten toivoisin ensi vuoden olevan ainakin jollain tapaa helpompi. Seuraan blogiasi, joka on kyllä aivan ihana!
  marsar69@luukku.com

  VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3