keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Helmikuu


Jos helmikuu olisi jonkun värinen, minusta se olisi vaaleanpunainen ♥ Tuleeko mielikuva siitä, että on ystävänpäivä kuukausi, vai siitä että kevät häämöttää jo horisontissa ja mulla koti alkaa aina kevyesti punastumaan viimeistään näihin aikoihin :)


Ekan kuvan ihanan tekstikyltin löysin finnmarilta ♥
Ruusuista ja neilikoista tulee yksinkertaisen kauniita kimppuja maljakoihin. Ilman tuoreita kukkia meidän koti on harvoin, ne piristää kotia ja mieltä :)

Olohuoneessa sohvilla on värit jaettu niin että toisella on harmaan sävyjä ja toisella hempeetä vaaleanpunaista. Voi valita sitten mielialan mukaan istumapaikan :D Taustalla häärii rauhallinen valkoinen, joka on tullut kyllä jäädäkseen. Paljon valkoista, vähän väri piristeitä ♥
Iso seinäkello tummuudellaan ryhdittää huoneen. Mä olen kyllä tähän järjestykseen ollut jo pitkään tyytyväinen enkä koe että tarvii alkaa rymsteeraamaan tässä huoneessa vieläkään. Arkkupöytä välillä ajatuttaa ison kokonsa vuoksi, mutta luopuakkaan en raaskisi vaikka välillä vanhoja pöytiä kirpulla ihailenkin ja haaveilen olohuoneeseen.

Mitä sitten muuta Helmikuuhun? Lasketaan päiviä lasten ja miehen talvilomaan, lähetellään ystävänpäivä kortteja, ulkoillaan enemmän, laitetaan tyttöjen huone kuntoon ja järjestellään vaatekaapit ottamalla pienet vaatteet pois, jatketaan lipaston laatikoiden siivousta ja järjestelyä, suunnitellaan tulevaa! Ainakin niitä :) Ai niin ja tietenkin syödään ihan lemppareita eli runebergin torttuja ja syntisen kermaisia laskiaspullia :D Meinas ihan tärkeimmät unohtua!
Mun vanhemmat laitteli tänään viestiä thaimaan 30 asteen kuumuudesta..... Matkakuume on iskenyt meidänkin perheeseen kaikista tilanteista huolimatta ja matkatoimiston sivut on ahkerassa käytössä. Onneksi haaveita ja unelmia ei voi kukaan estää ♥ Ja niitä pitääkin olla!
Toivottavasti suomen kesä olisi sinitaivasta ja aurinkoa, veden liplatusta ja lasten naurua. Piknik korin täyttöä ja ihania pikku reissuja sinne tänne. Lämpimiä kesäöitä ja pitkiä aamuja. Jo pelkästään noista saa aikaiseksi ihan parhaan kesän tänä vuonna ♥

Mutta nythän jo ajatukset karkasi kauas ja ikkunasta näkyy toistaiseksi harmaata ja niin no, talvea joten ei muuta kun ensin laskemaan kalenterista kevättä ja ostamaan vaikka ensimmäiset helmilijat ikkunalaudalle. Meillä siellä kasvaa jo narsisseja... Kukaan ei määrää koska se kevät oikeasti alkaa, mulla se on jo ollut mielessä monta viikkoa :)

Onko teillä jo talviloma aika käsillä vai jo pidetty? Mitä suunnitelmia lomalle? Puhutaanko teillä jo K alkuisesta sanasta (kesä) ja suunnitellaan sinne lomareissuja?
Oikein mukavaa viikon jatkoa sinulle ♥ Kiva kun piipahdit!!!


8 kommenttia:

 1. Niin samoilla linjoilla! Helmikuu on jo kevättä täynnä meilläkin ja hempeily alkaa tosissaan.
  Jokainen tekee oman keväänsä juuri kun se tuntuu oikealta.
  Vaaleanpunaisia juttuja olen itsekin olohuoneeseen laittanut valkoisen lisäksi.
  Viikolla 8 olisi muutama lomapäivä ja niitä jo kovasti odotan.
  Mukavaa päivänjatkoa!

  VastaaPoista
 2. Kaunis olkkari teillä. Ihanat värit, valkoista voi tosiaan piristää jollakin pienellä väripilkulla. Kuten nyt sinun kukkasi, ihanan väriset.
  Voi mä haaveilen melkein joka päivä lämpöisestä paikasta. Meillä on harmaata, lumeton maa. Lämpöä löytyy siis kunnolla saunasta :)

  VastaaPoista
 3. Kun olin nuori, niin eräs vanhempi täti-immeinen sanoi minulle, että kuta nuorempi on, sitä aikaisemmin kesä tulee. Niin se taitaa olla, nyt nautin vielä talvesta, vaikka nuoriso on jo suunnitellut kesäfestivaalijuttuja.

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka suloista ja hempeää teillä on! ♥ Mä en oikein ole vielä kevättä rintaan saanut, vaikka tänään koirien kanssa ulkoillessa mietinkin, että mikä tää on tää tunne... ja totesin, että se oli keväinen fiilis, kelistä johtuen. No, nyt on vaan flunssainen olo ja hitto vieköön, tuleeko mulle korvatulehduskin... (poika 18v kävi just tänään hakemassa antibiootit samaan vaivaan..)

  Talviloma on viikolla 7, eli ihan pian. Mutta meillä ei silloin kukaan muu lomaile, joten taitaa mennä kotinurkissa itelläkin. Toukokuussa on sitten reissua lämpimään tiedossa.

  VastaaPoista
 5. Kuviasi katsellessa on todettava että helmikuun väri on ehdottomasti siis vaaleanpunainen <3 Ihana sisustus teillä olohuoneessa :) Minulla on helmikuun lopussa 5 päivän miniloma jota odotan jo niin innolla sillä olen sinne suunnitellut sisustelua ja synttäreideni suunnittelua ;) IIks kohta 40v mittarissa sitten ;) Kivaa viikonloppua ja ihanaa helmikuun alkua <3

  VastaaPoista
 6. No en sitten millään malta odottaa lomia!! LAsten siis..itehän tässä ollaan loppulomilla jos niin voi sanoa..
  Kauniita kuvia taas.. mukavaa viikkoa sinne

  VastaaPoista
 7. Hempeää helmikuuta...juuri näin! Kun aurinko näyttäytyy, täälläkin täytyy saada jotain vaaleanpunaista. Nyt se oli pieni vaaleanpunainen miniruusu keittiön ikkunalle <3
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3