maanantai 22. helmikuuta 2016

Tammer-tukun kutsuvieraana







Oli ilo ja kunnia saada  olla toista kertaa Tammer-tukun kutsuvieraana missä esiteltiin kevät/kesä 2016 uusia tuulia niin sisustukseen kun kesäkeittiöihinkin.
Pettämätön maukas menu oli julkkis kokki Akseli Herlevin käsialaa ja tarjolla oli salaateista ja itsepuristetuista mehuista aina trendikkääseen raakasuklaa jälkiruokaan asti syötävää. Ehkä jossain kohtaa kadutti Amarillossa käynti ennen iltaa ;)

Viime syksynä lanseerattu maku kitchen life keittiö tuotesarja oli näkyvästi taas laitettu esille!


Kivoja astioita ja ruoan teko välineitä kohtuu hintaan tämä sarja pullollaan. Tää oliivikannu on hauska :)

Yksi Tammer-tukun merkeistä oli hemmottelevalla tavalla esillä, RENTO-tuotteet, kun kosmetologi opiskelijat tekivät halukkaille käsihoidon ihanan tuoksuisella mustikka sokerikuorinta voiteella ♥ ♥
Ihanaa arjen luksusta!!! Ja ihanan tuoksuinen tuote!!!

No kukaan ei varmaan arvaa, mikä oli sisustusbloggarin unelma nurkka ja tuotteet????!!



Ihan lemppari!! ♥ ♥

Meillä siis oltu jo kotona trendien harjalla muutama viikko ;) On ollut tällä kynttelikkö ihanuudella kuulemma kova kysyntä, ei ihme, onhan tuo vaan ihana!!!

Varastan idean terassille :)



Mageee tää metallinen "radio"

Sitä vielä vaan vinkkinä että perhoset on tämän kesän hitti juttu ja metalli ja puu kaveruksina sekaisin :) Kevättä odotellessa puolen metrin kinoksien keskellä :D Onko muille satanut yhtään lunta??

Kiitokset lähetän kutsusta Success Storylle ja siellä lämminhenkinen pirtsakka Satu, Tammer - tukun tiimille ja Outlet tukulle mistä taas tuli kassillinen shoppailtua kivoja edullisia tuotteita sekä unohtamatta Heliä meidän 40+blogi yhteisön "äitinä" Kiva kuulua laatujoukkoihin ;) ♥
Kiitos myös matkaseurasta Krisselle blogista Arjen helmiä oli mukavaa! Uutta reissua taas ootellaan!





14 kommenttia:

  1. Tuolla on aina niin kivasti stailattu tuotteet, että tulee fiilis, että mä haluun tuon, tuon ja tuon mukaani:)Mukava tapahtuma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu niin on ja tuotteet on vielä kivan hintasia, joten ei voi välttyä ostoksilta :D Kiva tapahtuma mihin voi aina yhdistää muutakin sitte samalla kun tulee Helsinkiin! Mukavaa viikon jatkoa sulle ♥

      Poista
  2. Tuolla tosiaan tuli olo, että haluais kaikki tuotteet viedä kotiin :)
    Ihana oli taas nähdä.
    Kivaa viikkoa ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli mukava nähdä, olis myös kiva saada meille 40+ bloggareille joku oma tapaamisjuttu, niin kerkeis taas jutskaamaankin paremmin :)
      Toivottavasti tulee kutsua taas syksyllä Tammer-tukulle, sieltä tulee aina lähdettyä kassit pullollaan kaikkea ihanaa ja edullista ♥ Ihanaa viikon jatkoa ♥

      Poista
  3. Ihanat kuvat! Kiva oli nähdä ja toivottavasti keväälle/kesälle saadaan 40+ kokoontumisajot taas aikaiseksi : ) Mahtavaa helmikuun loppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Toivottavasti kesällä nähdään ihan viimostaan kyllä porukan kesken :) Kivaa viikonloppua!!!

      Poista
  4. Mistähän tuommosen ihanan oliiviöljy kannun saa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä maku kitchen life tuotteita myydään laajalti kyllä useimmissa kaupoissa, joten keittiö osastolle vaan kaupoissa tutkimaan :) Toki voisit kysyä myös outlet tukusta Helsingistä! :)

      Poista
  5. Hei, kerrotko vielä mistä tuollaisen kynttelikköjutun löytää? Jossain mainitsit että K-raudasta, mutta en itse löytänyt sieltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä ostin K-raudasta mutta nää on ihan mielettömän suosittuja ollut ja loppunut kesken monesta paikasta :) Kysäise Helsingin Flamingon outlet tukusta!! Sinne niitä saapui juuri uusi kuorma :)

      Poista
  6. Aivan ihanan kattava kuvakooste tuosta tapahtumasta:) Ehkä ensi kerralla pääsisi itsekkin mukaan :)

    VastaaPoista
  7. Ihana blogitapahtuma <3 Wau noita herkkuja ja ihanuuksia joita postauksesi pullollaan :) Mukavaa keskiviikko iltaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on kiva käydä tuolla shoppailemassa ja tutustumassa uuden kauden tarjontaan ♥ Ihanaa viikonloppua!!!

      Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3