tiistai 8. joulukuuta 2015

Babynest ♥

Vauvantuoksuista aamua kaikille ♥
Kaikki ketkä seurailee tiiviisti minua täällä blogissa tietää että minusta siis tuli mummi Marraskuun alussa. On niin ihanaa olla mummi. Elämän tärkein rooli äitiyden jälkeen ♥ Vielä kohtaa epäuskoa kertoessa puolitutulle tästä uutisesta elämässä, olenhan suhteellisen nuori mummiksi, mutta enää se ei häiritse, täällä tarvitaan kaiken ikäisiä mammoja ja mummeja. Onhan se lapselle rikkaus että on monen ikäistä naista eri elämän tilanteissa vierellä :) Saattaapa tuosta kymmenen vuotiaasta kuopus tädistä tulla vielä leikkikaveri ja ystäväkin vierelle myöhemmässä iässä.

Mutta siis mikä ihmeen babynest, kysyy viiden lapsen äiti :D Tai kysyi kuukausi sitten! En ollut ikinä kuullut, miten voi olla? Eksyin sitten Facebookissa Handmade by mama sivustolle ja ihastuin heti ♥
Ihania käsitöitä sivusto pullollaan, lastenvaatteita ja sisustusjuttujakin tekstiileistä ja sitten näitä ihania babynestejä!!!

Eli siis ihanan pehmoinen vauvan peti. Pedissä on pehmeä patja missä köllötellä ja korotetut  pehmeät reunat, jotka luo ihanan turvallisen pesän vauvalle. Petiin saa valita itse oman makuisen kankaan monipuolisesta valikoimasta niin sisä ja ulkopuolelle ja mitäs muuta kun valkoista ja tähtiä tuli sitten meille ;)
Ihana pitsireunus ja silkkirusetti teki tästä niin romanttisen söpön! ♥
Eli tässähän oli mummilaan täydellinen pikku pesä Tiitiäiselle köllötellä. Pedin voi helposti siirtää sinne missä itse touhuilee ja vauva kulkee kivasti mukana vaikka sohvan nurkkaan.

Saatiin heti viime viikonloppuna testiin ♥

Tätikin pääsi nuuskuttelemaan ja ihastelemaan oikein ajan kanssa. Meillä tytöt on niin innostuneita tästä pikku neidistä!
Viikonloppuna saadaan sitten tietää Tiitiäisen oikea nimi. Ristiäiskakun koristeet oottelee vitriinikaapissa ja itsenäisyyspäivänä testailtiin täytteitä. Kakusta ja tunnelmista kuvia ensi viikolla vielä ennen joulun lopputohinoita :)
Ajatelkaa että muutama viikko enää vuoden ihanimpaan juhlaan, jouluun ♥ IHANAA!!!

Mukavaa viikon jatkoa ja käykäähän kurkkimassa facebookin Handmade by Mama sivustolla kaikkea ihanaa ja söpöä ;)
Kiitos meidän suloisesta Babynestistä ja yhteistyöstä Handmade by Maman kanssa ♥



9 kommenttia:

  1. Ihana pesä vauvalle. Tuo Tiitäinen on kyllä niin hurmaava vauva, kiva kuulla, mikä hänen nimekseen tulee. Tiitiäinen on ihan hyvä nimi kyllä myös :)
    Mukavaa keskiviikkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä täällä jo nimeä jänskätetään ja tänään käytiin ostamassa vauvalle lahja sunnuntaiksi ♥ Tunnelmallista viikon jatkoa vaikkakin lunta täällä jo kovasti kaipailtaisi!!!

      Poista
  2. Noi pesät on olleet nyt tosi suosittuja, niitä vilahtelee monissa perhe- ja ompelu-blogeissa. Enkä ihmettele, onhan nuo niin suloisia! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu multa on nää ihanuudet jostain syystä jäänny ja menny ihan ohi :D Hyvä ettei nyt kaikkea tarvii aina huomatakkaan... Mut tää tuli ihan tarpeeseen ja hyvä kun vielä niin suloinen ♥ Mukavaa viikon jatkoa Marika!

      Poista
  3. Ihana vauvan peti! Ja niin suloinen pieni "Tiitiäinen".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo vauva on kyllä saanut kaikkien sydämet sulamaan lapsista pappaan ♥

      Poista
  4. Voi mikä suloinen pieni..... :)

    VastaaPoista
  5. niin, sitä tuoksua kun saisi pulloon <3 mieleenpainuvaa kastejuhlaa ja mieltäkutkuttavaa joulun aikaa Päiviltä*

    VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3