tiistai 1. joulukuuta 2015

Enkeli joulukalenteri ♥

Kalenteri lehtinen kääntyi viimoiseen vuoden 2015 kuukauteen ja aamulla herättiin taas lasten riemuihin tai oikeammin kuopuksen riemuun avatessaan luukkuja ja kurkatessa jouluenkelin yllätys pussiin ♥ Muut kaksi lasta jo hillitymmin ottaa tämän joulukalenteri osuuden tai ainakin esittää niin ;)

Marraskuun alussa oli kuumeisesti siis etsinnässä uusi joulukalenteri. Vanhat versiot oli roskissa ja osa myyty kirpulla, kaupan hyllyltä ostetut tuntui liian tylsille. Vaikka on ne perinteisetkin tuolla sängyn vierellä jokaisella. Täytyyhän joku takuu olla jos ei vaikka joku päivä olekkaan yllätys pussissa namia :D
Mailegin joulukalenteri nisseä vähän havittelin mutta hinta kauhistutti vaikka olisi ollutkin kestokalenterina monta vuotta... Muutenkin arvelutti se väritys, meidän joulussa kun ei hirmuisesti tuota punaista ole..
Joten kävikin taas niin että kun vähiten etsii niin löytää ♥ Äitini kanssa sisustusliikkeissä VAAN näyteikkuna ostoksilla yhtenä päivänä ollessa, istui tämä enkelityttö hyllyn reunalla meitä odottaen, aivan selvästi! Huokaus ja riemu, tuossa se on!!! Se oli niin kaunis, valkoinen ja pehmeä ♥ Tästä ostoksesta täydellisen teki lopuksi hinta. Alle kolmellakympillä lähti meille aika uniikki joulukalenteri, oli ainoa siellä ainakin laatuaan!
Pyllyssä on mekon alla tyyny, joten istuu tukevasti tai sitten hatun takana on ripustus koukku josta saa kalenterin kauniisti roikkumaan täyteen pituuteensa.


Taskut oli pienet joten vaati vaan pienen idean millä saa kaikille kolmelle mahtumaan yllätykset. Löysinkin kivoja maalattuja pyykkipoikia yhdeltä kauppareissulta ja vaatehuoneen kätköistä harmaan pussukan ja oli kun olisi tuohon tehty.


Nyt sitten pyykkipoika ja pussukka roikkuu aina sen päivän kohdalla missä mennään ja pussiin saa mahtumaan vähän isompaakin yllätystä jos tarvis :)
Tämän joulun täydellisin löytö ehdottomasti ♥

Olo on parempaan päin ja villasukatkin pääsen tällä viikolla postittamaan vasta voittajille, valitan viivästystä mutta näille taudeille kun ei mitään mahda :/
Meillä tuoksuu neilikka ja kaneli sekä huumaava suklaa, jouluinen maustekakku ja suklaakakku oottelee koululaisia ja iltapäivä vieraita glögin kanssa niitä herkuttelemaan :)
Ihanaa joulukuuta kaikille!!!

15 kommenttia:

 1. Aivan ihana joulukalenteri! En ole ennen nähnytkään tuollaista.
  Ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Niin rakastuin kyllä tuohon kalenteriin ensi silmäyksellä ♥

   Poista
 2. Voi miten ihana tyttönen teitä vie kohti joulua <3

  VastaaPoista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Voi miten kaunis jouluenkeli ♥ Muutenkin teillä näyttää aivan ihanalta, todellakin joulukodilta. Silmä lepää kuviasi katsellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Anu ♥ Meillä rakastetaan joulua ja tää on aina semmoinen hyvin tiivis ihana tunnelma aika koko perheelle! :)

   Poista
 5. Oi, niin kaunis joulukalenteri teillä! <3 Täytyypä jatkaa vanhempien postaustesi lukemista.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla sinustakin ♥ Täällä on sairasteltu ja siksipä kirjoitustahti ei oo ollu ihan niin vilkas kun normisti näin joulun alla mutta kyllä sieltä postauksia löytyy :) Oikein ihanaa joulun odotusta sinulle ♥

   Poista
 6. Ihana joulukalenteri ♥ ja sopii ihan täydellisesti teidän kotiin. Todellinen löytö :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Tuo on tämän joulun paras löytö ehdottomasti! Nähdään pian, en malttaisi enää oottaa :)

   Poista
 7. Sinut on HAASTETTU

  http://tontunjoulumaa.blogspot.fi/ #5

  VastaaPoista
 8. Mista ihana enkeli on ostettu?

  VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3