tiistai 13. lokakuuta 2015

♥ Pieniä piristyksiä ♥Pienet Tiistai terveiset teille ♥
Kävin lukemassa teidän kommenttejanne arvonta postauksessa ja ne sai mulle kyllä aidosti niin lämpimän tunteen sydämeen ettette usko. Ihania ajatuksia mun blogista, kauniita sanoja, kiitos kaikki!
Vielä kerkeää osallistumaan!! Joku siellä oli yrittänyt etsiä blogiani instasta ja sehän löytyy nimellä sydamellatehtya eli pienet ratkaisevat pilkun pudotukset sanasta pois ;) Tervetuloa sinne kaikki mukaan seurailemaan tämän mamman kuvia ja pikku tervehdyksiä mitkä ei aina tänne blogiin asti jouda!

Moon ollu väsynyt, rikkipoikki, aivan kyllästynyt ja niin sairaslomalla että nyt on joutunut etsimään väkisin päivistä niitä henkireikiä ja positiivisuus pläjäyksiä aina siinä kuitenkaan onnistumatta... Joskus tää uupumus pelottaa, mitä jos tää ei menekkään ohi, tulevaisuuskin näyttää toivottavasti vaan hetken melkoisen harmaalta.
Tää olotila on mulle niin outoa että tähän outouteen en taida tottua enkä edes halua. Oon vaan niin taistellut tämän terveyden kanssa niin kauan että melkein tuntuu että se taisi hetkellisesti saada musta erävoiton...
Sanoinko mä hetkellisesti??! Juu, sanoin, eli toivoa on, ilmeisesti alitajunta kuitenkin on sitä mieltä että tässä kohtaa on vaan hetkellinen herpaantuminen, error ja kohta ongelma korjattu!

Kuitenkin mä tulin tänne voimaantumaan ja näyttämään teille projektin joka oli alkujaan minun projekti mutta hyvällä delegoimisella siitä tulikin miehen homma :D
Pikkuinen arkku löytyi vaatehuoneen siivouksen yhteydessä rojun alle hautautuneena ja siitä se idea sitten lähti. Valkoista maalia sutimalla tuli tunkkaisesta mahonginvärisestä hylkiöstä kaunis pieni katseenvangitsija eteisen kaapin päälle. Sisustusliikkeestä löysin arkun kylkeen soman kyltin ja iiiiihanat luistimet. Olin ansainnut pikku piristys ostokset, koska olin menossa pieneen ahtaaseen putkeen magneettikuvaukseen.... saahan lapsetkin lääkärikäynnistä tarran!!!!? :D

Kylläpä tää taas kummasti piristi mieltä täällä piipahtaa, toivotan kaikille hyvää yötä ja
positiivista uutta huomista ♥ 
8 kommenttia:

 1. Hieno tuunaus! Musta on aina niin hienoa kun joku vanha joutava esine pääsee tuunauksen myötä uusiokäyttöön :)
  Tsemppiä outoon olotilaan ja pikaista tervehtymistä/erävoittoa terveydentilan kanssa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Samaa mieltä aina jos joku vanha ruma saa kauniin uuden elämän ♥ Terveydentila ei parane kun leikkaamalla, ISO harmitus siitä mutta yritetään elää asian kanssa!!

   Poista
 2. Voi kun se on kaunis ♡
  Yritä deletoida synkkyyttä näillä pienillä kivoilla jutuilla. Voimia ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Kuvat ei ollu tällä kertaa parhaimmasta päästä mutta kyllä noista jotain selvää saa :) Yritän voimaannuttaa itseäni askarteluilla ja pikku kivoilla jutuilla!!! :)

   Poista
 3. Ihanat noi pienet luistimet ;) Sulla on aina niin ihanat ideat<3 Tsemiä olotilaan ja oloon <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos sulle, sulla on aina niin piristävän ihanat kommentit <3

  VastaaPoista
 5. Voi, siitä tuli niin ihana ja sopii ihan loistavan hyvin tuonne kaapin päälle! Luistimet ovat tosi söpöt ♥ Nähdään pian :))

  VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3