sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Sunnuntaita





Moikka :)
Meillä nukuttiin tänään pitkään. Eilen vietettiin kesäinen konsertti päivä Helsingissä -> junamatka, kilometrien kävelyä, meksikolaista ruokaa, tuntitolkulla jonottamista, pylly puuduksissa istumista, mansikan makua ja teinien kirkumista! Siinä se tiivistettynä, taitaa allekirjoittanut olla noista ajoista jo hieman ohi mutta mukava päivä kuitenkin :) Siksipä aamusta nukuttikin makoisasti yli yhteentoista tänään!
Syntymäpäiväjuhlille oli tänään meidät kutsuttu ja vietettiin aurinkoisessa puutarhassa muutama tuntinen lasten ja aikuisten kesken. Mä oon jotenkin aivan koukussa tuohon valokuvaamiseen ja niimpä kuljin kuopuksen vanavedessä ja räpsin kuvia. Olen kyllä nyt taas astetta lähempänä pyytää joulupukilta sitä järkkäriä kuitenkin.. Se on vaan jotenkin niin hankala, muistettava aina ottaa mukaan ja iso.. Tai  mielikuva on ainakin semmonen..?!

Iltapäivästä verenpaine nousi astetta herkemmälle kun alettiin TAAS miettimään tyttöjen huoneen uutta järjestystä. Kun pitäis olla oma huone tai omat nurkkaukset missä saa olla rauhassa ja ois voinnu mittailla vaikka iltaan saakka neliöitä, niin ei niitä enempiä sinne ilmaannu, huoh, mahdoton ja ikuinen projekti.. Lopulta sängyt on aikalailla samalla tavalla kun joskus aiemmin mutta hajurakoa nyt vähän enemmän :D Huone jäi kesken, se kaipaa sinne uusia juttuja joten lastenhuone postauksia tulossa enimmältikin tässä kesällä. Ja entäs pojan 16.v. noin 10 neliön huone, saa laitella ideoita ja linkkejä mulle kommentteihin ;)

Ensi viikolle luvattu aurinkoa!!!! Kotoilua ja töitä luvassa ja vihdoin toivottavasti vapaat mihin ei tuu jotain ohjelmaa jo valmiiksi, vaan voi fiiliksen mukaan puuhailla arkisia ja kivoja koti juttuja :)

Laitetaan pieni kesäarvontakin käyntiin viikon alussa, olkaahan valmiina <3


14 kommenttia:

  1. Tyttösesi on kuin keiju valkoisissa vaatteissaan!
    Meillä on syksyllä tiedossa kunnon mööbelivalssia, jos esikoinen lähtee opiskelemaan muualle. Ensi viikolla se tiedetään. Jännää!

    VastaaPoista
  2. Äidin "pieni" keijukainenhan tuo vielä ompi <3 Vitsit nuo on aina jänniä ja elämän tienristeyksiä koko perheelle tuommoiset muutokset, toivotaan että jännitys laukeaa positiivisella tavalla :)

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia ♥ Sinulla on kyllä tuo kuvaamisen taito, joten en yhtään ihmettele, jos siitä tykkäät. Järkkärihän on iso ja omalla tavallaan hankala kuljetettava. Saahan sillä tietty parempilaatuisia kuvia, vaikkakin nykyisissä peremmissa puhelimissakin on minusta tosi hyvät kamerat. Jään mielenkiinnolla odotamaan lastenhuonepäivityksiäsi. Mitähän kivaa oletkaan taas keksinyt?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 No tuotahan minäkin olen järkkäreissä miettinny kun en jaksaisi kuljetella "ylimääräisiä" mukana ja muistaisinko ottaa mukaankaan kun pitäisi :D Kännykällähän mä kuvani otan nytkin, pitää vaan hankkia jossain kohtaa parempi kännykkä, tää on niin hankala!! Lastenhuoneeseen OLIN suunnitellut muutamaakin uutta kivaa juttua mutta nyt taitaa jutut vähän vaihtua kun toteutus oisi ollu hankala ja melkein mahdoton, mutta silti on vielä muutama ässä hihassa ;) Palataan!!! <3

      Poista
  4. Ihana mekko! Harmi kun mun kuopusneiti ei ole yhtään mekkotyttö.

    Oletko ajatellut sellasta vaihtoehtoa kuin parvisängyt tytöille? Niiden alle sit omat pöydät molemmille. Antais tilaa huoneeseen jos vaan sänkyjen laitto vastakkaisille seinille onnistuu. Ja olishan ne myös vähän kuin omat pesät siellä ylhäällä, mahdollisesti vois vaikka laittaa verhotkin näkösuojaksi, hyllyn herätyskelloa ja kirjaa tms varten jne. Siskon tytöllä on tommonen systeemi (ilman verhoja kuitenkin) ja se on oikein kiva! Ikeasta metallinen parvi ja alla 2m pitkä pöytälevy, ei oo edes kovin kallis setti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu parvisängyt oli jo mietinnässä mutta siinäkin muutama juttu mikä ei lopulta sitten ehkä toimisikaan. Taitaa olla liian nirso äiti joka vaan haluaisi toimivan ja samalla kauniin huoneen :D Tänään lopputulos oli kyllä hyvä ja odotan innolla kun saan muutaman puuttuvan palasen tuonne onko sittenkin paras ratkaisu noin ;) P.S siltikin vielä jäin miettimään nyt noita parvisänkyjä molemmille... hih..

      Poista
  5. Ihana tyttönen ihanassa mekossaan! Kivat tilannekuvat olet ottanut. Minulla on sama tunne tuosta järkkäristä...että on iso ja hankala kuljettaa. Nyt täällä mökillä kuvailenkin tällä tabletilla että saan suoraan liitettyä kuvat postaukseen...en nimittäin osaa jai minulla ei ole kuvien siirtämiseen järkkäristä tabletille tarvittaa johtoa. Täytyykin pyytää pojakta hiukan neuvoa siinä asiassa! Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä hetkisen on tyttönen talossa joka pitää mekkoja <3 Tämä neiti varmaan rakastaa mekkoja aina mutta kyllähän tuo tyyli muuttuu sitten ajan myötä eikä enää oo prinsessa helmoja :) Juu kyllä mä luulen että joulupukin listalla on vaan paljon parempi puhelin :D Aurinkoista uutta viikkoa, siellä taitaa kesä kurkistella pilvien raosta <3

      Poista
  6. Ihana tyttönen söötissä mekossaan siellä <3 :) Teidän retki kuulosti tosi hauskalta, tytöille varmasti ikimuistoinen juttu!
    ps. olen miettinyt myös tota järkkäri-juttua, mutta päädyin toistaiseksi haluamaan vaan uuden puhelimen, jossa on parempi kamera :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onni on tyttäret <3 sekä tasapainottavat poikalapset :) Kyllä toinen tyttö oli valmis jo lähtemään uudestaan heti seuraavana päivänä tuonne konserttiin takaisin, ihanat muistot jäi varmasti!! Juu mulle kanssa uusi puhelin, näin se on munkin juttu :D Aurinkoa viikkoosi Marika <3

      Poista
  7. Kauniita kuvia ❤️ Meillä myös lapset haluavat huoneissaan muutoksia pari suunnitelmaa jo onkin mutta vielä pitäisi jotakin kivoja yksityiskohtia keksiä ja päästä toteuttamaan :) Ihania kesäpäiviä teille ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Kyllähän tää sisustaminen on niin suonissa että kaitpa tää on vaan elämäntapa laitella koko ajan paikkoja eri järjestykseen :D Mutta oon kyllä nauttinnu makuuhuoneen ja olohuoneen järjestyksestä ja siitä ettei se kyllästytä vaan voi sitten pienillä jutuilla muutella ilmettä :) Sinne myös aurinkoisia kesäpäiviä <3

      Poista
  8. Ihana keijuneiti <3 Ikean Kallax hyllyköllä saa hyvin jaettua huoneen ja myös näköesteen koreilla, laatikoilla, kaapeilla.. Ja rutkasti säilytystilaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Päivi ja kiitos <3 Meillä ollut tuommoinen hylly juttu mutta se oli niin tavaran kerääjä että ei enää meille :) Mutta huone näyttää aika hyvälle nyt kun sinne vielä kuvittelee muutamia uusia juttuja, saas nähdä ;) Mukavia kesäpäiviä sulle <3

      Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3