keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Kukkakaupassa!

Hitsi mitä kukkia oli tarjolla. Vaaleanpunaista, violettia, valkoista, keltaista, pientä, isoa, kaunista ja pitkää... Edullistakin oli!! Ei nimittäin maksanut kun vaivan kyykistyä pylly pitkällään tien poskeen ja kerätä. Onni on luonnon oma kukkakauppa näin kesällä <3
Mulla oli nilkat paljaana ja huonot kengät, joten mies sitten mulle ojensi kauniit kukkakimput rämpiessään pusikosta takaisin pyörätielle. Pieni tauko piti pitää siinä kohtaa kun muutama jalankulkija käveli ohitse... Jossain kulkee se miehisyyden raja ;)

Nyt lupiinien vieno tuoksu leijailee olohuoneessa, on ne niin kauniita.  Juhannuskukkia <3

Nyt voit seurata Sydämellä tehtyä blogia instagramissa, tervetuloa sinne seurailemaan tämän talon elämää kuvina :) Löydät minut sieltä nimellä sydamellatehtya! Odotan sinua siellä ;)


12 kommenttia:

 1. Heti iski himo hakea kukkia! Ihania <3

  VastaaPoista
 2. Kauniita kimppuja! :) Minäkin olen jo pienestä asti kerännyt ojien pientareilta kukkakimppuja äidille ja mummoille ja nykyään siis myös omaan kotiin, niin kauniita ovat kyllä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina saa kesällä tuoreita kukkia maljakkoon pienellä vaivalla :)

   Poista
 3. Kauniita kimppuja niin kauniissa kodissa ♥ Meillä myös kukkia luonnon omasta kukkakaupasta sisällä maljakoissa. Ne luo heti paljon "juhlavamman" tunnelman kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!!! :) On niin viihtyisää kun on kukkia maljakossa <3

   Poista
 4. Minäkin jo tähyilin, että onko lupiinit takapihalla siinä kunnossa, että vois hakea sisälle.. Ihana-ihana, onko nuo Perfect Homen sisustusjuttuja tuossa tarjottimella? :) Äkkiä näyttäisi samoilta tuikkukupeilta mitä minulle on tulossa.. tai sitten sekoitan. Hyvää Juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otin lupiineista niitä vauvojakin ja komeasti on maljakossa auenneet! Sehän noissa on ettei kovin pitkäikäisiä ole mutta saapahan pienellä vaivalla uusia ;) Kyllä nuo kaksi kynttilä somistetta on perfect homea, ne on kyllä kauniit, mun suosikit ehdottomasti <3

   Poista
  2. P.S Ja hyvää juhannusta myös sinulle!! <3

   Poista
 5. Ihania kukkia kauniissa kodissa ❤️Hyvää juhannusta ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja oikein mukavan rentoa suven juhlaa sinnekkin <3

   Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3