sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Lääkärin määräyksestä..

....tänä viikonloppuna tehtiin sitä mikä tuntu mukavalta ja jätettiin imuri ja pyykit ripustamatta!!!

Niskojen huonontuneen tilan takia, olen joutunut sairaslomalle ja saattaa tovi vielä mennä eteenpäinkin. Kovasti oottelen maksusitoumusta fyssarille ja ensimmäistä käyntiä, jospa taas saisi mukavan olotilan niskoihin ja yöunet aamuyöstä takaisin, saisi pitää pillerit ja särkylääkkeet kaapissa ja elää normaalia kivutonta elämää tai sitä mitä se mulle on tämän sairauden kanssa kun se on helpoimmillaan.. :)

Sain ohjeeksi rentoutua ja tehdä mukavia asioita. Stressi piti jättää toisille, aika helppoo..öhöm...
Liikkua saa ja käydä lenkeillä.. Motivaatio siihen touhuun ollut vähän nihkeetä, mutta lauantai aamulla tipsuteltiin koiran kanssa sitten kuuliaisesti virkeä pitkähkö lenkki heti aamutuimaan. Sopii mulle, aamusta toimitaan ja iltasella notkutaan (jos ei olla sitten töissä :D )...
Tuntuu että kello on hidastunut, päivistä on tullut pidempiä ja mä kerkeen ajatella <3
Joskus on vaan pakko pysähtyä, vaikka mulle se on vaikeaa, erittäin vaikeaa, mutta elämä sitten laittaa niin tekemään jos ei itse sitä tajua...näköjään :/ PÖH... Kyllä mulla virtaa riittäis.. No se piti sitten kanavoida muihin juttuihin, turha mulle sanoa ettei mitään sais tehdä :D

Perjantaina nuorimmaisen kanssa etittiin uusia reseptejä netistä, A etsi ja minä kirjoitin kauppalapulle mitä tarvittiin. Lauantaina sitten kokattiin mielettömän onnistunutta broileripasta vuokaa, vähän ennakkoluuloisesti persikatkin joukkoon heiteltiin, mutta nams, tää kannatti ja tuli hyvä mieli. Illalla vuoka oli tyhjä :)
Iltapäivästä A leipoi parhaita mokkapaloja ekan pieleen menneen taikinan jälkeen etten ikinä oo maistannu, ohjetta pukkaa joku päivä, kun uusimme makuelämyksen ;) Minä kokeilin jännää pätkis keksiä (löytyy ohje fazerin sivuilta) ja ekasta "pieleen" menneestä mokkapala taikinasta tehtiin unelmatorttu tai ainakin sinnepäin :) Joten meillä oli melkoisen herkku iltapala mukavan päivän päätteeksi.

Päivästä nimittäin käytiin kattomassa duudsoneita, vitsit mä niin tykkään niistä jätkistä!! <3 Iltapäivästä vietiin tyttö viettämään omia kaveri synttäreitä muutaman parhaan ystävän kanssa elokuviin ja Rossoon. Siinä matkalla sitten kuopus bongasi jäätelökiskan auki ja sieltä +4 asteen lämmössä nautti herkustaan :)



Tänään on ollut ihan sunnuntai. Kotoilua ja ruuan laittoa, lötköttelyä ja vähän terassin sisustelua. Eilen nimittäin löydettiin class ohlssonilta kivat, edulliset puutarhavalot paristoilla. Jotain kivaa siis terassin katosta roikkuvaan oksaan kesäksi. Noihin nenäliinoista tehtyihin pomsseihin oon ihan lätkässä ;)  niitä piti myös sotkea mukaan.
Tykkään <3 Entäs sinä?



P.S Mulla oli melkoinen koti hoitolakin täällä, kun tytöt teki jalkahoitoa ja kynsien lakkausta äipälle 4e hintaan :D Itse puolestani leikin kampaajaa ja jaoin tän helpon nopsan kampaus ohjeen FB puolella Sydämellä tehtyä sivustolla, käyhän kurkkaas jos puuttuu kevään juhliin kampaus!!!

Moikka moi ja positiivista uutta viikkoa kaikille!!! <3

5 kommenttia:

  1. Ihana postaus! Upea terassin oksa, kaunis kampaus ja vielä Duudsonitkin! :) Melko bueno viikonloppu teillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tuo terassin oksa on jo hieman riisuttu malli, kun eilen joku ihme myrskytuuli riepotteli hetken terassia ja kaksi pomssia tiessään :D Saahan noita uusia tehdä, taidan odotella juhliin asti. Meillä oli kyllä mukava viikonloppu <3 Iloista ja toivottavasti aurinkoista viikkoa sulle!!

      Poista
  2. Terassin koristeet näyttävät kyllä todella hyviltä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieman ehkä juhlavatkin, mutta saahan elämä olla yhtä juhlaa, eikö ;)

      Poista
  3. Heti innostuin, että minäkin tahdon puutarhavalot ;) Mutta, kun ei ole sitä katettua terassia, yhäkään, niin en oikein tiedä, millaisia valoja sinne uskaltaa asennella.. Jotain täytyy keksiä, minulla on tuollainen hyvä oksakin jo olkkarissa katossa, sen voisi siirtää. Kiitos Katja, taas kerran, sun postauksista saa aina intoa <3

    VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3