keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Aurinko


Moikka ja kiitokset kaikille ihanille jotka jaksaa käydä aina kommentoimassa ihania, kannustavia ja piristäviä viestejä, niitä on niin SUPER mukava lukea!!! <3 Ja tottakai kiitokset menee myös niille jotka täällä aina käy piipahtamassa vieraisilla, ootte tärkeitä yhtä kaikki :)
Mä oon ollu vähän väsynyt ja vetämätön ja sen vuoksi kärsin omantunnontuskia koska en ole postauksissa ollut järin ahkera enkä muiden blogeissa juurikaan piipahdellut.. Onko tää nyt sitten kevät väsymystä vaiko..?? On ollut ihan ihmeellistä nukkua muutamana päivänä oikein päikkärit.. juu ei oo oikein tämän mamman päiväohjelmiin kuulunut, ei malta ;)
Eilen viettelin sairaslomapäivää kipeän lapsen kanssa kotosalla ja aamupäivästä sitten oudot valoilmiöt alkoi pilkahtelemaan kaihtimien välistä. Oikein oven raosta täytyi mennä aurinkoa tervehtimään ja kirmata hetkeksi koirien kanssa ulos.
Ihana, ihana kevät on tulossa, se tulee, se tulee!! :)
Pilvetön taivas, räystäältä tippuva vesi ja auringon lämmittävät säteet, ei siihen onnellisuuden tunteeseen paljon tarvita <3  Että mä niin herään taas eloon kohta tästä talvihorroksesta, mihin vaivun aina Tammikuussa.

Perjantaina alkaa vapaat ja ainakin askarteluliike, maalikauppa ja huonekalukauppa saa musta asiakkaan sekä ehkäpä suunnitelmien onnistuessa saattaa olla kasa laminaattia tuossa odottamassa olohuonetta.
Kevät on meille melkoisen juhlimisen aikaa, on synttäreitä ja nimppareita, pääsiäistä, vappua ja äitienpäivää... Kaikkea ihanaa tulossa <3
Kuopuksen kanssa istuttiin eilen aamupäivä tietokoneen äärellä ja huokailtiin uusia mekkoja taas.. hulluutta on monenlaista, mutta niin on niitä juhliakin ja eihän sitä nyt samassa mekossa kaikkia juhlia vietetä :D

Joten eiköhän tässä reipastuta ja ruveta oikein tekemällä tekemään sitä kevättä ja arvontakin ihan pian tulossa.
Muutaman viime kevään kuvan laitan tähän ihan fiilistelyn vuoksi... Heippa <3
13 kommenttia:

 1. Välillä on hyvä vaan levätä ja olla. Tänään itse havahduin ensimmäisen kerran haistelemaan kevättä. Kyllä se sieltä tosiaankin tulee =) Mukavaa loppuviikkoa Sinulle, Katja ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Niin on silloin kun se tuntuu luonnolliselta mutta nyt tuntuu että onko tässä oikein terve, mahakin ollu kipeä :/ Mutta ehkä tämä tästä kun saa levätä kunnolla vapailla :) Ja kevät saa aina mielen niin uudeksi ja pirteäksi <3 Ihanaa tulevaa viikonloppua!!

   Poista
  3. Toivottavasti et itsekin nyt sairastu. Onneksi aurinko piristää mieltäsi ♥

   Poista
 2. Kyllä akkujen lataaminen on tärkeää, silloin kun siltä tuntuu.. kaunis ilma sai tänään hymyilemään itsekseen vaikka töihin ajelin, kevättä rinnassa :D
  Kauniin bannerin olet tehnyt ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Oli aika jo hieman jotain muutosta saada blogin ulkonäköön!! Huominen työpäivä ja mä niin olen vapailla lepäämässä ja tekemässä kaikkea kivaa!! :)

   Poista
 3. Ihana uusi banneri sulla!
  Mullaki ollu väsymystä ja vetämätöntä oloa muutaman päivän...mitä lie?
  On kyllä ihanaa, kun kevät on tulossa, täälläkin tänäänkin paisteli aurinko<3
  Kivoja juttuja teillä tulossa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos <3 Kyllä mä niin odotan aurinkoa ja aamutee hetkiä lämpimällä terassilla, IHANAA!!!

   Poista
 4. Mulla on ollut ihan sama juttu...tammikuu meni ihan horroksessa ja nyt tuntuu ettei ole oikein näitä postausaiheita juurikaan...huomenna vielä töihin ja sitten mulla alkaa runsaan viikon loma...kyllä se siitä! Nostetaan nenät kohti aurinkoa, pianhan se kesäkin sieltä tulee!
  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tammi ja helmikuu on semmossia välikuukausia joissa aina uinun talvihorroksessa. Hyvää lomaa sulle ja rentoudu kunnolla, niin mäkin teen mun vapailla :)

   Poista
 5. Kyllä se aurinko tuo energian tullessaan. Talvi pitäisikin saada halutessaan viettää talviunessa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä aurinkoa ja lämpöä ja uuden kasvun alkamista odotan innolla!!! Keväällä on paljon kaikkea tapahtumaa ja juhlia, etten malta odottaa <3

   Poista
 6. Ihana uusi banneri sinulla <3 Välillä varmaan jokainen meistä blogin pitäjistä on väsynyt/kiireinen tjn ettei ehdi postauksia tekemään ja eihän aina välttämättä edes ole mitään kirjoitettavaa mutta älä huoli äläkä ressaa ei me lukijat täältä mihinkään hävitä vaikka et vähään aikaan kirjoittelisikaan mitään täällä :) Kevät fiilistä alkaa pieninä pilkahduksina välillä tulemaan itsellenikin kun tuo aurinko on pilkahtanut pilvien välistä <3

  VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3