lauantai 20. joulukuuta 2014

Joulua..


Tip tap tip tap... Joulu on ihan ovella jo!! :)
Tää viikko on kyllä ollu semmosta touhuamista, ystävien tapaamista, kummilapsien lahjomista ja ompa siinä sivussa pakkanen täyttynyt oma tekemästä porkkana, lanttu, makarooni ja bataattilaatikoista. Kinkku sulaa hiljukseen jääkaapissa ja töissä ollut kiireistä.
Mites teillä? :)
Mulla on kuitenkin ollu ihan mukava viikko, en valita! Hössötyksen puolelle tää näin joulun alla väkisin menee. Toissa päivänä piipahdin robin hoodissa missä nykyään tulee harvoin käytyä ja teinkin mukavan löydön. Alennuksella keittiön tuoleihin jouluiset ihanat päälliset <3 Valkoiset (tai joskus ollut) jätin alle jotta kivasti tuota valkoistakin tuolta pilkistää, ei noin yhtään hassumpi!

Tänään hain töiden jälkeen leipomistarvikkeita ja karjalanpaisti lihat sekä jauhelihat lihapulliin, joten en aio juosta isoja ostoksia enää ennen joulua. Tulppaanit havujen kanssa sujautin maljakkoon olohuoneeseen, leikko amaryllikset haen alkuviikosta! Hyasintin nuppu hissukseen heräilee myös joulun tunnelmaan, siinä minun suosikki joulukukat <3


Huomenna on vapaapäivä ja aion nautiskella rauhallisen adventti jouluaamun <3
Muutama työpäivä sitten vielä ja sitten saa olla, fiilistellä, rentoutua ja kuunnella perhettä ympärillä, koko rakas perhe koolla, ihanaa!!!

Näihin tunnelma kuviin meiltä huomiseen <3 Ihanan tunnelmallista lauantai iltaa jokaiselle!

13 kommenttia:

 1. Ahkera olet ollut. Sitten on mukava viettää joulua ja herkutella yhdessä perheen kanssa ♥ Kauniita nuo tulppaanit noiden havujen kanssa. Empä olisi taas itse tuotakaan keksinyt/muistanut, höh... joten otampa tästä taas yhden vinkin matkaani. Kiitos ♥ Kauniilta näyttää teillä muutenkin. Hyvää vapaata ja 4. adventtia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollut mukava tehdä kaikenlaisia jouluisia puuhia ja kokkailla laatikoita, niitä on sitten mukava tarjoilla jouluna perheelle <3 Valkoiset tulppaanit havujen kanssa on minusta niin talviset ja tunnelmalliset! Kevät puolella sitten vaan pelkät tulppaanit ;) Ihanata adventtia sinullekkin!!!! :)

   Poista
 2. Voi sulla on kaikki valmiina :) Tänään leikittiin miehen kanssa tonttuja, paketoitiin ja kaapit täytettiin, eli kaupassa ravattiin, joten pääsee edes hiukan joulun fiilikseen mukaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkein kaikki, kyllä jotain täytyy jättää viime tinkaan :D Esimerkiksi siivouksen... Mie niin odotan joulua ja sitä yhdessä oloa perheen kanssa, tytärkin tulee kotiin <3

   Poista
 3. Arvaas, kuka lähtee ostamaan valkoisia tulppaaneja:)
  Kauniin jouluisia kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoiset tulppaanit kuuluu ehdottomasti jouluun kera metsästä poimittujen havujen <3 Yksinkertaista mutta kaunista!!

   Poista
 4. Ihanaa joulua ystävä kallis💘 milä yoi ihana lipasto on joka adventtikynttelikön alla? Ihan ohi menny😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa joulua Päivi sinunkin perheellesi <3 Toi pikku pikku lipasto on jäänyt kokonaan bloggaamatta, joku päivä palataan siihen kyllä, kokonaan unohtunut!! :)

   Poista
 5. Robbarista tekee kyllä välillä kivoja löytöjä! Samoin kuin Hintakaaresta, joka siis oli mulle uusi tuttavuus, löysin minä kivan tuikkukupin kun menin etsimään myyjäisiin herkkukoreille edullisia koreja.

  Mukavaa adventtisunnuntaita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä aion piipahdella useammin robbariin kun hinnat ei yleensä päätä huimaa ja sieltä löytää yllättävän kivoja juttuja :) Rentoa sunnuntaita ja jouluista mieltä sinullekkin <3

   Poista
 6. Meiltäkin löytyy samanlaiset tuolin päälyset,on todella ihanat ja niin Jouluiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä kivat :) Kivasti tuo joulun tunnelmaa keittiöön <3

   Poista
 7. TEILLÄ ON KYLLÄ JOULUJUTUT KOHILLAAN , OIKEIN TUNNELMALLISTA JOULUA PERHEELLESI KERA NUIN IHANAN ÄITIN ! PÄIVI POHJOISESTA

  VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3