lauantai 20. syyskuuta 2014

Terassin tähtisumua...

Heippa hei :)
Tiedättekö tunteen, kun aamulla vaan tuntuu heräävän väärällä jalalla ja mieliala pysyy aamupalankin jälkeen alamaissa..? Kun olet oikein odottanut jotain ja sitte se ei vastaakkaan odotuksia ja se suuri pettymys..? Tää ei ollu mun aamu eikä vielä päiväkään mutta iltaa kohden jo hymykin tuli suupieleen ja viimostaan terassin kukka/kynttilä terapia laittoi hyvälle mielelle :) Harvoin tämmöstä mulla, mutta joskus sitä vaan on mököpäiviä :D Mitään suurempaa syytä ei aamusta heti ollu, oli vaan hirmuisia odotuksia kun pitkästä aikaa on kahden päivän vapaat, eikai sitä nainen syyksi muuta tartte?! Sitte kyllä päivän mittaan sai oikein aiheestakin vääntää känkkäränkkää, mutta se siitä..

Iltapäivästä siis ulkoilu puuhia terassilla! Eilen koiralenkillä ollessani raahasin ison oksan metsästä terassille, idea jo viime syksystä ja nyt vihdoin se sai tuulta purjeisiin. Mies siinä sitten ähki ja venytteli porakonetta kohti kattoa ja kiinnitti sen sinne roikkumaan ja siitähän tuli IHANA <3 Viime syksyn hankinta, kolme tähtikippoa pääsi oksille roikkumaan ja tähtinauhalla kruunattiin tämä tunnelman tuoja!!! Vaikea kuvattava oli kyllä tämä, eikä läheskään niin hieno kuvissa kun livenä tuossa terassilla :)


Torstaina pojan ollessa mopokoulussa, oli aikaa piipahtaa muutamassa sisustusliikkeessä missä en ollut aikoihin kerennyt käymään ja ihanan pienen tähtilöydön teinkin sitten.....YLLÄTYS :D


Kylpyhuoneen tai muun semmoisen mattonahan tämä myytiin, mutta kyllä mulle heti tuli ihan joku muu paikka mieleen :)Siihen se terassin vanhalle puupöydälle asettui niinkuin ois aina siinä ollu! <3
Mä rakastan noita marjakanervia!!! <3 Kyllä se syksy vihdoin saapui meidänkin terassille :)


Saunasta kuuluu tyttöjen supattelua ja keittiön ikkunasta tuikkii kynttilän valo terassilta, joten aika rentoutua lämpimillä lauteilla ja antaa kehon stressi tason laskea, yksi tehtävä pois päiväjärjestyksestä ja syksyinen terassi toivottaa lämpimästi vieraat tervetulleeksi. Huomenna on toivottavasti paljon parempi päivä aamusta asti <3 Hyvää yötä!

P.S Kiitos kaikista terveisistä arvonta kommenteissa, ne saa AINA hyvälle tuulelle, pienikin terveinen!! Ja uusia lukijoita, aina yhtä ihana tunne :) Tervetuloa!!! Vielä aikaa osallistua arvontaan ne jotka vielä ei ole kerenneet, katso edellinen postaus..4 kommenttia:

 1. Ihania syysasetelmia oot tehnyt. Meillä ei vielä oo yhtään :( Jospa ens viikolla. Parissa kodissa olen nähnyt tuollaisen koristellun oksan ihan sisätiloissa. Tosi kivoja ovat! ...ja tuo uusi liina/matto on ihana. Onhan siinä tähti. Se kolahtaa aina =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sä krisse kerkeet vielä syksyä laittelemaan, kaikki aikanaan, ilman stressiä :) Juu miekii oon noita oksia nähny siellä sun täällä ja viime syksystä tuo risu oli jo haaveissa tuonne virittää, joten niinkuin sanoin kaikki aikanaan :D Mutta tykkään kyllä hirmuisesti tuosta käppyrästä koska ne tähtilyhdyt on siinä roikkumassa mahdottoman ihanat pimeällä <3

   Poista
 2. Hävisköhän se kommentti taas taivaan tuuliin? No tässä uudestaan eli: Ihanan näköistä taas tuolla teidän terassilla. <3 Pitäis saada aikaiseksi tuo meidänki kaatopaikka laittaa syyskuntoon. :D Ja tuo oksalyhty -juttu näyttää myös pimeällä tosi tunnelmalliselta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mä tykkään super paljon kun nuo lyhdyt loistaa keittiön ikkunastakin sisään! Mulla on täällä semmosta kokonaisvaltaista perkausta meneillään, mä haluan saada paikat toimimaan ja tavarat omille paikoilleen....taitaa olla elämän mittainen projekti tuo :D hih...Mutta virtaa on taas sisustaa kun työelämässä on eri tuulet puhaltamassa, ei oo liikaa kuormitusta aiheesta aamusta iltaan :)

   Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3