perjantai 13. kesäkuuta 2014

Ali


Huomenta tuuliseen ja kylmään kesäsyksy aamuun :)
Meillä täällä kaikki vielä nukkuu ja me ajateltiin Alin kanssa postata teille nyt syy kiireeseen joka on pitänyt minua täältä pois, myöskin tuunaus ja muut projektitkin on olleet vähemmällä, tosin vahvasti mielessä!!! :)

Vappuna meille muutti siis Ali, pitkäkarvainen saksanpaimenkoira <3 Ali oli tullessaan noin 14 viikkoinen komistus ja kaikki joilla on koiria ja isoja semmoisia ilman selittelyjäkin arvaa, että puuhaa on riittänyt!!
Sisäsiisteys kasvatus oli opeteltava ja siinäpä sitä sitten lattialuutun kanssa meni Toukokuu. Nyt voidaan sanoa että ollaan hyvinkin nämä asiat opittu, pentu on kyllä erittäin viisas!

 Tässä vaan kökötän ja ihmettelen ensimmäisiä päiviä mihin minut on tuotu <3 Korvatkaan ei tottele ja ympärillä on paljon ihmisiä, jotka silittävät ja halaavat ja raahaavat alvariinsa ulos :)
Mutta onhan mulla kaveri, Luna.

Black&White <3

Arki ja viikonloput on mennyt siis koiratouhuissa hyvin pitkälti. Käydään oppimassa koulutuksessa, hellepäivinä uimassa ja sitähän tuo koira rakastaa, vettä ja sukelluksia :D Luna mielellään katsoo rannalta ja sukii turkkiaan..
Vapaapäivänä rauhalliset aamulenkit metsässä on ihan parhautta. Joskus pikku tyttönä meni monet kesät metsässä leikkien ja monesti ihan yksinkin ja nyt kun siellä kävelen aamutuimaan tai vaikka iltapäivä paahdetta paossa en ihmettele luonnon vetovoimaa ja sitä rauhaa minkä sieltä saa.Kyllä on komiata katsella <3
Ali kyllä kasvaa silmissä ja pentu vaihe on ihan ohikiitävää! Nautitaan hetkistä ja ollaan iloisia joka kerta uuden oppimisesta :)
Tänne tullaan moikkailemaan ja kertoilemaan kuulumisia!


Jos mä puhallan nää kaikki, niin saako sitte toivoa? ;)2 kommenttia:

  1. Aivan ihana kullannuppu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllähän tuo on viimosenkin nurkan sydämestä täyttänyt <3 Ihana on Lunaa unohtamatta!!

      Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3