maanantai 24. helmikuuta 2014

Perfect Home

Kaksi vuotta emännöin näitä ihania sisustuskutsuja <3 Viime syksynä jo välillä leikittelin asialla,  josko alkaisin itse näitä ihania tuotteita edustamaan. Aika ei ollut silloin kypsä, paljon asioita auki, ei ollut uskallusta! Nyt sitten kolme viikkoa sitten oli, kun puhelu tuli Helsingistä ja kyseltiin josko kuitenkin.. Tulevaisuuden näkymät oli selkiytyneet ja sisustus on mun elämä, mä rakastan tätä hommaa kaikella tavalla, miksei siis harrastus mielessä näin aluksi... No miksei ja tässä ollaan :)
Kolmet kutsut takana ja ihan myyty tähän hommaan <3 Muutama tunti höpöttelyä ja fiilistelyä emäntien ja asiakkaiden kanssa muutaman kerran viikossa, sopii mulle :))
Tänään olen tehnyt omat sivut facebookkiin, joten käyhän tykkäilemässä jos yhtään on sinun juttu ;) Löytyy nimellä Perfect Home Katja Sorvali.
Sähköpostiin voit laitella viestiä, jos vaikka kutsut kiinnostaa tai muuten vaan kysyttävää.
katja.sorvali@luukku.com  (En saanut jostain syystä linkkiä suoraan tuohon s.postiin)
Nyt mä lähden lukemaan kotiblogit lehteä, on muuten kiva! Ja nukkumaahan, koska huomenna töihin ja töissä mua ootteleekin ikkuna tuunausta. On ihmeellistä miten kaikki tuntuu toisenlaiselta kun tekee sitä omaa juttua, hymykin tulee suupieliin ihan väkisin <3
Hyvää yötä...


4 kommenttia:

 1. Oi, että...nuo Perfect Homen tuotteet on tosi kauniita! Olen pitkään miettinyt kutsujen emännöintiä. Josko nyt? Tiedän, että kun aloittaa konsulttina on tärkeää on saada alkuun kutsupaikkoja. Palaan asiaan =)

  VastaaPoista
 2. Mie oon ihan koukussa noihin ihanuuksiin myös ♡ Kuten nyt arvata saattaa ;) Voi oispa ihana kuulla sinusta kutsu pyynnön merkeissä, jään odottelemaan ♥

  VastaaPoista
 3. Voi kun kiva, miekin aloitin nyt helmikuussa jälleenmyyjäksi ja täytyy sanoa, että mie hurahin, ihan täysillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa puuhaa :)) Missä päin sie Kaisa hullaannutat ihmisii? :-D

   Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3