sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Viikonlopun "parhaat" palat :)

Hei taas näin iltamyöhällä! :)
Loma se loppui lapsilta, harmi, oli mukavaa!! <3 Kotoiluahan se aika paljon sisälsi, muttei aina tarttekkaan mitään hienoja tai kalliita reissuja! Lähekkäin ja yhdessä ollen tulee ainakin yhtä hyvä mieli ;)
Perjantaina meillä oli perhe kivaa ja käytiin ekaa kertaa hohtokeilaamassa porukalla ja ei jäänyt 8-vuotiaskaan nollille pisteissä vaan urheasti painavaa keilapalloa onnistui ainakin sinnepäin vierittämään, ja tulihan sieltä yhden kerran melkein täyskaato! Mennään kyllä uudelleenkin :)
Nälkähän siinä tuli huutaessa kannustuksia, käden takia kun jouduin vaan vierestä seuraamaan muiden kisaamista ja Amarillossa käytiin sitten makustelemassa Burgerit.
Kaupan kautta kotiin ja odotus palkittiin siellä kaupassa, kun ekat joululehdet sain käsiini <3 Oih sitä riemua!!! :D Illalla oli ihana sängyssä peiton alla fiilistellä kuvilla ja tunnelmallisilla teksteillä <3

Saattoipa havujen sekaan löytyä terassille myös kivat valot... ;) En ees malta kun pääsen huomenna tuonne varastoon tonkimaan muita joulutavaroita!!!!
Viikonloppuna iski myös hirmuinen askartelufiilis, kun löysin viime vuotisen meidän pojan tekemän tähden minulle. Oli melkoisen pakahduttava rakkaus tunne rinnassa, kun yllätykseksi minulle tämän oli askarrellut <3
Tämä tähti on saanut vuoden aikana hieman kolhuja, mutta toiveissa saada uusi tai vaikka useampikin ;)
Toisenlaisenkin tähden teko ohjeen joku oli linkittänyt Facebook sivustolle ja pakko oli heti kokeilla!
Merry Christmas <3
tuliko tähden näköinen??
Hei, haluisitteko työ tekovaiheita tänne näistä jutuista vai onko hommat kaikilla enemmän hallussa kun mulla :D
Tää oli ensimmäinen harjoituskappale, mutta helppo homma oli kyllä tehdä tuo tähti!

No sitten tää into myös laajeni tyttöjen hiuksiin, niissä kun mulla loppuu heti miten itsellä mielikuvitus =O Mutta taas kiitokset Facebook ja joku innokas vinkkien jakaja, sain näyttävän mutta suhteellisen helpon ohjeen hienoon tukka rusettiin.
Näyttää tosiaan paljon monimutkaisemmalta tehdä mitä se onkaan!

Tästä mulle tuli Facebook sivustolla viestejä ja ohje pyyntöjä ja joku päivä postaan tästä vaihekuvia teille, kun muistan ja kerkiän :)

Mitäs muuta sitten :D
Lauantaina vieteltiin tyttöjen iltaa mummon kanssa ja käytiin jammailemassa  uniikin ja spektin keikalla Kouvolan kauppakeskuksessa, jonka jälkeen syötiin ja herkuteltiinkin koko loppu ilta. Aikasta makoisa viikonloppu siis!
Tänään olikin vuorossa sohva, torkkupeitto ja ihana elokuva, Pikku naisia <3
Jälkkäriksi elokuva -Mitä tapahtui joulupukille 2 ja joulufiilis sai otteen :D
Mukava viikonloppu ja toivottavasti yhtä mukava viikko alkamassa!!! Täällä ainakin valojen viritystä terassille, kirppistavaroiden hinnoittelua ja joulutavaroiden nuuhkimista :)) Toivottavasti ei kipeän lapsen hoitamista... kuopus oli päänsärkyinen ja kalpea iltasella vai jännittikö kouluun paluu loman jälkeen?!
Reipasta maanantai aamua sulle <3

4 kommenttia:

  1. Ehdottomasti teko-ohjeet tähteen!! Tosi hieno! Harmittaa, kun niin usein löytää vain hienoja kuvia ja "sinnepäin" neuvoja, niin tällainen tuunailun opettelija ei osaa tehdä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tokihan mie mielelläni laitan ohjeet kera kuvien :) Heti huomenna saattaa olla uutta postausta siis luvassa! Hyvää yötä ♡

      Poista
  2. Tehän olette tehneet kaikkea kivaa!
    Ihana tuo rusettikampaus <3

    Me ollaan kans käyty lasten kanssa hohtokeilaamassa, pitäis mennäkkin taas pitkästä aikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä oli mukava loma ♡ Joululomaa odotellessa ;) Rusetti kampauksesta laitan ohjeita jos muitakin mielikuvituksettomia tyttöjen hiuksien kanssa eikä oo ohjeeseen törmännyt! Musta toi on kiva ja sopii juhliinkin :) Keilaus oli kivaa ja melkosen edullista koko perheen kivaa puuhaa, arvelutti pienimmäisen kohdalla mutta hyvin meni ja niin mennään mekin uudestaan!!!

      Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3