sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Makuuhuone vaihtoi talviturkin :)

Taas sunnuntai-ilta?!? Siltikin moikat sinne joka kotiin :)
Ihan käsittämättömän lujaa tuo aika kiiruhtaa, ettei perässä meinaa pysyä..
Viikonloppuna meillä isi ahkeroi koko viikonlopun töissä ja minä viettelin eilen tyttöjen kanssa aikaa kauppakeskus Veturin 1-vuotis synttäreillä ja saatiinkin muutamia kassillisia hyviä tarjouksia kotiin tuomisiksi ;) Nyt ei pakkanen pääse yllättämään kenenkään jalkoja ja pesuaineita riittää talven yli, jos lumen alle jäädään saarroksiin :D
No mitäpä tänään muuta sitten, kun luuttua käteen heti aamusta! Oli kyllä mukavat fiilikset siivoilla ja istutella vihdoinkin niitä syys juttuja terassille.
Eilen löysin tosi edullisesti aivan mielettömän pehmeän ja ihanan tähti (nyt se tähti-villitys on ihan huipussaan täällä ;) ) torkkupeiton sängyn päälle. Pisteenä makuuhuoneelle, löysin varastosta musta valkoisen puuvillamaton, jonka pesin ja heitin sängyn päätyyn ja UH IHHANAA, se sopi sinne ihan hyvin!!! ;)
Näytänkö kuvia...


Pahoittelen kovin sumuista kuvaa taas :/

Ehkä ne ihan tarkkasilmäisimmät ja alusta asti mukana olevat lukijat huomasivat, että se kristalliruusulamppu on pois. Se etsii uutta paikkaansa tai odottelee kevättä ;)
Muutenkin tuo huone vaihtoi talviturkkiinsa ja harmaa, valkoinen ja musta luo siellä pesämäisen tunnelman, tykkään kyllä <3


Muutamat tähtijutut tietty sitten uloskin oli kiva saada........ <3



Väriä syys terassille...





Tässäpä tätä olikin taas! Ensi kuun Halloween juhlat lähestyy ja sitten alkaa se ihanaakin ihanampi joulun taikainen aika <3 Kyllä tässä ajatukset on jo muutamia kertoja lähtenyt harhailemaan joulusisustuksiin ja tunnelmaan....<3 Sormet syyhyää jo päästä fiilistelemään lapsien kanssa suomalaista tonttukirjaa joka on monen vuoden perinne, että sitä luetaan iltasella ja jutellaan tontuista!!! 100 yötä enää ja parhainta onkin sen odotus ;)
Hyvää alkavaa syksyistä viikkoa teille <3

4 kommenttia:

  1. Voi kun onkin ihanainen sisustus. Minäkin rakastan tähtiä kuoseissa ja koriste-esineissä, nuo kynttilälyhdyt ovat kauniita. Ihana blogi, liityin heti lukijaksi :)

    VastaaPoista
  2. Moikka ja kiitokset :) Nuo tähdet on mulle vasta ihan uusi innostus sisustuksessa ja tuntuu että nyt niitä on pakko saada joka paikkaan :) Tervetuloa Lumimarja lämpimästi blogini lukijaksi!!!! <3

    VastaaPoista
  3. Ihania kukka-asetelmia ja tähdet ovat oma kestosuosikkini. Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  4. Kiva kun piipahdit tutustumaan :) Tähtien määrä täälläkin sen kun kasvaa ja jouluun mennessä taitaa olla melkoista tähdenlentoa ;) Hauskaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3