maanantai 28. tammikuuta 2013

Bloggaamisen haparoivia ensi askeleita..

Näin viikon alusta on hyvä alkaa uusia asioita...niinkuin joka toinen viikko laihdutuskuurin aloituskin ;)) kuulostaako kenties tutulle...? Päätin kuitenkin TÄLLÄ viikolla aloitella siis tämän miun ihka oman blogin pitämisen ja siis toiveethan on korkealla. Voi kumpa saisin edes jokusen ihmisen kiinnostumaan kirjoituksistani ja elämästäni siinä määrin kuin tänne siitä päivittelen!! Sisustushan on se päivän sana ja moni sitä tekee harrastuksenaan, niin kuin minäkin ja ihan mielenvirkistykseksi. Minun sydäntä lähellä on maalaisromantiikka kaikissa muodoissa ja hieman sovellettuna katjan versiona, sotkettuna kenties monen muunkin tyyli lajiin, mutta tärkeintä että jokaisella on semmoinen koti missä viihtyy ja pystyy rentoutumaan :) SYDÄN ON SIELLÄ MISSÄ KOTIKIN <3 Aion laitella paljon kuvia omista ideoistani ja kodistani ja nappaa sieltä sitten omaan kotiisikin jotain jos miellyttää!! Kakkujen koristelu on myöskin semmoista puuhaa johon joskus uppoudun kun siltä tuntuu, leipominen rentouttaa ja siinä saan myöskin käyttää luovuuttani..lopputuloksestahan voi olla sitten montaa eri mieltä :D
Perheestäni olen saanut nauttia viimeisen vuoden ollessani pitkällä sairauslomalla, jolle tosin ei vielä loppuakaan ole näkyvissä ja on koetellut tietysti myös positiivisuusvarojani melkoisella lailla, siksi ajattelin myös tämän blogin olevan yksi niistä voimavaroista joita nyt tarvitsen ja siksi mielelläni myös haluisin teidän keskustelujanne ja komenttejanne tänne mulle :)
Toivottavasti blogistani olisi iloa jollekkin ja saisin välitettyä energiaani ja intoani muillekkin jotka ovat oman elämänsä sisustajia <3


Laitan tähän nyt kuvia tämän vuoden ekasta projektista jossa asennettiin mieheni kanssa lasihylly keittiön ikkunaan, joka mahdollisti laittaa kahteen kerrokseen tavaroita joita haluan olevan esillä. Kynttilät ovat yksi niistä mitkä palaa meillä HYVIN usein!!! Myöskin kaikenmoiset lasipurkit joissa metallikannet ovat nyt ihan IN! Halpa ja helppo juttu oli ja minusta hyvin kaunis ratkaisu.. ja ne onkin yksi minun juttuista..haaste löytää jotain mikä näyttää kalliilta mutta todellisuudessa vaiva maksaa enemmän kuin itse hankinta ;) Jatketaan taas myöhemmin..

6 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia, mistä sait idean? Mistä lasihylly on peräisin? Tulen uudelleenkin kunhan pääset alkuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle, ihanaa kun joku uskaltaa kommentoida :) lasihylly on tilattu lasiliikkeestä ja ihan peruslasia.. hintaakin tuli vain 20e eli edullinen! kannattimet tietysti siihen vielä ja niitä nyt saa melkein joka kaupasta ja voi valita sitten oman sisustuksen ja maun mukaan :) tervetuloa uudelleenkin, yritän päivitellä mahdollisemman usein...nyt en malttaisi millään olla pois täältä :D kevään odotuksia!

   Poista
 2. Tutustumiskäynnillä :) Hyvältä vaikuttaa, siitä se lähtee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kikka :) Se merkitsee paljon kun tutut alkuun viitsii kannustaa ja käydä vilkaisemassa!!! Ja toki toivon että siekin täällä vierailisit säännöllisesti ;) kevättä rintaan ja mukavia tunnelmallisia kutsuja sinulle!!

   Poista
 3. Ihanaa..varma lukija täällä. <3 Siun sisutusideat ja -vinkit on aiiiina niin ihania, että on mukavaaa päästä niitä lukemaan täältä blogistakin. sivutkin on vallan houkuttelevat. Jatkoa odotellessa siis...<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa <3 Jatkoa tulee varppina!!! Olipa mukava kuulla sivuistakin mielipidettä, että ovat monen tunnin uurastuksella jotensakkin onnistuneet ja harjoitus tekee mestarin ;) mie oon nyt niin innoissani etten malttais olla pois täältä.. toivottavasti löytyy tasapaino..hih.. Palaillaan näissäkin merkeissä!!

   Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3