tiistai 29. tammikuuta 2013

Tiistain tilityksiä :)

Minä olin aivan hämmennyksissäni eilen (kun tottakai piti käydä kurkkimassa omaa blogia pitkin päivää :D ) siellä oli käynyt katselijoita, tutustumassa minun sivuihin (IIIK) ... jopa kommentoinut ja HEI mulla on yksi lukija ihan varmasti :)) Nyt siis hirmuisilla suorituspaineilla eteenpäin..hih..
Kaikille mun ystäville ja naamakamuille kiitokset kannustavasta alusta <3 Sekä kaikille teille joita en vielä tunne mutta toivottavasti teitä oisi jatkossakin!!

 Aamusta räpsin vähän kuvia tosta meitin olohuoneesta. Lähinnä seinistä, mitä sieltä meiltä löytyy, valkoisten tylsien levyjen lisäksi..nim. tapetteja etsitty jo kesästä asti! Oisko sulla vinkkejä joistain upeista tapeteista jotka sopisi tähän meidän tyyliin??  Löysin kamerasta uusia ulottuvuuksia ja sain otettua myös kivoja piirroskuvia, ne on meidän ruokailutilasta. On tuo tekniikka vaan ihmeellistä vaan kuka opettaisi sen minulle?! :D Tän blogin avullahan voi oppia jopa tietokoneen hallintaa, mainiota!


nämä vasemmalla olevat kehykset olen tilannut perfect homelta <3
Pitkään haaveilin olohuoneeseen "perhepotretista" ennenkuin se toteutui ja hyvää kannatti odottaa :) Löydettiin tämmöiset vanhanaikaiset ikkunan pokat (kuvassa 2 pokaa jotka sitten yhdistettiin) jonka alle laitettiin mustavalkoiset suurennetut valokuvat. Tykkään!


Olohuoneen kello. Mulla on joku ihmeen mieltymys isoihin kelloihin :) Ja teksteihin.. No siitähän löytyy molemmat!

                   
Tämmönen ihanuus löytyi syksyllä mistäpä muualta kuin perfect homelta.. ei pääse kuvassa ehkä ihan kokonaan oikeuksiinsa! Ja siellä taustalla yksi monista seinätarrateksteistä mitä minulla on..Niihin olen tykästynyt hirmuisesti myös!! <3


Tässä niitä erikoisia piirroskuvia mitä vahingossa sain otettua kameralla.. ruokailutilasta.. Ette arvaa kuinka kauan mulla on täällä koneella menny :D Nyt perheelle ruokaa!!! Moikka,hauskaa päivää sulle!

4 kommenttia:

 1. Heinoja kuvia äiti! =) Susta tulee vielä tekniikan ihmelapsi ;) Siellähän se kehyksissä mun ja Henkankin kuva näkyy <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Aika paljon oli apuja ;) p.s Lukihäiriötä pukkaa sinnekkin suunnalle :D

   Poista
 2. Onnistuiskohan nytten kommentointi. :) Eli mielestäni sie oot saanu hyvin vangittua kuviin sen ihanan ja lämpösen tunnelman, joka teijän kotona on. <3 Taitavaa kameran käyttöä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teija kiitos <3 Välistä se tunnelma aina pääsee rakoilemaan, niinkuin kyllä varppina jokaisessa lapsiperheessä :D Kameraakaan ei voi joka nurkkaan näyttää.. Oon mie ahkerasti nyt ton kameran kanssa luonut tuttavuutta :)

   Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3