lauantai 5. lokakuuta 2013

Lokakuun arvonta!

Heipä hei ja moikka moi :D
Täällähän on menty vauhdilla yli "rajapyykkien" kävijä laskurissa ja näyttäis siltä, että on oikeus ja kohtuus jo järkätä tännekkin puolelle arvontaa, koska facebook sivustolla semmoinen juuri pyörähti käyntiin ja nythän siis on mahdollisuus jopa voittaa kaksi palkintoa ;) Kellä käy tuuri!?
Mutta siis sinä, just sinä, joka nyt et sattumoisin ole facebookin käyttäjä, olet kuitenkin hyvinkin tervetullut osallistumaan tähän arvontaan :)
Säännöt menee nyt niin, että olet sitten "virallinen" lukijani, satunnainen kävijä tai tosi tykkääjä, kaikki ovat samalla viivalla yhdellä arvalla ja arvan saat, kun kerrot mistä syntyy sinun joulu mielesi? :)

Palkintona ihanat tähti servetit ja kätevälle emännälle kiva tiskirätti ;)

Nyt vaan mulle kommentti laatikkoon kivoja jouluisia viestejä ja saattaa postilaatikosta kolahtaa sulle kiva paketti ;)
Onnea arvontaan!!!
Arvonta käynnissä 15.10 asti!
P.S Olen iloinen uusista lukijoista, tervetuloa tänne sydämellisten tarinoiden äärelle <3

31 kommenttia:

 1. Joulu syntyy tunnelmavaloilla, kynttilöillä, ripauksella punaista ( ja todellakin vaan ripaus...) ja joulukorttien tekemisellä. :) Mukana arvonnassa. Linkitin vielä omaan blogiini arvonnan myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkityksestä, mulla se on vielä aivan hakusessa kuinka se tapahtuu, mutta taidampa kutsua taas tyttären kylään ja rupean harjottelemaan ;)

   Poista
 2. Joulu syntyy perheen kanssa yhdessä olemisesta, hyvästä ruoasta, lasten ilosta, rauhasta <3

  VastaaPoista
 3. Joulu syntyy piparien leipomisella ja valoilla! :)
  Mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 4. Joulu syntyy kauniilla rakkailla joulu koristeilla, kynttilöitä loistaa sisällä ja sekä ulkona, glögin ja piparien tuoksu. Myös jouluiset kukka asetelmat. Lasten ilo on jouluna ihanaa, ne odottaa joka päivä joulupukkia ja innostuu suklaakalanterin luukun avaamisesta. <3 Joulu tunnelma on vaan niin ihanaa <3

  VastaaPoista
 5. Joulun tunnelma syntyy piparin tuoksusta,lasten innostuneesta odotuksesta ja siitä kun keitellään joulupuuro puuhellalla.

  VastaaPoista
 6. Koko perheen yhdessä olosta, toisten muistamisesta ja rauhallisesta tunnelmasta, joululauluista, kynttilöistä<3 ja yhdessä valmistetuista ruuista. Joulu on ainakin meidän perheessä sellainen rauhoittumisen juhla jolloin kerrankin kaikki ovat koolla ja syödään yhdessä ja pitkään ja huomioidaan entistä enemmän toisia.<3

  VastaaPoista
 7. Joulutunnelma syntyy puhtaasta kodista, kynttilöistä ja joululauluista.
  s.kansakoski@luukku.com

  VastaaPoista
 8. Joulutunnelma syntyy siitä kiirettömyydestä joka aattona koittaa. Perheen kanssa yhdessä olo ja se tunnelma mikä joulussa on, tuoksut, värit, valot, ilot, riemut, naurut ja laulut! <3 <3 <3
  liveandhome@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Kiireettömyydestä, lämmöstä ja hyvästä ruoasta syntyy joulutunnelma.

  VastaaPoista
 10. Juolumieli syntyy mm. lumesta, piparin ja kuusen tuoksusta sekä perheen yhdessä olosta. Ihana arvonta.

  VastaaPoista
 11. Osallistun arvontaan!
  Joulu syntyy rauhasta, kynttilän valosta ja tuoksuista.
  holopaisen_veera (at) luukku.com

  VastaaPoista
 12. Kyllä se joulumieli tulee siitä,kun saa laittaa valot kaikenmaailman purnukoihin palamaan ja hakee varaston uumenista kuusen..pallot paikoilleen ja "paketit" ympärille..Piparien leivonta ylläpitää mieltä aina aattoon asti!

  VastaaPoista
 13. Joulumieli tulee kun tekee joululaatikoita ja paketoi lahjoja :)

  VastaaPoista
 14. Lahjojen paketointi on aina ollu yks iso ja tärkee osa mun jouluvalmisteluja. Nykysin myös korttien teko. Lapsena mun joulu alkoi aina vasta kun päästiin mummulaan ja sitte pappan kans hautausmaalle mummun valmistellessa loppuja ruokia. :)
  Mukaan arvontaan ja mää kans linkitin blogiini! :)

  VastaaPoista
 15. Joulu tulee... ensimmäiset valot lyhdyssä sisällä tuo sitä ihanaa tunnelmaa!!!! Täällä tulee aina pyörähdettyä lukemassa sun ihanaa blogia, kiitos tästä!!!

  VastaaPoista
 16. Tänä vuonna joulua on erityisen ihana odottaa, koska vuorotteluvapaalla saan hurahtaa valmisteluihin täysin sydämin. Tunnelmaa on puhdas koti, kynttilän hämy ja herkulliset tuoksut - kaiken kruunaa rakkaat ympärillä ja yhdessä vietetty aika.
  minni42@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Kyllä se syntyy lasten kanssa tehdyistä valmisteluista, piparkakkujen ja torttujen leipomisesta, kodin koristelusta ja lasten ilosta ja jännityksestä.

  VastaaPoista
 18. Kiva arvonta! Mukava myös lukea mistä asioista muiden joulumieli syntyy. :) Minulla se syntyy kodin koristelusta, höyryävästä glögistä, joulutortuista ja joululauluista. Tätä listaa vois jatkaa vaikka loputtomiin, joulu on vaan niin ihanaa aikaa! <3

  VastaaPoista
 19. Ihan ensimmäiseksi tarvitaan jouluista musiikkia, tunnelmallista valaistusta ja sitten vaan kaikenlaista kivaa puuhailua. Glögi muuten on myös loistava tapa kohottaa tunnelma nopsaan kivan jouluiseksi... Arvonnassa mukana mieluusti.

  VastaaPoista
 20. Joulun tunnelmaan pääsee kotona puuhailemalla, askartelua, leipomista, joululauluja, paketointia ja tietenkin kodin sisustusta jouluiseen tunnelmaa. Iltaisin voi sitten kynttilöiden ja tunnelmavalojen loisteessa jouda glögiä. Oi, sitä tekeekin jo mieli <3 Mukaan arvontaan :)

  VastaaPoista
 21. Joulutunnelma syntyy valmisteluista ja yhdessäolosta. Kohta on marraskuu ja saa jo aloittaa joulua tunnelmoiden. Kahdella mukana.

  VastaaPoista
 22. Perheen kanssa olemisesta ja kodin koristelusta :)
  89tmsk@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Siis niin hullua kun se onkin..pari joululahjaa oon jo tehny ja muutaman ostanut ja niiiin tekis mieli jo paketoidakkin..JOulu tulee kodin uudelleen sisustamisesta , kynttilöistä , kinkusta ,karkista ,spraitista , ähkystä ja siitä kun kaikki 7 mukulaa ,miniä ,vävy anoppi......on paikalla!!! JA KUUSI!! yks vuosi ukko joutu hakee kolme , 3!!! kuusta et mulle kelpas..tehtiin sitten diili ettei se puutu mattoihin enkä mä kuuseen...

  VastaaPoista
 24. Joulun valmistelu on tässä perheessä alkanut nyt jo. Olen alkanut tekee joulukortteja. Tänään mietin jo, että laittaisin ekan jouluvalon palaa.
  Tuoksu, värit ja valot saa minussa se joulutunnelman aikaa. :)

  VastaaPoista
 25. Joulu syntyy joululauluista ja kynttilöistä!
  elina_myllykoski@hotmail.com

  VastaaPoista
 26. Joulumieli häivähtää joulun oikean tarkoituksen muistamisesta ja tunnelmaa tulee kynttilöistä ja toivottavasti lumesta!
  -Satumama-
  satu.kantoluoto@hotmail.com

  VastaaPoista
 27. Joulu tulee kiireettömyydestä ja valinnan vapaudesta; tehdään sitä mitä tunnelmaan sopii. `Pakolliset kuviot` on pyritty rajaamaan minimiin..
  flight(at)luukku(piste)com

  VastaaPoista
 28. Kiitos kaikille ihanista joulutunnelmien jakamisista ja jokaiselta löytyi sitä meidänkin kodin joulua <3 Nyt vaan onnea jokaiselle ja kohta julkaisen voittajan!!! :)

  VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3