sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Alma vaan :)Terve!
Olen virallisesti paperilla nimellä Grandma´s-dolls Alma, mutta siis isäntäväkeni rahvaanomaisella tavallaan kutsuu minua vaan Almaksi ja kaitpa se sitten menettelee kun on pakko!
Olen rodultani ragdoll hieman koiran elkeitä omaava kissa, mutta MINÄ en moiseen ole alentunut vaan itsepäisesti tutustun uusiin ihmisiin sitten kun minua sattuu huvittamaan. Emäntäni on parasta mitä minulle on tapahtunut ja kaitpa tuo muukin perhe ihan menettelee... Lapsista minun rotuisen sanotaan tykkäävän ja hhmmm tykkään ja tykkään, mutta hyväkseni on sanottava, etten ikinä ole yhtäkään lasta purrut saatikka kynsinyt, hermoja se on välillä kyllä kysynyt! Ja vaikka kuinka välillä hännälläni yritän viittoa, että nyt ei jaksaisi saattaa tovi jos toinenkin roikkua kaulassani joku pieni ihminen...  Emäntäni sanoo, että ne rakastaa minua..  No huh, selviäisin kyllä ilmankin... ;)

Tänään nyt sitten täytän 6-vuotta ja emäntäni sanoi minua vanhaksi piiaksi.. Entinen nimi oli kyllä kivempi! Jospa ne kohta unohtaisi sen piioittelun..
 
Olen kuulemma söpö ja se kuulosti niin kivalta, että voin vaikka ollakkin ;)

Rakastan kotoilua, se on niin just minua <3  Ja löhöilyä ja makoilua.. ja laiskottelua ja kesällä ulos karkaamista. "Paras" kaverini on Luna..  pyh, koira, mutta menee paremman puutteessa!
Nyt jo ramasee, joten suljen silmät ja haaveilen oikein pitkistä unista, hyvää yötä
ja PALJON ONNEA MULLE :)

3 kommenttia:

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3