tiistai 9. kesäkuuta 2020

Julistetaulut luo kotoisuutta!

* Kaupallinen yhteistyö Posters Storen kanssaPoster Storen julisteet on painettu laadukkailla musteilla 240 g paperille, jossa on mattaviimeistely. Tuloksena on upea, kestävä, vertaansa vailla oleva printti.

Poster Store houkutteli uudemman kerran mukaansa minut yhteistyöhön heidän kauniiden julisteiden sekä ajattomien ja tyylikkäiden kehyksiensä kanssa! Kiitos ♥

Tiesin jo valmiiksi että tästäkin kerrasta tulisi vaikeaa valintojen kanssa! Poster Storella on valtava määrä eri aiheisia ja upeita julisteita!
Minulla kuitenkin oli jo muutama varma valinta ja yksi niistä oli tämä tekstitaulu! Toivon että meillä olisi usein lämminhenkinen ja iloinen tunnelma jonka vieraatkin voisi aistia meillä käydessään ♥ HYGGE ♥
Joku väitti jo pari vuotta sitten että kaikenmoiset tekstit olisi kodinsisustuksessa mennyttä muotia, meillä ne ainakin uuden kodin myötä tuntuu taas vaan lisääntyvän ♥
Voi miten kauniisti omenapuut on tänä vuonna kukassaan, pihalla leijailee vieno tuoksu ja oli niitä muutama oksa tuotava maljakkoonkin ♥

Olohuoneen seinälle halusin vähän vaihtelua entisten taulujen tilalle ja niimpä tällä kertaa valitsin rauhallisen valkoisen magnoliakukka aiheen! Julisteessa olevat ruskean sävyt yhdistyi kivasti vanhoihin maalarintikkaisiin.
Julisteet yhdistettyinä kehyksiin syntyy kaunis taulu tai kuvakollaasi seinälle!
Tämä julistetaulu on ihan mun lemppari tällä kertaa ♥ Hauska teksti ja kiva pieni sisustus juttu meidän vanhan pihasaunan pukuhuoneeseen!

Tykkäätkö sinä sisustaa teksteillä tai tauluilla? Käy kurkkaamassa klikkaamalla tekstissä olevia linkkejä Poster Storen sivuilla. Sieltä löytyy moneen makuun ja tyyliin olevia julisteita ja kehyksiä sekä kuvia kivoista kollaaseista jos oma mielikuvitus loppuu kesken :)

Ens viikolla juhannus, mitäs suunnitelmia teillä on? Meillä perheillään isolla porukalla, syödään, pelaillaan, köllitään paljussa ja löylytellään pihasaunassa ♥ Eipä onnellisuuteen juuri muuta tarvi :)
Ihanaa viikon jatkoa kaikille ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3