perjantai 1. huhtikuuta 2016

Kevät siivousta!

Näkemiin Maaliskuu ja totisesti tervetuloa Huhtikuu!!!
Nyt ollaan jo ihan keväässä ainakin kalenterin mukaan ja tässä kuussa saa laitella jo terassia, aivan varmasti, vaikka tulis pikku ukkoja taivaalta. Sormiakin syyhyttää jo aivan valtavasti päästä kaivautumaan multaan ja nenää kutittelee kaikki ihanat kevät tuoksut.
Joka vuosi vaan enemmän ja enemmän mä odotan sitä ensimmäistä puutarhalla käyntiä, voi ihanaa ♥♥

Meillä täällä sisälläkin tapahtuu, ihan kohta, jo ehkä viikonloppuna! Vaihdetaan pojan ja meidän huoneen makkareita, syystä että meillä on täällä todettu sisäilma ongelmia ja näin on sitten parempi pojan saada isompi huone jossa voi rauhassa oven sulkea ja siltikin happea riittää hiukan enemmän. Remontti on luvattu alkaa taloyhtiössä Toukokuun alussa ja nyt jo saatiin tehostettu ilmanvaihto joten toivotaan että siitä oisi sitten apua, ettei tarvitse ihan muutto hommiksi asti tämä kurjuus mennä! Tästä on tullut kuitenkin niin rakas koti, että tässä voitais vielä hetken lasten antaa kasvaa ja käydä  rauhassa koulut loppuun. Parin vuoden päästä aletaan sitten tekemään siirtoja ;)

Pääsiäisenä aloittelin suklaan syönnin välissä, kevät siivoiluja eteisessä ja mietin että onko siitäkin jo puolitoista vuotta, kun eteisessä tehtiin pientä pinta remonttia. Mihin tuo aika juoksee??
Taas on jo viikonloppukin!! :) Mulle tuo viikonloppu kun ei merkkaa varmaa vapaata töistä ja harvoin kokonaista viikonloppua ainakaan, niin siksi se ehkä tulee MULLE niin nopeesti aina :D
Simppeli jutuilla ja edullisesti saatiin tuosta eteisen pätkästä kyllä silloin niin kiva! Tykkään edelleen paljon!
Nyt ei muuta kun oikein ihanaa viikonloppua kaikille ♥7 kommenttia:

 1. Alko ihtelläkin sormet syyhytä ja nenä nuuskia, että joko se todella tuoksuu kevät, kun luin tuon sun postauksen. Ja olen samaa mieltä, eteinen on kyllä kiva. Toivottavasti teidän sisäilma ongelma saadaan korjattua, ne on aina niin kurjia juttuja, kokemusta on. Mutta hyvää viikonloppua sinne kuitenkin toivottelen :)

  VastaaPoista
 2. Tänään meinasin penkiltä pyllylleni tipahtuu kun katsoin ulos ja siellä satoi lunta. EIIII ENÄÄ! Mä haluan kevään tänne nyt ja heti.
  Ihanaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 3. Kevät ja lisääntynyt valon määrä innostaa siivoamaan :) Ikkunat kun saisin vielä pestyä vai olisko vähän liian aikaista vielä. Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Ei vitsi ihan täydellistä kun nuo tarrarullatkin on tähdillä. <3 Suursiivous tehty viikko sitten, mutta kauankohan se ilo kestää. Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 5. Kevät on kyllä niin munkin lempparivuodenaika. Valon määrän lisääntyessä olen kuin uudestisyntynyt :) Kevätsiivoiluja pitäisi harrastaa täälläkin, mutta kun tuo laiskuus meinaa niin udeasti viedä vooiton. Kevätaurinko on ihanaa kaikessa kirkkaudessaan, mutta myös todella kurja pölyjen paljastaja. Ehkäpä se vain on tartuttava pölyrättiin ja ruvettava hommiin. Tsemppiä teille huoneiden vaihtoon! Toivottavasti sisäilmaongelmat saadaan näillä toimenpiteillä , mitä teille on luvattu, korjattua. Mukavaa viikonloppua koko perheelle ♥

  VastaaPoista
 6. Kaunis on teidän eteinen kyllä <3 Toi lautatapetti on ihan huippu! Mukavaa viikonlopun jatkoa sinne :)

  VastaaPoista
 7. Iiiks tähti tarrarullia, mäkin haluun :) Tuo teidän eteinen on niin ihana ja kauniisti sisustettu <3 Ihana astua kodikkaaseen eteiseen ja sitä myötä kotiinne <3 Aurinkoista huhtikuun alkua :)

  VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3