maanantai 25. tammikuuta 2016

Vaaleanpunaisia ajatuksia ♥


On se vaan jännä että kun Joulukuu vaihtuu Tammikuuhun ja mennään kevättä kohti tulee yhtä varmasti myös vahvana vaaleanpunainen kausi :) Lisäilen sitä kotiin sinne tänne kukkien muodossa...

Kynttilöiden...

Jopa vaaleanpunaiset karkit vaaleanpunaisesta mukista maistuu super hyviltä ;) Hih...
 Sisustussuunnittelija koulussa pari vuotta sitten opettaja teki meille ihan puoliksi leikkimielisen testin mikä kyllä osui ja upposi suurimpaan osaan meidän luokkalaisista.
Piti miettiä tarkkaan että jos joutuisit valitsemaan yhden värin minkä kanssa loppuelämäsi lentelisit taivaalla usvan seassa, mikä se väri olisi? Valkoinen ei ollut nyt listalla niin valitsin ihan helposti siis vaaleanpunaisen. Sen jälkeen sai kortin missä luki analyysi vaaleanpunaisesta ihmisestä :)
♥ Olin valinnut olevani rakastettava, auttavainen, voimakkaan hoivavietin omaava (ihan nappiin), myötätuntoinen ja tiiviin ihmissuhteen luoja perheeseen ja ystäviin ja kumppaniin ♥ Totta, allekirjoitan!!
Heikkous oli asettaa muut aina itseni edelle...tunnistan ;)
Vaikea myös ottaa kehut ja kiitokset vastaan...Eikö tää oo vähän niinku suomalaisten heikkous ollu aina ;)
Elämänohjeeksi sain rakastaa ja ottaa rakkautta vastaan ♥
Tuo testi oli hauska ja arvaa vaan onko tuota testiä tehty täällä välillä vieraillekkin :D

Mielenkiintoinen sen sijaan oli määritelmät eri ihmisten persoonista sisustus tyylin mukaan. Vähän niinkuin olet mitä sisustat! Vai sopisko tää mulle? ;)
Herkkä haaveilija-> Unelmissa voisi asua
Järjestelmällinen koti-ihminen-> Joidenkin mielestä liiankin siisti
Perhekeskeinen-> Luulen ettei edes tarvitse perustella
Perinteiset arvot-> Yhteenkuuluvuus, huolenpito
Sosiaalinen verkosto tärkeä (perhe, ystävät) -> LISÄISIN TÄRKEÄ SANAN ETEEN ERITTÄIN
Koti on kokoontumispaikka-> paras paikka
Koti arkea ja juhlaa varten-> Kaunis koti on viihtyisä
Koti on elämistä varten-> Kyllä meiltäkin löytyy villakoiria ja likaisia pyykkikasoja
Sisustaa itse koko kodin-> Ehdottomasti vaikka vinkit ja ideat on välillä tarpeen
Seuraa sisustus ohjelmia ja lukee sisustuslehtiä-> Ihan parasta viihdettä ♥

Tämmöinen ihminen on siis maalaisromanttisen tyylin omaava vanhan ja uuden tyylin sekoittaja, joka tykkää kuluneesta ja kukista, pitsistä ja tuunailusta. Aika ihmeellistä oli löytää niin paljon yhteneväisyyksiä itsestään, siis ihan kaikki!! :)
Löytykö muiden romanttisten kotien sisustuspirkoille yhteneväisyyksiä??

P.S Vitsiäkin saatiin aiheesta, nimittäin maalaisromanttisesta kodista löytyy yleensä mies joka mukautuu naisen sisustustyyliin, eikä puutu sisustamiseen vaan on eräällä tavalla niinkuin vähän tossun alla, :D :D Pitäiskö tämäkin muka tässä nyt myöntää..hihihiiii
Ammattina on useimmiten rakennusala.. No meiltä kyllä löytyy tämmönen mukaileva, naisen tyyliä tukeva ja kannustava raksamies ;)
 Oikein ihanaa uutta viikkoa kaikille ja kiitos uskollisille kommentti boksin käyttäjille, olen ollut muissa ajatuksissa nyt jo useamman viikon ja käynnit on jäänyt vähiin muiden blogeissa, mutta on ihana huomata että on blogiystäviä jotka tästä ei välitä vaan uskollisesti jaksaa siltikin mua täällä käydä tervehtimässä ♥
Onnekseni olen saanut jo kirjoitella kolme vuotta täällä teidän kanssanne ja väki senkun kasvaa, kiitos siitä sinulle ♥
Palataanhan taas!!!

12 kommenttia:

 1. Voisin allekirjoittaa tuon sun tekstin, lemppariväriä myöten :)
  Ihanaa viikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Mia ja sinulle myös mukavaa viikkoa ja ihanaa kevään odotusta ♥ Eikö oo jännä miten hyvin ihmisiä osataan analysoida jonkun tietyn asian mukaan :) Nää oli koulussa ihan parhaita tunteja :)

   Poista
 2. Kyllä nuo pastellisävyt hiipivät myös tänne kotiin aina kevään tullen :)
  Tämä päivitys sai minut ihan hurjan hyvälle tuulelle, joten kiitos, että kirjoitit sen.
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi jos sain sinut hyvälle tuulelle ♥ Mua kyllä itseäänkin hieman nauratti, varsinkin tuo mies analyysi :D
   Oikein kivaa viikkoa!!!

   Poista
 3. No samanlainen hattara täällä! :D Ja sisustushaaveita toteuttava raksamieskin löytyy :P Ja mähän oon niin törkee, että laitan sen nukkumaan välillä vaaleanpunaisissa ruusulakanoissa :D <3 Mutta ei se valita...niin kauan kun en pue poikaa pinkkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä nukutaan liloissa ruusulakanoissa :D Ja hyvin nukutaankin ;) hih... Ihanaa viikkoa Marika ♥

   Poista
 4. Kääk, en osaisi just nyt valita lempiväriä! Sisistuksessa se voisi olla antiikkivalkoinen tai mulperi, ehkä Ranskan harmaa tai vaalea saarni. Vaatteissa ehdottomasti karpalon punainen, musta ja okra. Hankalaa!
  Noh, en kyllä osaa määritellä sisustustyyliänikään. Mikäköhän tämä voisi olla? Sekametelisoppa kardemummalla;)
  Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sullekkin se sisustustyyli ja luonne analyysi löytyisi, tuolla on monta vaihtoehtoa ja ne kyllä hyvin kertoo ihmisestä :) Opettaja sanoi että kun hän astuu jonkun uuden asiakkaan kotiin, osaa hän jo heti kertoa siitä asikkaasta jotain :) Oikein ihanaa viikkoa sulle myös ♥

   Poista
 5. Ihania vaaleanpunaisia juttuja ja niin kauniita kuvia, mä oon niin kade ku en osaa edelleenkään ottaa kunnon kuvia :) Vaaleanpunainen onkin oikeestaan aika kiva väri läiskä sisustuksessa, en ole sitä enemmin oikein ajatellutkaan :) Mä vietän taas vaihteeksi vuodelevossa, lääkäri määräsi petiin takaisin kun edelleen pöpö jyllää....Tää ei oikein oo mun juttu olla tekemättä mitään :( Ja jo toista viikkoa :( No onneksi on näitä ihania blogeja joita voi tässä kerrankin ihan rauhassa lukea <3 Ihanaa viikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
 6. Pienellä vaaleanpunaisella hattaralla <3 Ei uppoo minuun, mutta nyt olen ihan pikkuisen ihastunut vaaleaan roosaan..mikähän lie häiriö jälleen :)
  Ihania vaaleanpunaisia juttuja ja kai ne miehen aina hiukan on tossunalla kaikki, vaikka ei sitä tunnustaisikaan :D

  VastaaPoista
 7. Aika höttypimiää - aseteltujen kuvien kanssa. Muista kuitenkin - elämä on - JA TULEE JOSKUS AIKAS LUJAA.. Hyvää yötä !
  t. ikävähkö ihminen

  VastaaPoista
 8. Anteeksi, itsellä tosi paha mieli (muista syistä..). Kaikki mielestäsi kaunista - on oikeasti kaunista. Oikeasti anteeksi... Älä anna tällaasen köppääsen ihimisen pahoittaa mieltäsi
  t. häpeilevän ikävähkö ihminen

  VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3