perjantai 29. toukokuuta 2015

Kreikan Parga

Ompa ihana olla täällä vihdoin!!! Kiitos edellisen postauksen kommenteista ja hyvän loman toivotuksista, loma oli onnistunut, lämmin ja kaikin puolin rentouttava ja ei edes tullut tukahduttavaa ikävää, alkaako musta tulla normaali :D
Kyllä täytyy sanoa että vaikka lomalla oltiin niin siitä palautumiseen menee muutama päivä ja jos lomalta palattua lähtee heti seuraavaan reissuun kestää vielä kauemmin ;) Piipahdin äitini kanssa yhden yön reissussa tyttären luona Suonenjoella!
Nyt kuitenkin haluan viedä teidät hetkeksi ihanaan Kreikkaan ja siellä romanttiseen Pargaan, jossa pieni idyllinen kylä elää rauhaisaa elämää turkoosin meren rannalla pienien kiemurtelevien katujen ja tunnelmallisten tavernojen äärellä <3 Niin tavattoman kaunis paikka!!!

Lentomatka suijui hyvin. Eka kerta lentoyhtiö Thomas cookilla ja kymmenen pistettä annan. Lentopelkoisena voisin sanoa että jopa miellyttävä lento ;) Iltasella saavuttiin ja pimeää oli joten arvuutteluksi jäi maisemat ja näkymät aamuksi. Hotelli Bacoli oli siisti ja kauniisti sisustettu. Allas alue oli keskikokoinen, rantatuoleja piti kyllä jo aamusta varata jotta sai auringosta varmasti paikat. Aamupala sisältyi hintaan ja oli suhteellisen yksinkertainen mutta sillä pääsi pitkälle päivään! Mehua, teetä tai kahvia, paahtoleipää, hilloa, juustoa, kinkkua, tomaattia ja kurkkua. Taisi olla jogurttiakin. Huonesiivous joka päivä ja hei, siellä oli kylpyhuoneessa meillä ainakin sadesuihku, luksusta :)
Hotellia suosittelen ehdottomasti ja aivan ihanteellisella paikalla lähellä kaikkea!
Hotellin aulaa..

Allas-aluetta <3

Ravintoloista suositukset saa Gemini joka sijaitsi ihan sataman vieressä meren äärellä..

Ja Bacchoss jossa tarjoiltiin suussa sulavat pihvit ja iloinen Kreikkalainen tunnelma...

Yhtenä päivänä kiivettiin monen monta rappua ylös vuorelle, vanhalle Pargan linnoitukselle jossa myös maisema ravintola nimeltään Kastro. Drinksut ja maisema saa 10 pistettä, illalla uudelleen sinne syömään ja ruoka pettymys! Tämä ravintola menestyy varmaan sijainnin vuoksi hyvin. Makuja on tietysti monia :) Upeat maisemat kyllä kiistatta!!!


Ja ne miljoona rappusta alas, mutta matkalla oli kivoja pieniä kauppoja missä saattoi tehdä kivoja löytöjä ;)
IIK ja APUA nää talot... ja ikkunoiden edessä olevat puusäleiköt, voihan romanttisuus <3 Tykkään, rakastan... <3

Vaikea valita kuvia kaikkien ihanien joukosta jotta saan sen tunnelman välitettyä mikä tuolla lomalla oli!
Matkustettiin yhtenä päivänä taxiveneellä Lichnos beachille, matkalla näkyi turkoosia merta ja vuoria.


Käytiin lauantaina retkellä Nekromanteionin raunioilla jossa portaita pitkin mentiin manalaan, jossa joskus aikoinaan ihmiset kävivät keskustelemassa kuolleiden kanssa. Kylmähkö tunnelma ;)
Acheronjoki, joka tunnetaan myös Styxjokena, jossa virtasi kristallinkirkas joki <3 Upean luontopolun kautta sinne mentiin ja ei viitsinyt ajatella mitä kaikkea elukkaa siellä pusikossa väijyi :D
Entäs kukkaloisto ja satumaiset appelsiini ja sitruuna puut..


Viimisenä päivänä vielä käytiin aamupalalla kauniissa kahvila-leipomossa ja sanottiin pikku hiljaa näkemiin Pargalle. Ihana loma, kuvan kaunis Kreikka ja ne ihmiset... niin ystävällisiä että Kreikkaan vielä palataan uudestaan!!! <3
Aurinkoista viikonloppua ja ihania juhlia niille ketkä saavuttaa tärkeitä virstanpylväitä tänä viikonloppuna lähinnä opiskelujen parissa :) P.S Vielä viikko lomaa jäljellä ja mukavaa päästä viettämään se lapsien kanssa kotoillen ja kokkaillen, palataan!!

16 kommenttia:

  1. Oi oi, miten kaunista ♥ Lomanne kuullosti niin ihanalta. Olen iloinen puolestasi, että pääsit kokemaan tuon kaiken. Ja kyllä sen ikävänkin kestää, kun tietää, että kotiinpaluu on edessä päin. Mukavaa loman jatkoa Sinulle, Katja ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla oli kyllä ennenkaikkea kaunista!!! <3 Ja yllätyin itsekkin kuinka helppoa meillä oli olla! Lapset pärjäili hienosti, mitä nyt kuopus sitten käytti tilannetta hyväksi ja nukkui mummon vieressä, mutta siinäpä oli tyttösen turvallinen olla :) Muutamat päivät lomaa jäljellä ja se vietetään nyt sitten näiden kullannuppujen kanssa jotain kivaa puuhaten.. Viikon päästä olis ollu jo päivän töissä mutta kesällä sitä jotenkin jaksaa...toivottavasti :D

      Poista
  2. Niin kaunista! Me oltiin häämatkalla Pargassa ja minä kyllä pidin paikasta paljon, harmi vaan että nautiskelu jäi lyhyeen kun saatiin kauhea vatsapöpö kumpikin :/ ihanan kuuloinen reissu teillä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi teidän lomaanne, meillä taas eka kerta kun vatsat toimi suhteellisen normaalisti koko loman :) Hääpaikaksi täydellinen <3

      Poista
  3. Aivan ihania kuvia ja maisemia, vielä ei olla koskaan Kreikassa käyty, mutta ai että tuli heti mieli matkustaa tonne! <3 Ihanaa, että teillä oli rentouttava loma :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä Kreikka on nyt aika kärkipäätä meidän suosikeista! Ihmiset anto olla rauhassa sopivalla tavalla mutta erittäin kohteliaita ja ystävällisiä <3 Meillä oli kyllä ihana loma :)

      Poista
  4. Minä olen ihan ihastunut Kreikkaan, Kreeta oli aivan ihana paikka <3
    Ai vitsi mikä joki! Tuonne pitää vielä joskus päästä! :) Tervetuloa kotiin ja mukavaa loppulomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tuo Kreeta kait sitä ois kokeiltava joskus, ehkä ensi kesänä ;) Kyllä suosittelen Pargaa lämpimästi jos tykkää pienestä paikasta missä pääsee kävellen lähes joka paikkaan ja nuo ihanat taxiveneet kannattaa kokeilla!!! :) Mitkä maisemat sieltä mereltä näkyy <3 Kiitos, nyt lomaillaan koko perhe hetken ja otetaan niistä päivistä jotain kivaa irti!!

      Poista
    2. Kreeta on suurelta turustirysittynyt. Poikkeus on kuitenkin Paleohora . Parga on ihan jotain muuta ja myös kauniimpi .

      Poista
  5. Voi miten ihania lomakuvia <3 Kauniita maisemia <3 Aurinkoista lomanjatkoa ja leppoisia kesäpäiviä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja sitä samaa <3 Täytyy tulla kurkkimaan teillekkin päin ihan piakoin ;)

      Poista
  6. Oi♡ Niiiiin ihanan näköistä♡♡♡ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä oli ja nyt sinne on ikävä, mä voisin kuvitella vaikka vuoden asuvani tuolla jossain auringossa <3

      Poista
  7. Voi miten ihania kuvia! Kreikka vaan on niin <3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kreikkaan kyllä oli helppo rakastua, ihmiset oli ystävällisiä ja aurinko lämmin <3 Kaunis, satumainen paikka tuo Parga!!

      Poista
  8. Parga on sekä todella kaunis mutta omalla tavallaan myös rauhallinen. Istun mielelläni kahvilassa laivalaituria vastapäätä tarkkaillen elämää ympärilläni. Ympäröivät oliivilehdot rauhoittavat ihmeellisesti. Tuonne vaan kaipaa vuosi toisensa jälkeen.

    VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3