sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Just sitä mikä on niin OUT!! :)

Tervehdys meiltä sinne teille <3

Maalaisromantiikka tähtineen ja teksteineen on niin out! ...Kuulemma... No meillä on aina tehty ja eletty niin mikä tuntuu hyvälle :D Meidän koti on niin OUT ja niin ihana kun meistä vaan voi olla! Mä oon niin tyytyväinen, että vihdoin olen oppinut kärsivällisyyttä vuosien varrella ja jaksanut edetä noin niinku suurinpiirtein kodin sisustuksessa sitä kohti mikä on niin meille IN :)
Mä olen joskus pienenä kuulemma suunnitellut omaa kotia ja kertonut että meillä kaikki on sitten aika valkoista, no niin onkii, nyt!!! Joskus nuoruudessa tämä punainen lanka katosi ja oltiin sikin sokin väreissä, mutta nyt on tyyli löytynyt ja en sitten tippaakaan luovu tästä romantiikasta, tähdistä ja teksteistä, en ainakaan niin kauan kun se tuntuu meille hyvältä <3
Rakastan tätä rauhallista ja harmonista tunnelmaa mikä on monien siveltimen vetojen ja tekemisen meiningin yhteistulos. Ja on meilläkin värejä, silleen sopivasti!
Aivan ihana oli tänä aamuna tulla keittiöön ja istahtaa valkoisen pöydän ääreen juomaan aamuteetä, nyt se on niin osa meidän kotia.
Joku onkelma on mulla kännykässä ja kuvien siirrossa, mutta muutaman kuvan onnistuin kuitenkin siirtämään tänne teillekkin nähtäväksi <3
 Kuis tykkäätte muutoksesta?? Risut ja ruusut kommentteihin vaan ;)



Takorautaiset yksityiskohdat tulee jotenkin paremmin esille, samoin muoto ja sorvatut pöydän ja tuolin jalat.
Uusien istuintyynyjen väriä pähkäiltiin monta päivää... Mustat?? Liian rajut kuitenkin ehkä, kun tuota mustaa on jo noissa selkänojissa ja koristeissa.. Hmm..
Harmaa, hyvä mutta josko ei kuitenkaan nyt istuimiin..
Vaalea beige.. aika hyvä, pehmeä ja kaunis väri, taitaa olla just SE! :)

Vilautetaan vanhaa kuvaakin nin on vertailu kohde!

Ei paha ollenkaan ollut tuokaan, mutta niin nähty jo monta vuotta!

Vielä tarrat tuoleihin tulossa..<3

P.S Kaikki ILO haasteeseen vastanneet ja postia odottaneet, tulossa on!! Viikko meni niin maalin huuruissa ja nopsasti sekä odottelin muutamien osoitteita ja haasteen julkistamista joten en sitten vielä lähtenyt tuumasta toimeen! Ensi viikon aikana postittelen kyllä jotakin kivaa, älkää menettäkö toivoa :D
Ihanaa uuden viikon alkua ja älkää antako taka-talven masentaa, kyllä se kevät sieltä tulee <3
Allekirjoittaneella enää reilu kuukausi kesälomaan, JIPPII... Reissua bukkaa ;)

32 kommenttia:

  1. Hyvä on muutos! Tykkään valkoisesta ja tykkään takoraudasta, joten ♥!!

    Ja olen aivan samaa mieltä noista sisustuksen trendeistä... että viis niistä!! Meillä on sellasta mitä me tykätään, oli se sit trendikästä tai ei! Musta tuntuu kans nyt tätä remontista viimeinkin valmistunutta kotia katsellessani, että täällä on niin ihanaa ja niin meidän näköistä, ja olen kans sen oman tyylini löytänyt. En mä välitä tykkääkö joku näistä meidän väreistä vai ei - mä tykkään ja se riittää! Tai siis kyllä meillä muutkin tietenkin tykkää, en pelkästään minä. Mutta pointti varmasti tuli selväksi. =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Niimpä, kyllä jokaisen koti saa ja täytyykin olla omannäköinen, viis kaikista trendeistä! Hyvää viimoista Maaliskuun viikkoa...aika juoksee kyllä vauhdilla :)

      Poista
  2. Kaunis muutos, hyvin raikastuivat kyllä pöytä ja tuolit ja todellakin tulevat takorautaiset yksityiskohdat paremmin esiin. :) Haha, joo meilläkin ollaan vissiin out, mutta tosian tärkeintä, että itse tykkää ja on hyvä olla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie kyllä niin tykkään noista tuoleista ja penkeistä nyt!!! <3 Ja itseasiassa koko kodista :D Alkaa isommat työt oleen tehtynä :)

      Poista
  3. Miten kaunis! .. Minäkin luin hetki sitten, että tähdet ym on "out". Ei haittaa, koti on pullollaan kaikkea tuota ja me niin viihdytään täällä kaiken out:n seassa! :D

    VastaaPoista
  4. Todella hyvä muutos, ehdottomasti sopii teille kuin nenä päähän! <3 Kaunista. Ja totta, jokaisen koti on itselle se IN, ihan sama mikä on milloinkin uusi suuntaus. Niin kauan kuin itse viihtyy ja oma silmä lepää, on se juuri oikea tyyli omaan kotiin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin noin <3 Kyllä valkoinen pitsitähtihömppä romantiikka on niin IN meillä :D

      Poista
  5. Hieno muutos!! Mitäpä noista muiden mielipiteistä, pääasia että ite viihtyy omassa kodissa. :)

    VastaaPoista
  6. Meillä kanssa tähdet ja tekstit on ja pysyy ainakin toistaseksi, tykkään...

    Kylläpä tuli upea pöytä ja tuolit ja mattoki pöydän alla niin ihana!

    Mukavaa viikkoa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähdet ja tekstit tuo niin kauniin mausteen kotiin etten minäkään niistä luovu ennenku sitten ehkä joskus kyllästyn :) Matot sopii nyt niin hyvin tuohon pöydän alle että saapi siinä olla, onneksi ei tarvinut uusia käydäkkään ostamaan, hih.. Mukavaa viikon jatkoa sinnekkin <3

      Poista
  7. Oma koti saa olla juuri niin kuin itse haluaa, siihen ei mikkään Sumarin sanomiset out tai in jutuista vaikuta, tai ainakaan ei anneta vaikuttaa..
    Kaunis tuli. Meillä on terassilla samantyylinen iso pöytä ja viime kesänä jo oli tarkoitus maalata valkoiseksi, niin että takorautajutut jää mustaksi, jospa tänä kesänä..
    Oikein mukavaa alkavaa viikkoa sinulle Katja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä olen niin tyytyväinen lopputulokseen että jokapäivä ihastelen tuota aikaansaannosta jossa riitti kyllä töitä, huh hu... Nyt ois kaikki isommat maalaukset suoritettu ja vielä ois vessan hyllyt maalaamatta ja sinne pienen pieni muutos edessä. Ainahan sitä jotain pientä löytyy :D Oikein reipasta viikkoa sinne <3

      Poista
  8. Oma koti kullan kallis! Juuri niin kuin sen itse haluaa pitää. Ja aivan ihana pöytä ryhmä❤ Mukavaa alkavaa viikkoa 😊

    VastaaPoista
  9. Oi oi, näyttää niin hyvältä! Pöytä on uudessa lookissaan ihan mielttömän hieno ja just nuo tarrat ja takorautayksityiskohdat ovat kuin piste iin päälle. Mä en myöskään välitä noista sisustustrendeistä. Maalaisromantiikka, country style ja rustiikkinen viehättää edelleen mun silmää. Valkoisen kanssa saan taistella tuon isä-ihmisen kanssa, mutta kyllä se sitten sutii mulle valkoistakin tänne kotiin, kunhan ei liian valkoiseksi koti mene. Tähdet ja tarrat on niin mun juttu ja mä tykkään niistä edelleen sano trendit sitten, mitä tahansa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos <3 Olen erittäin tyytyväinen kyllä lopputulokseen!! En malttais oottaa tarroja tuoleihin samoin kun päällisiä :) Onneksi meillä tuo isäntä antaa minun häärätä täällä ihan rauhassa ja mukautuu aina tilanteeseen :D Nyt on isommat hommat tehty pensselillä (onneksi) ja ainahan näitä pikku hommia riittää mutta tää on niin kivaa, ihana elämäntapa..sisustaminen <3

      Poista
  10. Hihii, mä oon odottanu koska maalaatte ton pöydän😄 se on niin upee!!!
    Ja just sellanen kodin pitää olla mist ite tykkää ja mis ite viihtyy, koti tehdään itselle, ei muille💖

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiiiitoooos :) Nimenomaan koti meille ei muille miellyttämään <3

      Poista
  11. Ihanalta näyttää ❤️ Hyvä että sinäkin tykkäät tähdistä ja sisustusteksteistä vaikka olisivatkin Out ❤️ Minä taidan ainakin olla ikuinen tähtifani....⭐️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähdet on niin kauniita <3 Kyllä täällä tykätään ja paljon :D Kiitos..

      Poista
  12. Pöytäryhmä oli ennestään jo kaunis, mutta kyllä siitä vaan tuli hurjan ihana valkoisen maalin myötä! <3 Ja hei, pidetään pintamme näissä trendien puuskaisissa tuulissa ja pysytään omina itsenämme :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuo valkoinen teki ihmeitä, se tekee sen kyllä aina. Mä niin rakastan valkoista ja täällä kotona on vaan nyt jotenkin niin rauhallista <3 Ihanaa viikon jatkoa sinnekkin... :)

      Poista
  13. Hyvältä näyttää! :) just tänään radiossakin puhuttiin kuinka suomalaisten kodit on kaikki samanlaisia vaaleita ja värittömiä ymym.. Mutta kyllä kodissa pitää näyttää siltä mistä itse tykkää ja me ollaan kans ilmeisesti "sopii läääst siiisön" porukkaa kun meillä kanssa tykätään tähdistä ja valkoisesta ja harmaasta. Mut hieno on teidän ruokailuryhmä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! :) Just mun mieleen nää "värittömät" maanläheisen väriset valkoiset kodit <3 Kyllä mä tykkään myös erittäin värikkäistä kodeista mutta itse en siellä asua pystyisi, liian rauhatonta jo näin vilkkaalle tyypille :D

      Poista
  14. Mahtava muutos, näyttää hyvältä. Itse rakastan maalaisromanttisesta sisustuksesta. Minulta löytyy tähtejä ja teksti tarroja. Eli olen ihan OUT. Minä en välitä trendeistä. Minulle on tärkeintä nykyisessä sisustuksessa se, että viihdyn siellä ja nautin sydämen kyllyydestä kauniista kodista. Ihanaa viikkoa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon!! :) Romantiikka on niin kaunista kaikissa muodoissa ja varsinkin valkoisena :D Oikein ihanaa viikon jatkoa myös sinne!!

      Poista
  15. Ihan mahtava muutos! Vaikka kuten sanoit ei huono se alkuperäinenkään, itse olisin varmasti myös valkoiseksi maalannut.Kyllä kelpaa nyt istuskella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuosta meillä tykätään <3 Ihana muutos!! :) Hyvää palmusunnuntaita!!

      Poista
  16. Sanoisin että muutos kannatti! :)

    (mulla haaste odottee julkaisua.......)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä sanon samaa!! :) Juu ihan rauhassa vaan haastat itsesi siltä kun tuntuu :D Mukavaa palmusunnuntaita ja suklaamunien juhlaa, hih..

      Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3