perjantai 7. syyskuuta 2018

Kahden teinitytön huone osa 2!

Huomenta ♥

Otsikoksi olisin mielummin halunnut romanttisesti laittaa tähtisadetta ja onnistumisen iloa, mutta näin tuo otsikko toimii ehkä parhaiten jos haluaa että muutkin ideoiden etsijät löytää vinkkejä oikean otsikon alta :)

Tyttöjen huone on siis suurpiirteittään valmis! Ja meidän kotiin ihan täydellisen onnistunut! Tunnelma oli kirjaimellisesti katossa Tiistai iltapäivänä, kun tytöt tulivat koulusta kotiin ja olin saanut huoneen viimeisteltyä yllätyksenä valmiiksi :)

Kyllä kannatti vertailla, mittailla, pähkäillä, ottaa kymmeniä kuvankaappauksia ideoista ja tuumata rauhassa, punaisen langan pysyessä tiukasti omissä näpeissä. Kokonaisuudesta tuli rauhallinen ja hallittu, siltikin tyttömäisen sievä ♥





Tummanharmaa tiilitapetti maalattiin peräseinältä valkoiseksi. Ei riittänyt yksi eikä kaksi kerrosta, mutta loppujen lopuksi seinästä tuli kauniin valkoinen.




Kuopus toivoi valoja ja sänkykatosverhoa mitkä sitten löytyikin kaivelemalla vaan vähän vaatehuoneen nurkkia :) Suloiset tähtivalot on tuikkineet jo useana vuotena meidän joulukuusessa ja nyt sitten sain idean laittaa ne katosverhoon, johon ne sopi kun nenä päähän ♥ Valotaulu oli siirretty myös varaston hyllylle, josta sitten pääsi taas käyttöön.

"Yöpöydissä" noudatin samaa kaavaa loppujen lopuksi kun kampauspöydissä sekä peileissä eli samanlaiset molemmille. Huone on tasapainoinen ja sopuisa. Uskotteko että remontin myötä myös tytöt ovat olleet toisilleen paljon sopuisampia?! Vai olenko ollut vaan töissä sopivasti nämä kaksi päivää jolloin en ole kuullut kaikkia siskos kahinoita :D

Valonauha valokuville oli myös toiveena ja odottelee kaverivalokuvia ja kivoja tekstejä taskuihinsa. 
Pujotin nauhaan omat terveiseni kuopukselle ♥

  
Molemmille ostin "tupaantuliaislahjaksi" korttien lisäksi, pehmeät torkkupeitot, minkä alle voi sitten käpertyä vaikka läksyjä tekemään tai kavereiden kanssa somettamaan :)



Ei liikaa vaaleanpunaista ja imelää, mutta sopivasti väri tuo pehmeyttä huoneeseen ♥



Jo pitkään laatikon kätköissä ollut Majas Cottagen kuva kehystettiin mustilla kehyksillä mitkä jäi ylimääräiseksi entisestä sisustuksesta. Kierrätystä parhaimmillaan :) Kynttilät toimii aina ja kaunis orkidea oli ollut pitkään jo vanhemman tytön toivekukka ♥



Tytöt tykkää ja se on tietysti pääasia, vaikka kyllä on äidistäkin ihanaa kun huone sulautuu kodin muun sisustuksen kanssa ♥ Täällä on kuulemma nyt kiva tehdä jopa läksyjä ja rauhoittua koulun ja harrastusten jälkeen ♥ Siskosten oma pieni mutta toimiva yhteinen pesä!

P.S Eilen tilasin kalliit junaliput vanhimman tyttären luo Suonenjoelle ja iltasella rupesi vähän hammasta vihlomaan.... Juuri äsken matkakumppani tuli kesken lukiosta kotiin kurkku kipeänä.. Miten usein meille sattuukaan TÄTÄ tuuria olemaan matkassa.. No katsotaan mitä huominen aamu tuo tullessaan :)
Sinulle toivottelen tunnelmallista viikonloppua ♥



11 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää! Mikä on äidin osuus mikä lasten=teinien valintaan? Onko kuopus jollain lailla number one?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Yhteistyössä valinnat tehtiin, pitkälle kuunnellen tyttöjen toiveita :) Yöpöydissä esitin toiveen josko samanlaiset ja niin sitten semmoiset löydettiin mitkä molemmille oli mieluisat! Viimeistä kysymystä en ymmärrä? Meillä ei lapsia numeroida, ei ole suosikkeja, kun kaikki on omalla tavallaan täysiä kymppejä meille! Teinin toive omasta puolestaan oli enemmän pelkistetty, täysin toiveen mukaan toteutettu :)

      Poista
  2. No on kyllä onnistuttu löytämään hyvä tasapaino herkän ja ryhdikkään yhdistelmästä. Kiitos muuten vinkistä miten tehdä maalattu tiiliseinä, tuolla on siis alla tiilitapetti jossa vähän struktuuria, ymmärsinkö oikein? Eli jos sellaisella tapetoisi ja sitten maalaisikin heti päälle, niin voisi saada tapetointia paremmin `oikean tiiliseinän` vaikutelman, pistän ajatuksen muhimaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ♥ Juu alla on tiilitapetti mikä kohoilee tiilien kohdalta, joten kivasti tuli tuo tiilipinta esille kun maalasi tapetin :) Tosin sitä maalia kului hieman enemmän kuin normaalisti seinää maalatessa, koska tapetti imi maalia hullunaan sisäänsä, mutta lopputulokseen ollaan tyytyväisiä!! Tietysti pitää varmistaa että tapetti hyvin seinässä kiinni, muuten voi märän maalin alla alkaa irtoamaan! Toki kaupasta löytyy myös ihan valkoisena tiiliseinätapettia, kun etsii mallikansioista :) Ihanaa viikonloppua sinulle ♥

      Poista
  3. Kivan näköinen huone teidän tytöillä!
    Ihana tuo tapetti! <3

    Mukavia syyskuun päiviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥♥♥ ja ihania tunnelmallisia Syyskuun päiviä sinulle ♥

      Poista
  4. Kyllä tytöillä kelpaa. tuli aivan ihanat huoneet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos ♥♥♥ Oikein mukavaa viikonloppua :)

      Poista
  5. Upea lopputulos!
    Herkkää valkoista, joka tehostuu mustalla ja jotain pinkkiäkin!
    Ja tuo unikatos valoineen tuo ylellisen prinsessa-säväyksen! Kyllä varmasti sait kehuja!

    VastaaPoista
  6. Ihana blogi sinulla😄. Kuvat hyviä ja kerronta myös.

    VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3