lauantai 26. syyskuuta 2015

Vauvakutsut :)

Niin vaaleanpunainen päivä ollut tänään että <3
Tiitiäisen eli tulevan ensimmäisen lapsenlapsemme vauvakutsuja juhlittiin ja sain kunnian saada ne järjestää. Mulla on niin ihana miniä joka luottaa mun touhuiluihin että ihan sain itse koko homman suunnitella. Kutsuvieras listan tottakai laati tuleva äiti oman maun mukaisesti.  Ja meitähän oli sitten joukko iloisia naisia juhlistamassa tulevaa elämää :)
Olin yllätykseksi tilannut jalkahoidon miniälle juhliin ja sain ison kiitoksen hymyn kera juhlien lopussa, ihana päivä <3
Minä puolestani kiitän upeasta masukakusta ystävääni Krisseä blogista arjen helmiä joka kirjoittelee myös kakkukioski blogia jossa loihtii tilauksesta ihmisille leipomusjuttuja. Ihana iso apu oli tähän kohtaan :)
Myöskin kiitokset mun tyttärelle joka eilen iltasella paistoi herkullisia pätkis muffineita monta pellillistä. Mulle jäi sitten koristelu, askartelu ja suunnittelu ja ja ja... Onhan noissa aina hommaa mutta mä vaan rakastan juhlia <3


Kutsuilla maisteltiin, irvisteltiin ja arvailtiin perinteisesti vauvanruoka soseita. Myöskin yritettiin narusta saada sopivan kokoinen pätkä masun ympäri pelkällä silmäilyllä ja ostamaani vauvakirjaan pyysin vieraita kirjoittamaan tuleville vanhemmille ohjeita tai terveisiä takakanteen :)
Tuleva kummi-täti oli kirjoittanut vauvalle kirjeen jonka sai avata sitten kun täyttää 15-vuotta!
Ihana idea <3


Kakkuun ei meinannut raaskia koskea! Oli se vaan niin kauniisti tehty! <3


Mä "leivoin" vauvakutsuille vähän toisenlaisen kakun tällä kertaa ;)




Nyt sitten "vaan" odotellaan... Sydän jo nyt ottaa välillä eri rytmiä kun mietin niitä minuutteja jotka tuntuu tunneilta kun tiedän että tämä nuoripari on synnärillä. Mun pojasta tulee isä ja meistä isovanhemmat ja mä en yhtään tiedä miltä se tuntuu oikeasti, mutta kohta sen tiedän ja uskon että se on jotain mielettömän arvokasta <3
Meidän pikkuinen tähti!


26 kommenttia:

  1. Onpa hieno "masukakku". Onnea sinne(kin) odotukseen. Moni sanoo, että isovanhemmaksi tuleminen on jotain todella hienoa ja ainutkertaista...ihan niin kuin vanhemmaksi tuleminenkin...Sen ymmärtää varmasti vasta sitten, kun asia ihan oikeasti "konkretisoituu". Lapsen syntyminen on kyllä elämän suurin ihme <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Uuden elämän syntyminen on suuri ihme ja vasta silloin tämä asia meillekkin varmasti vasta aukenee toden teolla :) Siitä alkaa uusi aikakausi ja en malta kyllä enää yhtään odottaa :D Ihanaa sunnuntai päivää!!!

      Poista
  2. Onpa ihanat pink partyt olleet ♡
    Mahtava kakku ja ihania lahjoja.
    Rentoa lauantai-iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sai eilen vaaleanpunaista oikein yllin kyllin <3 Muksaa sunnuntai päivää sulle :)

      Poista
  3. Voi mikä kakku! Tuo vauvakutsukäytännön rantautuminen tänne pohjolaan on hyvä juttu! Olisin varmasti itsekin tykännyt aikanaan.
    Sydämeliset onnenhalit teille kaikille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Vauvakutsuissa on ihanan jännittävä tunnelma taustalla kun toinen juhlimisen aihe vielä nukkuu kätköissään salaperäisesti! :)

      Poista
  4. Oletpa taas loihtinut ihanat juhlat ♥ Mukavia ohjelmanumeroita,kaunis koristelu ja ihana yllätys tulevalle äidille. Mnusta tuntui tosiaan niin hyvälle, kun pystyin olemaan apuna järjestelyissä. Kakun tekeminen oli mukavaa, mutta parasta oli nähdä sun aito ilo nähdessäsi kakku ensimmäisen kerran...ja se halaus ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krisse murunen ja olitpa sinä niissä taidokkaasti mukana, kerrassaan ihana kakku, pöydän helmi <3 Onni on ihanat ystävät!!!

      Poista
  5. Mummoksi tuleminen ja mummona oleminen on parasta mitä tiedän! Kun mun tytär oli synnärillä olin aivan hermoraunio... Ja kun pikkuneiti oli syntynyt teki mieli välittömästi ryysiä sitä katsomaan. No heti kyllä sit mentiin samana päivänä ja suoraan sen pikkuisen kaappasin syliini... Eilen se nyt jo 1-vuotias rakkauspakkaus kävi kylässä viimeksi ja mietin jälleen kerran että kyllä se vaan on parasta mitä elämässä voi olla! Se rakkauden määrä mitä voi tuntea sitä pikkuihmistä kohtaan on ihan valtava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä uskon että tuo mummina olo on varmaan yksi tärkeimpiä tehtäviä täällä eläessä ja en malttais enää yhtään kyllä ootella :D Ei ois enää kauan aamukammassa piikkeja <3

      Poista
  6. Upea kakku! Et vissiin jaa sokerimassatraumaani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kakku oli kyllä upea ja juhlat ihanat :) Ja sokeri massakin menee :D

      Poista
  7. Voi ihanuus teillä on tulossa vauvantuoksuista aikaa♡♡ onnea kokoperheelle! Ihanat kutsut olit järjestänyt. Tuleva äiti on varmasti onnessaan. Niin ja mummikin =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä on tulossa suloisia vauvakuukausia, on kyllä ihanaa päästä tuoksuttamaan pientä vauvaa <3 Ja hoitamaan!!!

      Poista
  8. Mahtava kakku! <3 Ja varmasti hurjan hauskat juhlat, kuulostaa ja näyttää ainakin sellaisilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juhlat oli ihanat, tarjoilut loistavat, kakku upea ja meillä kaikilla niin mukavaa, ainakin siihen luulon jäin kiitoksissa :)

      Poista
  9. Super söpöt babyshoverit pidetty! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki mikä liittyy noihin suloisiin pieniin vauvoihin on kyllä söpöä <3

      Poista
  10. Ihanat kutsut olet järjestänyt <3 Ja mikä parasta että jaat tuon odotuksen meidänkin kanssa täällä blogissasi niin täälläkin jännitetään ja odotetaan jo pientä prinsessaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ihana tietää että on kanssa eläjiä mukana tässä kutkuttavassa jännityksessä!!! :)

      Poista
  11. Voi ei miten ihana postaus! <3 Krissen tekemä kakku niin upea! Voi miten teillä onkaan ollut ihanaa!
    Vink vink, käyhän osallistumassa arvontaan blogissani!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marita <3 Krissen loihtima kakku oli kyllä juhlapöydän helmi!!! Täytyy piipahtaa toki sun blogissa, mulla on ollu niiiiin kiirusta tässä olevinaan ja ehkä oikeestikkin ollu etten mitään oo täällä kerenny käymään muissa vieraissa...

      Poista
  12. Ihanat vauvakutsut ja tuo kakku on uskomaton! Ei ollut silloin vielä muotia vauvakutsut kun kymmenisen vuotta sitten muksuni sain.

    Mukavaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ois ollut itsekkin hauska päästä juhlimaan oman vauvan juhlia mutta onneksi sai ainakin järjestää semmoiset omalle miniälleen ja ensimmäiselle lapsenlapselleen <3 Saattaa olla tulevaisuudessa vielä muutamat järjestettävät...toivottavasti!! ;)

      Poista
  13. Ihanat kutsut♡ Nuo ovat aina yhtä mukavia ja odotettuja♡

    VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3