sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Viikon loppu!


Moikka moi meiltä :) Olen ollut koko viikonlopun töissä ja huomenna on sitten mun yhden päivän viikonloppu! Lista on loputon mitä pitäisi taas tehdä, mutta eiköhän tuo ole lähinnä mun elämäntapa että projekteja on joka suuntaan ja vähän ylikin ;) Hih...
Mutta mitä tein tällä viikolla... no tietty niitä teeleipiä, mutta sitten torstaina kävin mun ihanan äipän kanssa Lahdessa aivan taas upeassa liikkeessä Finnmarilla!!!! Kaikkee kivaa, upeeta, mahtavaa ja hintataso yllätti kivasti <3

Syksyinen ovensuu otti asiakkaat tunnelmallisesti vastaan <3




Valkoista unelmaa ja suloisia tähtiä <3
Osasin hillitä itseäni siltikin tuolla ja kotiin toin vaan ihanan puuarkun ja tekstikyltin, joka taas on niin totta!!!

Mitäs tykkäätte? Ja maksokin vaan 13,80e!!!!! Mun mielestä kyllä halpa! Mies ei ollu uskoa korviaan kun tulin kotia ja näytin kuittia :D Välillä voi vaimokin yllättää... Uusinta reissu kyllä jo mielessä... Ja käytiin Kärkkäisellä pyörähtämässä myös meno matkalla kun siinä vieressä oli ja sieltä mukaan tarttui muutama hyvä löytö :) Muutama joululahja ja tyttöjen huoneen juttuja joista myöhemmin!
 Laitelkaahan mulle kommentteja mitä laittaisitte tuonne arkkuun?? Pallovalot vaiko kynttilät??
Ja hei jos satut joskus leipomaan mun antamilla resepteillä, heitätkö kommentin mitä tykkäsit niin voisin laitella noita ohjeita silloin tällöin kun tiedän että niillä on tykkääjänsä :)

Nyt meinaan heittäytyä ihan villiksi ja hypätä saunan lauteille ja siitä sänkyyn, huomenna jaksaa taas olla täynnä tarmoa kun on vielä vapaa päiväkin <3 Oikein hyvää viikon alkua!
 P.S NINUSKAN OSOITE LÖYTYNYT!! :)


4 kommenttia:

  1. Toi Finnmarin myymälä oli mullekin täysi yllätys viime keväänä, kun kävin siellä. Mieletön valikoima ja tosi iso paikka täynnä monenlaisia ihanuuksia.

    Mä laittaisin pallovalot tohon arkkuun.

    Muksaa vapaata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu myymälän koko yllätti ihan täysin ja siellä oleva erittäinkin runsas valikoima ja hinnat verrattuna moniin liikkeisiin oli suht kohtuulliset ja löytyi jopa ihan huippu edullisiakin niinkuin tuo ihana arkku ;) Valko/harmaat Happy lightsithan mulla on tuolla kaapin päällä ihan jouten ja taidankin kokeilla miltä näyttää, tosin koko valkoiset olis ehkä kivemmat... No huomenna on aikaa aamupäivästä hääräillä itekseen täällä kun muksut koulussa :) P.S Täällä peukut kovasti pystyssä sun puolesta.... <3

      Poista
  2. tuonne on itsekin suunnattava käymään piakoin selvästikin,hillitön tähtifanikun olen ja muutenkin kynttilöiden suurkuluttaja näin syksyisin :)krissen kanssa samaa mieltä että pallovalot olisi varmasti tunnelmalliset tuolla arkussa by the way on muuten tosi halpa tuo :) leppoisaa vapaapäivää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi käytiä tuolla <3 Juu pallovalot menee ehdottomasti kokeiluun!!! :) Kiitos, yritän vietellä oikein antoisan vapaapäivän kun niitä on niinkin ruhtinaallisesti kuin tuo yksi :D Tunnelmallista syksy viikkoa sinnekkin!!!

      Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3